Opublikowano 9 kwietnia 20196 l Ty no nawet niezła, ale jak ktoś nie trawi smaku słodzika w coli zero to tutaj jest sporo
Opublikowano 9 kwietnia 20196 l Czy ja wiem, tutaj aż tak nie jest wyczuwalne jak w Pepsi smakowych, na przykład. @Mejm Malinową w Auchanie dostałem. Edytowane 9 kwietnia 20196 l przez krupek
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Dobra ta brzoskwiniowa. Dokladnie tak powinna smakowac guma Turbo z lat 90 a nie tym czym smakuje ten "remake" z biedronki. Tylko faktycznie, jak ktos wspomnial, pod koniec czuc "slodzikowatosc", wiec cukrzykom moze nie pasowac, ale nie ma takiego dramatu jak w bezcukrowych energolach.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l W dniu 9.04.2019 o 19:31, krupek napisał: Czy ja wiem, tutaj aż tak nie jest wyczuwalne jak w Pepsi smakowych, na przykład. @Mejm Malinową w Auchanie dostałem. Psu bym nie dał smakowej Pepsi także nie wiem
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Nie podoba mi się to traktowanie psa jako symbolu czegoś gorszego Podobnie zwierzęta. Psu bym nie dał, Gorzej jak zwierzęta eh, bluber chyba nie lubi zwierząt.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l To nie tak wujek. Po prostu pies nie dostaje Muszynianki gazowanej a wodę z kranu, nie dostaje ryżu basmati a zwykły ryż. Dlatego również nie dał bym mu pepsi
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l 48 minut temu, _Be_ napisał: To nie tak wujek. Po prostu pies nie dostaje Muszynianki gazowanej a wodę z kranu, nie dostaje ryżu basmati a zwykły ryż. Dlatego również nie dał bym mu pepsi pies nie może gazowanych rzeczy więc możesz mu dać niegazowaną muszyniankę Edytowane 13 kwietnia 20196 l przez PlastikowySmalec
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l 41 minut temu, PlastikowySmalec napisał: pies nie może gazowanych rzeczy więc możesz mu dać niegazowaną muszyniankę Głupoty dajesz, normalnie pijemy krafty
Opublikowano 20 kwietnia 20196 l o boże, ta brzoskwiniowa yebie słodzikiem straszliwie. Niestety nie do picia.
Opublikowano 20 kwietnia 20196 l W Biedronkach jest Pepsi Max waniliowa, ale już wiem czym będzie smakować.
Opublikowano 20 kwietnia 20196 l Szkoda, ze biedrze nie widuje juz od lat tej ichniej coli waniliowej. W 2l butlach byla. Na swieta robila mi klimat.
Opublikowano 21 kwietnia 20196 l Cola original - miętowa, wiśniowa i waniliowa robiły robotę jak za te 2 zł za 2l
Opublikowano 21 kwietnia 20196 l Pepsi w z biedy można omijać, bo to kolejne ZERO po Lime, Ginger czy MD.
Opublikowano 23 kwietnia 20196 l a będzie ich tylko coraz więcej, ze względu na limity cukru - ogólnie odnoszę ostatnio wrażenie, że w takich Niemczech zastępują zwykłą colę odmianą zero, widać to po etykietach + np ostatnio pojawiła się waniliowa cola zero, która wypycha z półek zwykłą dla mnie na plus - te zwykłe, z cukrem, to IMO niepijalne, słodkie (pipi)
Opublikowano 23 kwietnia 20196 l o jezu zwykła coca cola xddd nie przełknąłbym, chyba że na pustyni, słodkie obrzydlistwo