Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guitar Hero World Tour

Featured Replies

Opublikowano

28 listopada to pierwotna data wydania

• Odpowiedzi 562
  • Wyświetleń 55,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szybkie pytanie.   W quickplay nie mam wszystkich utworów. Jak je odblokować? Wyczytałem że podobno są od początku a nie ma np. 30 second to mars - The Kill.... Wie ktoś coś???   Pozdrawiam,

Opublikowano

Wie ktoś ,gdzie w tej grze jest sklep? Wyskoczył mi komunikat,że mogę kupić kolesia ale nie wiem gdzie mam tego sklepu szukać?

Opublikowano

Czy gitara z GH:Aerosmith jest kompatybilna z gitarami go GH:WT i GH3, a jak wyglada sprawda z Rock Band ?

Opublikowano

Gdybyś nie był takimi śmierdzącym leniem to byś wiedział, że pasują

Opublikowano
Czy gitara z GH:Aerosmith jest kompatybilna z gitarami go GH:WT i GH3, a jak wyglada sprawda z Rock Band ?

Skoro w GH:A jest taka sama gitarka jak z GH3, tylko inna nakładka, to pewnie tak.

Opublikowano

Na dobra sprawe to wiedzialem. Chcialem sie tylko upewnic od zaufanej osoby przed zakupem. Dziekuje i wybacz mi :P Ogolnie to dziwilem sie, co ludzie widza w tej grze, do momentu kiedy pozyczylem jej od kumpla. Zabawa swietna, repertuar moglby byc wiekszy...

Edytowane przez gnom

Opublikowano

Wczoraj ukończyłem kampanię gitarzysty na expertcie. Dzięki nowemu patentowi w solówkach (granie bez struny, wystarczy naciskanie przycisków) gra stała się dużo prostsza od poprzedników, chociaż przyjemność grania jest nadal taka sama. A i sama tracklista jest lepsza, niż w 3 (Tool, BS, JH, eagles). Gra na pewno jest warta kupna, o ile bardziej preferujecie gitarę od perki.

Opublikowano
  • Autor

Wie ktoś gdzie mozna kupic zestaw z gitarką za mniej więcej 350zł? Bo nigdzie nie moge znaleźć

Opublikowano

Szybkie pytanko. Posiadam Gh3 z gitarką oraz headset ( ten dodawany do premiuma ), czy będzie możliwość grania na gitarce z gh3 w gh:wt bez jakichkolwiek problemów, oraz podłączenie headseta do pada i śpiewania ( zamiast mikrofonu )?

Opublikowano

szybka odpowiedz przewin jedna strona tematu do tyłu to znajdziesz odpowiedz chyba ze jestes za bardzo leniwy żeby to zrobić ?

Opublikowano

Ok, wszyscy mają teraz 12.12, wstrzymam się do 11.12 i wtedy zapytam czy mają(dam znać na forum) Póki co bierzcie z merlina(739zł) chyba, że macie empik w mieście.

Edytowane przez stabik

Opublikowano

Kup w necie i odbierz w empiku - przesyłka za friko, a cena z neta

Opublikowano

kolejna dobra wiadomość

Ku uciesze entuzjastów gry "Guitar Hero" pragniemy zakomunikować, iż zestawy "Guitar Hero: World Tour" - super bundle (zawierające: grę oraz gitarę, perkusję i mikrofon) trafią do sklepów jeszcze w tym tygodniu, natomiast zestawy zawierające grę w raz z gitarą będą dostępne pod koniec przyszłego tygodnia.

Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałe utrudnienia oraz dziękujemy za cierpliwość. Na ps3 cena została ta sama :(

Edytowane przez stabik

Opublikowano

Dla mnie hit - na www.lem.com.pl zestaw za 849, na empik.pl za 719. Nie wiem, za który bok się trzymać w trakcie śmiechu. Hint: Empik ma "trochę" wspólnego z Lemem.