Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 684,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

A to moja rakietka,rocznik 1991 :P Na tego pana nie zwracajcie uwagi :P

24o14qg.jpg

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

1,6 75 koni,zagazowany.Mi moc styka,czasami w trasie może przy mało do wyprzedzania,ale ogólnie super się nim jeździ.Nie psuje się,tylko płyny,zmęczenie materiału i własną głupotę naprawiam :P W lato to osobna historia,napiszę tak,nie wiedziałem że cabrio daje tyle frajdy,dopóki go nie kupiłem :) Dla mnie już tylko cabrio,jeżeli chodzi o samochód.

Opublikowano

2yjqxrl.jpg

moja rakieta :D

Opublikowano

Zabiles kogos przynajmniej?

Opublikowano

Nie...

Opublikowano

Moze nastepnym razem.

Ale byles chociaz pijany i/lub nacpany?

Opublikowano

Nie ...

Opublikowano

To co sie stalo?

Opublikowano

Focus do odratowania?

czekam na info od rzeczoznawcy

Opublikowano

A to moja rakietka,rocznik 1991 :P Na tego pana nie zwracajcie uwagi :P24o14qg.jpg

wzor na felgach identyczny jak na obrusie mojej babci :E

Opublikowano

Teraz te felgi to retro :P ale mi i tak się podobają,niestety teraz się 2 utleniają i odchodzi politura,ale z daleka nadal "świecą" :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie jestem pewien czy coś tu wrzucałem a Dudek mi przypomniał pytając jak felgi..

moja mazda :)

mx6_17_by_hooki.png

mx6_18_by_hooki.png

mx6_19_by_hooki.png

po zmianie felg na te od Dudka :)

mazda_kwiecien_04_by_hooki-d3d70ou.png

mazda_kwiecien_05_by_hooki-d3d70p1.png

zaciski na czarno hammeritem

mazda_9_kwietnia_02_by_hooki-d3dkxtu.jpg

mazda_9_kwietnia_03_by_hooki-d3dkxu8.jpg

i nowy wydech

mazda_9_kwietnia_01_by_hooki-d3dkxt7.jpg

Opublikowano

myślałem, ale finanse grały główną rolę - bo kupno fajnych felg 16/17" + opony do nich to już podwajanie wartości samochodu :)

Opublikowano

Kupilem se nowe autko, 2005 Chrysler 300c 5.7l Hemi V8, 344HP, zdjec nie mam tymczasowo jak zrobic ale znalazlem ten sam rocznik i kolor na google:

2005-Chrysler-300C-SRT-8-SA-1024x768.jpg

Roznica jest taka ze mam wersje z chromowanymi lusterkami i klamkami, wiec wyglada troche lepiej niz na zdjeciu. Auto zaje.biscie obszerne w srodku, na moj wzrost (189cm) idealne.

Opublikowano

Forebode furka z klasą nie powiem :) . Miałem przyjemność taką śmignąć po dobrej drodze , leci miło . Nm robią swoje . napęd masz na tył czy na 4x4 ? Bo ja miałem przyjemnośc śmigać wersją 4x4 , reszta się zgadza ( silnik ) zbierało się te ciężkie bydle bardzo ładnie , no i ta wygoda w środku ... ale w 300 c najlepszy jest wygląd tego monstruma <cieknie ślinka> , jak to powiedział clarkson w TG , auto wygląda jakby go projektował al capone , coś w tym jest hehe . Pochwal się na PW wiele Cię wsyszło te cudo amerykaninie ;)

Opublikowano

Ja mam naped na tyl niestety co w zime strasznie wku.rwia ale da sie przezyc. Auto kupione od znajomego ktory sprowadza rozne bryki, wynioslo mnie jedyne $8000, stan idealny.