Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prince of Persia

Featured Replies

Opublikowano

Ten pierwszy to chyba nie screen, a art z gry :P. Licze na ten tytuł bo wydaje się, że ma duży potencjał :).

• Odpowiedzi 359
  • Wyświetleń 84,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Jesteś mistrzem domysłu, czyżby napis "artwork" w lewym górnym rogu podpowiedział? ;p

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Na Facebooku gry jest kilka nowych shotów w mizernej rozdziałce. Ale można sprawdzić.

Opublikowano

Ciężki klimat z mnóstwem zręcznościówki i bossów a'la madafaka - to mi się marzy. Im mniej klimatu z jedynki tym lepiej. W końcu widzę, że książę to rozbójnik i ciemny typek w poszarpanym odzieniu. I tak ma być. Bajkowości i pici.polowatości mówię stanowcze nie. Niech uderzy cięższy klimat, bossowie a'la madafaka i laska z nietuzinkową osobowością. O!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

statyczne obrazki nie oddają w pełni tego co prezentuje ten tytuł. calshading podkreśla baśniowa atmosferę, ale przeciwnicy mają w sobie jednak coś z tajemniczości. do tego pojedynki dziękie tej dzierlatce stają się bardzo ciekawe. trailer z marketplace'a kosi. po wywiadzie w PE oczekuje sporej innowacyjności i zupełnie innego podejścia do tematu co z całą pewnością odświeży tą serię (co tu dużo mówić jedną z najlepszy na poprzedniej generacji konsol).

Opublikowano

W końcu jakaś gra na XO na która czekam i niema w niej broni palnej :) Szczególnie podobają mi się przeciwnicy, ten na ostatnim screenie kojarzy mi się Dahaką z Warrior Within (IMO najlepszej częsci). Czekam z wywieszonym jęzorem :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiecie moze co to za pioseneczka leci na oficjalnym trailerze z E3 ? Sciaglem z marketplace dzisiaj i szukam tego nagrania

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra wygląda fenomenalnie, po przeczytaniu, pierwszych wrażen, również jestem spokojny, o całokształt. Tylko skąd pieniądze na tą obfitą w gry jesień, fuck.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w stanach, u nas tak samo?

Opublikowano

Uwaga, uwaga Zakościelny nowym księciem!!! I nie jest to nius z serwisu plotkarskiego.

PoP będzie dubbingowany, a główna rola przypadnie właśnie panu M. Zakościelnemu

http://polygamia.pl/pokaz-co-masz-na-swieta-ubisoft [ostatni filmik]

po prostu - o ja (pipi)e! :o :pinch: :lol3: :mellow:

...aaa i premiera to listopad albo grudzień [wg pana z Polskiego Ubi], co akurat jest dobra wiadomością :]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po tym trailerze Ubiosft już mnie ma. Świetnie wykonany, piękna muzyka. Gra z pewnością ma to coś, co powoduje, że warto ją kupić już w dzień premiery.