Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wody, napoje, soki itp.

Featured Replies

Opublikowano

Najgorsze jest to, że są aloesowe za 10-15 zł konserwowane chemicznie i teraz jak osioł musze czytać dokłądnie etykietę aby się nie naciąć. Ostatnio w tesco tak kupiłem, jeden z droższych a w domu okazuje się, że zonk. Zawsze sprawdzam etykietki ale nie sądziłem, że muszę studiować dokładnie etykietkęjakiejś aloe very czy tam pochodnej za ponad 10 zeta.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 168,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Piszesz o pojemności 1,5 l? Jak tak, to trudno, żeby dobry napój kosztował mniej. Tropical widziałem najtaniej za 12.5 zł, a jak ktoś kupił wersję konserwowaną chemicznie za 15zl to widocznie sprzedawca nakłada dużą marżę na napój, który można zwykle nabyć poniżej 10 zł.

Opublikowano

Tak, raczej 1,5 litra i nie psioczę na cenęnapoju aloesowego samą w sobie, tylko na te wały z tymi konserwantami.

Kupując taki napój, to raczej mam w głowie, że jest bardziej 'eko' niż mniej. Tak samo jakbym kupował sok jabłkowy z tymbarku to z automatu raczej spodziewam siędobrego jakościowo soku a nie jakiegoś chemika Tanie i Pewny tylk oz ładną etykietą.

Opublikowano

Zdziwiłbyś się, ile produktów jest chvjowych, a jest rzekomo uznanej marki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

sa w polsce jakies napoje light z wyjatkiem wszystkich odmian coli/pepsi?

Opublikowano

Takie cos ostatnio widzialem.

thumb31_10174608.pngthumb31_10174621.png

Opublikowano

Nie widziałem poza właśnie oshee. Sprite jest słodzony glikozydami stewiowymi -30% kalorii. 

Opublikowano

Energetyki są też.

Opublikowano

Eenrgetykow nie pije. Za granica spory wybor, Sprite zero mi smakowal, u nas bieda widac.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Sprite zero? nie widziałem tego. Ten o którym pisałem i tak ma 15g cukrów na szklankę, no ale to zawsze trochę mniej i smakuje ok. Tzn ogólnie za spritem nie przepadam, ale lodowaty smakuje super.

Opublikowano

po sprajcie zawsze mnie zgaga pali. ale to prawda ze w niemcach jest duzo tych napojow zero. fanta, sprite, cola to wiadomo tez ale oni mieli zanim my w ogole wiedzielismy co to.

ostatnio mam malego pjerdolca na zdrowe dobre soki i pije sobie takie wlasnie. fortuna pomaranczowa, 100% sok bez zadnych substancji slodzacych bardzo dobry a dzisiaj sobie kupilem tymbark multiwitamina. 80iles % to mix kilku owocow a reszta to sok z marchwi tez pycha. ogolnie mysle zeby sobie czasami samemu wyciasnac owoce ale zwykle mi sie nie chce

Opublikowano

ja po sprajcie i generalnie gazowanych napojach zgagi nie mam, ale sok pomarańczowy lub truskawkowy kubuś (którego uwielbiam niestety) to gwarantowana nieprzespana noc

ostatnio doszły do tego banany, te napoje tymbark typu jabłko/mięta - noc zarwana masakra

soki 100% z jabłek, porzeczek lub owoców egzotycznych na propsie

Opublikowano

Tiger zero jest - polecam.

Opublikowano

W Lidlu jest ichni energetyk light w puszce, chyba nie więcej niż 1,50 zł. Jak na bezcukrowy napój, to całkiem dobry.

Chociaż i tak wszystkie energy drinki to jeden syf, tylko różnią się aromatem.

Z napojów posmakował mi ostatnio smoothie mango z Aldiego (ze zmiksowanych owoców). W lodówkach są buteleczki bodajże 300ml za 2,90 zł.

Opublikowano

Coca-cola-life.jpg

przygotujcie się na to, może za rok, dwa wejdzie do polski

Opublikowano

To oryginalna nie byla weganska? Z czym to, ze szpinakiem?

Opublikowano

z gu.wnem

Opublikowano

Mam tą stewię w domu. Guwno obesrane, serio, te wszystkie słodziki smakują 100 razy lepiej

Opublikowano

Mi też stewia nie podchodzi, piłem Fritz Colę z nim i wolę cukier brązowy jak już miałbym słodzić, ale chodzi o to, że produkcja stewii jest tańsza niż cukier, plus jest zdrowsza i mniej trzeba jej zużywać aby coś posłodzić. Cukier biała smierć nie słyszeliscie?

Opublikowano

Faktycznie zmarłe osoby z mojego otoczenia używały białego cukru, więc nie może to być przypadek. A brązowy goty wiadomo, bardziej mi smakuje niż biały, chociaż i tak raczej rzadko słodzę

Opublikowano

ja syropem z agawy jest super smaczny

Opublikowano

Jak się gdzieś natknę to zakupię. Btw ostatnio ktoś to się podniecał napojami aloesowymi. Kupiłem aloe king winogronwy chyba i nie dałem rady, gęste jak śluz z jakimiś syfami w środku i do tego słodkie w chuj ;/ są jakieś lepsze odmiany tego napoju czy one tak po prostu smakują?

Opublikowano

z gu.wnem

Jak z go.wnem to juz nie weganskie.

Bluber wciaz alergia na weganskie docinki, ja serio pytalem ;/

Opublikowano

Jak się gdzieś natknę to zakupię. Btw ostatnio ktoś to się podniecał napojami aloesowymi. Kupiłem aloe king winogronwy chyba i nie dałem rady, gęste jak śluz z jakimiś syfami w środku i do tego słodkie w chuj ;/ są jakieś lepsze odmiany tego napoju czy one tak po prostu smakują?

Sam czysty aloes jest mniej słodszy, ale one tak smakują i już. Co do syropu z agawy to w rossmanie jest za 20coś złotych za butelkę. Mejm no jak zielona to oczywiste, że stewią słodzone.

Opublikowano

Ja pierwsze slysze (o stewie i zielonej coli), musialem googlowac.