Opublikowano 2 maja 200816 l W misji w ktorej trzeba zabic chlopaka corki Faustina najlepiej wziac uzi i napieprzac poki nie spadni(wiem jest jak robocop) Wymaga conajmniej kilkudziesieciu strzalow w plecy a opony nie da sie mu przebic. Najwazniejsze jednak ze ostatecznie sie da i jesli wam sie to uda oszczedzicie sobie zadymy w parku(jest tam golad do ubicia) Misje gdzie sciagnalem kolesia wczesniej robilem na ps3 a bez sciagniecia go z motoru az dojchelem do parku na x360 wiec moze na xe jest twardszy koles ;d
Opublikowano 2 maja 200816 l Miałbym jakieś korzyści z uratowania Ivana? Ja go później spotkałem w trzeciej dzielnicy i miałem taką małą misję poboczną (nic ciekawego - zabij paru typa). Jeżeli zależy Ci na 500$ ~ 1000$ to go uratuj ;p
Opublikowano 3 maja 200816 l W misji w ktorej trzeba zabic chlopaka corki Faustina najlepiej wziac uzi i napieprzac poki nie spadni(wiem jest jak robocop) Wymaga conajmniej kilkudziesieciu strzalow w plecy a opony nie da sie mu przebic. Najwazniejsze jednak ze ostatecznie sie da i jesli wam sie to uda oszczedzicie sobie zadymy w parku(jest tam golad do ubicia) Misje gdzie sciagnalem kolesia wczesniej robilem na ps3 a bez sciagniecia go z motoru az dojchelem do parku na x360 wiec moze na xe jest twardszy koles ;d A tam . Nie ma jak darmowa amunicja i bron - banalnie sie im headshoty z pistola zasadza .
Opublikowano 3 maja 200816 l W The Snow Storm macie jakieś porady jak uciec policji? Nie powiem co mnie strzela jak 10 raz powtarzam to (pipi)(pipi) misję. 2 pierwsze fazy przechodzę, ale już tych 3 gwiazdek nei daje rady. Pomóżta ludzie. Czy jak dojadę jakimś cudem do Pay n Spray to gwiazdki polecą? Jestem już tak wkur(pipi)iony, że nie wiem czy nei użyje czita na brak policji :catfight: EDIT: Wiem, że było już pytanie o tą misję, ale mi w szczególności chodzi o część uciekaną Edytowane 3 maja 200816 l przez ragus
Opublikowano 3 maja 200816 l Uciekasz przez okno, wspinając się po rolce kablowej na rusztowanie na końcu budynku. Tym sposobem nie dostajesz 3ciej gwiazdki. Uciekasz autem, albo wpław i tyle...
Opublikowano 3 maja 200816 l Mam wielką prośbę - w misji dla Bruciego (swoją drogą koleś wymiata:))gdzie umawiasz się z tym gejem przez neta miałem taką akcję - chciałem go trochę pomęczyć i poszedłem z nim na pięści ale jacyś przypadkowi przechodnie przyszli mu z pomocą. Jeden miał strzelbę i troche mnie uszkodził, no to ja uzi i szybko po nich ładuje żeby zabić. Pedryl gdzieś tam w alejke uciekł ale go dogoniłem i dojechałem. Jak wiadomo po misji Niko przeważnie wyciąga telefon i dzwoni. Tak było i tym razem gdy nagle nie wiadomo skąd przybiega ten pajac ze strzelbą i zaczyna strzelać gdzie popadnie. Z telefonem nie dałem rady uciec, autosave mi nagrało, a swój save w domu nagrywałem dużo wcześniej. I tu dochodze do sedna sprawy - czy ktoś pamięta o czym Niko gadał przez telefon po misji z Brucim? Prosze o pomoc bo nie bede mógł spokojnie spać ze świadomością, że mi coś umkneło.
Opublikowano 3 maja 200816 l Możesz spać spokojnie, nie pamiętam dokładnie rozmowy, ale telefony po misjach, to przeważnie powiedzenie, o wykonaniu zadania pochwalenie i to wszystko.
Opublikowano 3 maja 200816 l Mam wielką prośbę - w misji dla Bruciego (swoją drogą koleś wymiata:))gdzie umawiasz się z tym gejem przez neta miałem taką akcję - chciałem go trochę pomęczyć i poszedłem z nim na pięści ale jacyś przypadkowi przechodnie przyszli mu z pomocą. Jeden miał strzelbę i troche mnie uszkodził, no to ja uzi i szybko po nich ładuje żeby zabić. Pedryl gdzieś tam w alejke uciekł ale go dogoniłem i dojechałem. Jak wiadomo po misji Niko przeważnie wyciąga telefon i dzwoni. Tak było i tym razem gdy nagle nie wiadomo skąd przybiega ten pajac ze strzelbą i zaczyna strzelać gdzie popadnie. Z telefonem nie dałem rady uciec, autosave mi nagrało, a swój save w domu nagrywałem dużo wcześniej. I tu dochodze do sedna sprawy - czy ktoś pamięta o czym Niko gadał przez telefon po misji z Brucim? Prosze o pomoc bo nie bede mógł spokojnie spać ze świadomością, że mi coś umkneło. Swoją drogą też głupota, dzwoni po misji telefon, a tu jakiś gość wyskakuje z gunem i ani to strzelać, ani uciekać ;f
Opublikowano 3 maja 200816 l ]Do tych co skończyli już fabułę. Jaką mieliście ostatnią misję i kto wam zginął z przyjaciół ? U mnie zginął Roman na własnym ślubie, no i później musiałem ścigać Dimitriego, którego mogłem już wcześniej rozwalić, ale wybrałem drugą opcję czyli kasa. Edytowane 3 maja 200816 l przez capone
Opublikowano 3 maja 200816 l Achh skończyli fabułę, ale jest kilka zakonczeń i DZIĘKI KUR.WA ŻE NAPISAŁEŚ ŻE Roman ginie ... W moim zakończeniu Zabiłem Dimitrija, potem na ślubie Pegorrino zabił Kate, potem ja miałem vendettę na nim . Teraz przechodzę 2gi raz z innymi wyborami.
