Skocz do zawartości

Breaking Bad

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 146,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No to niezły troll. A cały internet już myślał, że coś związane z BB :yao: 

Edytowane przez sprite

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odenkirk twierdzi, że film został... już nakręcony! Jeżeli trolluje, to bardzo nie ładnie z jego strony. Z drugiej strony, nie wiem w jaki sposób udałoby im się utrzymać to w tajemnicy.

"Nie wiem do końca o czym ludzie wiedzą, a o czym nie wiedzą. Ale naprawdę trudno mi uwierzyć, że nikt nie wie, że to już zostało nakręcone. Oni to zrobili. Rozumiecie? Udało się utrzymać to w całkowitym sekrecie, a to ogromny sukces."

https://naekranie.pl/aktualnosci/breaking-bad-film-juz-zostal-nakrecony-zaskakujaca-wypowiedz-odenkirka-1566497026

Edytowane przez YETI

Opublikowano

O jezus, nareszcie.

21 godzin temu, YETI napisał:

Odenkirk twierdzi, że film został... już nakręcony! Jeżeli trolluje, to bardzo nie ładnie z jego strony. Z drugiej strony, nie wiem w jaki sposób udałoby im się utrzymać to w tajemnicy.

"Nie wiem do końca o czym ludzie wiedzą, a o czym nie wiedzą. Ale naprawdę trudno mi uwierzyć, że nikt nie wie, że to już zostało nakręcone. Oni to zrobili. Rozumiecie? Udało się utrzymać to w całkowitym sekrecie, a to ogromny sukces."

https://naekranie.pl/aktualnosci/breaking-bad-film-juz-zostal-nakrecony-zaskakujaca-wypowiedz-odenkirka-1566497026

No już parę miechów temu były informacje, że to kręcą, tylko w tajemnicy i pod innym tytułem.

Więc ja wierzę Panu Odenkirkowi.

Opublikowano

10.11 to wg naszego formatu zapisu daty? czyli  premiera 10 listopada czy 11 października?

Opublikowano

Październik. 

Sprite szybszy. 

Jak obstawiacie

Walter przeżył?

Edytowane przez YETI

Opublikowano
25 minut temu, YETI napisał:

Jak obstawiacie

Pokaż ukrytą zawartość

Walter przeżył?

Wolałbym nie. Ten wątek jest kompletny i został zakończony wysokim C, ewentualne pociągnięcie tematu dalej i dopisywanie kolejnych rozdziałów byłoby niepotrzebnym fanserwisem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym żeby to im wyszło, bo to jeden z moich ulubionych seriali.

Wierze że Vince Gilligan wie co robi i nie jest to skok na kasę bo Better call Saul wyszło im genialnie .

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bo może źle liczę i ktoś mnie uświadomi :) generalnie jest podjarany jak cholera, bardziej niż na finał Gry o Tron :)

Opublikowano
  • Autor

Serial sie skonczyl kilka lat temu i chcecie sie bawic w spoilery? xd

Opublikowano

FF7 też miało premierę dość dawno temu, a dalej trzeba uważać kto kogo killym :dunno:

Edytowane przez triboy