Opublikowano 9 lipca 20195 l No to niezły troll. A cały internet już myślał, że coś związane z BB Edytowane 9 lipca 20195 l przez sprite
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Odenkirk twierdzi, że film został... już nakręcony! Jeżeli trolluje, to bardzo nie ładnie z jego strony. Z drugiej strony, nie wiem w jaki sposób udałoby im się utrzymać to w tajemnicy. "Nie wiem do końca o czym ludzie wiedzą, a o czym nie wiedzą. Ale naprawdę trudno mi uwierzyć, że nikt nie wie, że to już zostało nakręcone. Oni to zrobili. Rozumiecie? Udało się utrzymać to w całkowitym sekrecie, a to ogromny sukces." https://naekranie.pl/aktualnosci/breaking-bad-film-juz-zostal-nakrecony-zaskakujaca-wypowiedz-odenkirka-1566497026 Edytowane 23 sierpnia 20195 l przez YETI
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Coś jest chyba na rzeczy , z reddita premiera podobno 11 października Teraz jest już tylko 'movie': https://www.netflix.com/title/81078819 Edytowane 24 sierpnia 20195 l przez MBeniek
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l O jezus, nareszcie. 21 godzin temu, YETI napisał: Odenkirk twierdzi, że film został... już nakręcony! Jeżeli trolluje, to bardzo nie ładnie z jego strony. Z drugiej strony, nie wiem w jaki sposób udałoby im się utrzymać to w tajemnicy. "Nie wiem do końca o czym ludzie wiedzą, a o czym nie wiedzą. Ale naprawdę trudno mi uwierzyć, że nikt nie wie, że to już zostało nakręcone. Oni to zrobili. Rozumiecie? Udało się utrzymać to w całkowitym sekrecie, a to ogromny sukces." https://naekranie.pl/aktualnosci/breaking-bad-film-juz-zostal-nakrecony-zaskakujaca-wypowiedz-odenkirka-1566497026 No już parę miechów temu były informacje, że to kręcą, tylko w tajemnicy i pod innym tytułem. Więc ja wierzę Panu Odenkirkowi.
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l 10.11 to wg naszego formatu zapisu daty? czyli premiera 10 listopada czy 11 października?
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l Październik. Sprite szybszy. Jak obstawiacie Walter przeżył? Edytowane 25 sierpnia 20195 l przez YETI
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l 25 minut temu, YETI napisał: Jak obstawiacie Pokaż ukrytą zawartość Walter przeżył? Wolałbym nie. Ten wątek jest kompletny i został zakończony wysokim C, ewentualne pociągnięcie tematu dalej i dopisywanie kolejnych rozdziałów byłoby niepotrzebnym fanserwisem.
Opublikowano 11 września 20195 l Chciałbym żeby to im wyszło, bo to jeden z moich ulubionych seriali. Wierze że Vince Gilligan wie co robi i nie jest to skok na kasę bo Better call Saul wyszło im genialnie .Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 września 20195 l Bo może źle liczę i ktoś mnie uświadomi generalnie jest podjarany jak cholera, bardziej niż na finał Gry o Tron
Opublikowano 23 września 20195 l Autor Serial sie skonczyl kilka lat temu i chcecie sie bawic w spoilery? xd
Opublikowano 23 września 20195 l FF7 też miało premierę dość dawno temu, a dalej trzeba uważać kto kogo killym Edytowane 23 września 20195 l przez triboy