Opublikowano 3 maja 200816 l Tak gwoli podsumowania, wybierając DEAL Kate zrywa z nami znajomość i Roman ginie na ślubie, ale zarabiamy ~ 250 000$, natomiast wybierając Revenge na ślubie ginie Kate, ale Roman zostaje . Rachunek jest prosty - bardziej opłaca się wybrać revenge Edytowane 4 maja 200816 l przez ShtaS
Opublikowano 4 maja 200816 l Dlaczego na mapie mam ikonki tylko w jednej dzielnicy? Czy wszystkie sklepy i bary trzeba samemu odkryć, czy też pojawią się po jakimś czasie?
Opublikowano 4 maja 200816 l pewnie pojawia sie w miarę ich odkrywania, nico sam nie zna miasta wiec nie wie gdzie co jest a jak coś znajdzie to już pojawić sie powinien znaczek.
Opublikowano 4 maja 200816 l Przeszedłem już misje: Flatline i od dłuższego czasu już nie mam możliwości wykonywania misji. Jest tylko Assassins Greed , ale to chyba misje poboczne, których nie musze wykonać. Dzwoniłem do wszystkich kolesi, ale nie odpowiadają. Co jest ? Mam dopiero 45 % gry.
Opublikowano 4 maja 200816 l Czy ten wybor losu postaci wplywa na cos? Oraz co trzeba zrobic by byly pokazane staty na Social Club? Zalogowalem sie na Live ale na stronie nadal nie moge wejsc w rozne dzialy Achh skończyli fabułę, ale jest kilka zakonczeń i DZIĘKI KUR.WA ŻE NAPISAŁEŚ ŻE Roman ginie ... ja sie tego domyslilem dawno temu znajac poprzednie czesci GTA - zawsze nas ktos zdradza, roluje czy musimy zabic swojego dawnego zleceniodawce
Opublikowano 4 maja 200816 l Przeszedłem już misje: Flatline i od dłuższego czasu już nie mam możliwości wykonywania misji. Jest tylko Assassins Greed , ale to chyba misje poboczne, których nie musze wykonać. Dzwoniłem do wszystkich kolesi, ale nie odpowiadają. Co jest ? Mam dopiero 45 % gry. Hmm, pamiętam, że musiałem poczekać i ktoś się odezwał (bodajże Gerald z pierdla/Packie albo Jimmy )
Opublikowano 4 maja 200816 l Czy ten wybor losu postaci wplywa na cos? W dwóch przypadkach ma to znaczenie materialne ( zabijesz Playboa - masz jego chatę, Dwayne'a - nie masz nic, oraz pod koniec wybierając zakończenie, w którym ginie Roman dostaniemy 250 patyków ), a pozostałe wybory prowadzą do tego, że po jakimś czasie możesz spotkać uratowanych ludków na ulicy i zrobić dla nich prostą misję ( vide Ivan czy żona Dwayne'a )
Opublikowano 4 maja 200816 l na broni nie oszczędzałem, wybierając w ostatniej misji "DEAL" miałem jakieś 750 tysi, a wybierając "REVENGE" 500 patoli ; p Edytowane 4 maja 200816 l przez ShtaS
Opublikowano 4 maja 200816 l A długo czekałeś ? Bo czekam już 16 minut i nic ;/ Zadzwonił tylko Bernie i dał mi samochód Edytowane 4 maja 200816 l przez jasiopatryk
Opublikowano 4 maja 200816 l Ja przespałem się kilka razy (minęło więc trochę godzin w grze), pojeździłem po mieście i w końcu odezwał się Packie , że mam udać się do Gerry'ego .
Opublikowano 5 maja 200816 l Ja tam jakos problemow z kontaktami nie mam, nie wiem. Co chwila ktos natomiast do mnie dzwoni, "u wanna drink, star?", "No.".
Opublikowano 5 maja 200816 l Ta misja Four Leaf Clover czy jakoś tak jest po (pipi), Już mam kasę uciekam z banku z kolesiami no i świeżo jak wyjdę z metra mam polecenie aby dostać się do babci czy tam matki domu tego Packie'go no i za Chiny nie wiem jak to zrobić ze wszystkich stron strzelają a okazuje się że kompani nie umieją przeskoczyć przez barierkę, zostawić ich tam i kilka uliczek dalej ukraść samochód i podjechać po nich czy co? Edytowane 5 maja 200816 l przez marcin0903