Opublikowano 12 czerwca 20168 l ja po prostu wychodzę z założenia że jak ktoś podkreśla że obraz xyz jest najlepszym obrazem jaki dotąd obejrzał, to nie ma powodu by go z góry skreślać. jest młody, ma w życiu czas a sopranos i Tony bdb, ale bez przesady z tą gloryfikacją
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Metacritic wystawilo MGS5 93/100 takze ten. No nie sa wiarygodni zupelnie ;(((
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Tylko dla osób, które obejrzały wszystkie sezony BB. Jakiś czas temu trafiłem na te fanowskie montaże, świetne przypomnienie za(pipi)istości jednego z lepszych seriali w historii tv. PS. Te filmiki pokazują, że najlepiej zagrane sceny miał Aaron Paul. Edytowane 29 czerwca 20168 l przez YETI
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Najlepsze jest jednak to, że początkowo scenariusz zakładał, że Jessie umrze w pierwszym sezonie, ale jak twórcy zobaczyli chemię między dwoma aktorami to zmienili scenariusz. Ogólnie muszę obczaić ten serial na hulu z paulem czy daje radę... no i ciekawe, że Bryan teraz w oscarowych filmach gra a Aaron dalej serialowiec...
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Chętnie bym dorwał całość na jakimś blureju, ale nic takiego na Allegro nie widziałem.
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Najlepsze jest jednak to, że początkowo scenariusz zakładał, że Jessie umrze w pierwszym sezonie, ale jak twórcy zobaczyli chemię między dwoma aktorami to zmienili scenariusz. Jeszcze z takich ciekawostek, których w necie jest pełno, całe BB składa się z 62 odcinków, 62 pierwiastkiem w układzie okresowym jest samar, który jest wykorzystywany do leczenia raka płuc. Chcecie zjeść kurczaka przy stoliku przy którym siedział Walt z Fringiem? Edytowane 29 czerwca 20168 l przez YETI
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Czyli już znamy zamysł powstania tego ch,ujowego serialu, chodziło o tablice Mendy i ilośc odcinków rowna 62. DDDYYYYAAADDDD wuuuuere are youuu guoin
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Takich smaczkow bylo wiecej... http://www.suggest.com/tv/7022/16-breaking-bad-easter-eggs-that-will-make-you-want-to-rewatch-the-whole-series#page=1
Opublikowano 24 października 20168 l Wstyd ale dopiero sie zainteresowalem tym serialem. Juz polowa 3 sezonu za mna. Geniusz. The Shield spadlo oczko nizej.
Opublikowano 24 października 20168 l Lepiej późno niż wcale:) Oczywiście jest tu przedłużenie z tymi sezonami, ale sam pomysł i pierwsze sezony, jak najbardziej ciekawe.
Opublikowano 27 października 20168 l Wstyd ale dopiero sie zainteresowalem tym serialem. Juz polowa 3 sezonu za mna. Geniusz. The Shield spadlo oczko nizej. Napiszę tylko tyle, zakończenie każdego sezonu, jest lepsze od poprzedniego, co wydaje się niemożliwe. Edytowane 27 października 20168 l przez YETI
Opublikowano 27 października 20168 l Zdecydowanie nie. Dzieło kompletne. Ostatni sezon Śmierć Hanka, dziewczyny Jessiego, czy tez rozmowa telefoniczna Walta z synem, to tylko czubek góry lodwej scen, które się pamięta na długo Edytowane 27 października 20168 l przez YETI
Opublikowano 27 października 20168 l Zdecydowanie nie? Serio zadowolił cię przeskok z epickich, trzymających w napięciu akcji z Gusem do trochę nielogicznego pojawienia się tej bandy rednecków i pomysłu robienia z nimi imperium? Może gdyby najpierw był wątek z redneckami a potem z Gusem odbiór byłby lepszy, ale tak nie było i mnie piąty sezon dość mocno rozczarował A najlepsze zakończenie miał sezon drugi. Edytowane 27 października 20168 l przez c0r
Opublikowano 27 października 20168 l W piątym sezoniem również nie brakowało epickich momentów, śmierć Mike, Hanka, chłopaka na motorze, sam skok na pociąg również świetny, czy scena w której Jessie dowiaduje się, kto stoi za próbą otrucia dzieciaka. Interesy z naziolami były koniecznością (min, dzięki nim Walt pozbył się ludzi Gusa siedzących w więzieniu). Ten sezon to również całkowite odwrócenie się Walta od Jessiegie, czy też jego rodziny (scena z jego synem, Skyler i nożem). Epicki sezon, jak poprzednie. Całe szczęście, że postanowili nie ciągnąć tego dalej, tylko skończyć gdy nadal byli na szczycie.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Po BB nastąpiła pustka w serduszku, taka sama jak po finale The Shield i teraz nie wiem za co się zabrać. The Wire, Soprano, Dexter czy może Better Call Saul? ponoć Utopia jest dobra ale tylko 2 sezony.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Better call Saul odpalany zaraz po Breaking Badzie, wynudził mnie. Za bardzo byłem przesycony tym światem. Lepiej zrób se przerwę i odpal coś innego np Stranger Things, serial wszędzie zachwalany i krótki (1sezon).
Opublikowano 1 listopada 20168 l Zacząłem 2 epki House of Cards - jest miodzik ale na razie nie te klimaty, zostawię na kiedyś. Stranger już zaliczony dawno, jak tylko się pojawił Grzybku. The Wire kiedyś zacząłem właśnie po The Shield - mam go na dysku, ale też tempo nie powaliło po akcjach Mackeya.
Opublikowano 1 listopada 20168 l The Wire trzeba sie przebic przez pierwsze 6 odcinków potem chwyta z jaja az do końca. Jak nie to znaczy ze nie masz gustu.