Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Kurde, im człowiek starszy tym bardziej mu się bawary podobają. Propsy za czarny lakier, ogarniesz dobrą felę i będzie profi.

Co do silnika... każdy orze jak może, ale coś z grupy B25 (M52, albo M54) byłoby tutaj idealne, wiem co mówię :)

Edytowane przez winner

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 645,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

bmw na szczescie nie jest czarne, tylko w lakierze orientblau metallic, ktory czasami (glownie po myciu) sprawia wrazenie czarnego. sam jestem zakochany w tym kolorze, bo w pelnym sloncu prezentuje sie pieknie.

Opublikowano

Tylko jak jest umyty. Mój montrealblau mettalic fajnie wygląda po myciu, na słońcu (mieni się nie jaśniejszy granat), ale wystarczy kilkaset metrów drogi i kurzu.... i jest tragiczny. Na szczęście nie kierowałem się przy zakupie kolorem tylko M52B28.

Opublikowano

Zazdro silnika w ch,uj

Pewnie pali niewiele wiecej od mojego, a przyjemnosc z jazdy milion razy lepsza

Opublikowano

Mój tatowóz, A4 2,5tdi quattro. Po długich poszukiwaniach a4/a6 z sinikiem 2,4 z dobrym wyposażeniem zdecydowałem się na ten legendarny już silnik :D

1zw2rna.jpg25yxi7b.jpg

Opublikowano

Niestety, 2.4 same golasy praktycznie :/. Dziwne, ludzie brali wiekszy silnik,a wyposazenie zostawiali standardowe.

Opublikowano

Strasznie nie podobają mi się A4 :(. Ale silnik robi wrażenie, no i quattro też dobra rzecz.

Opublikowano

2.5TDI V6 to faktycznie legendarny silnik - słynie z tego, że był niewypałem :D

Opublikowano

No ogólnie średnie opinie o 2.5 TDI, ale wiadomo, opinie opiniami, a może się trafić niezawodny egzemplarz.

Mi się A4 podobają, w sumie wszystkie modele, od najstarszych po najnowsze, więc jak najbardziej gratuluje:).

Opublikowano

Klasyczna linia i auto, mocny silnik, no i jaka poprawnie polityczna rejestracja. Props.

Opublikowano

Najbardziej nieudany ropniak z grupy VW w historii... Mam nadzieję, że liczysz się z tym kupując ten samochód ;)

Opublikowano

O moim 2.0TS 16V tez krążą negatywne opinie, ale nie pozostaje mi nic innego jak jeździć samochodem i czerpac z tego radosc.

Opublikowano

O jak fajnie że odkryłem ten temat na forum :D To ja na początek zarzucę autem które jest obecnie obklejone w barwy mojej firmy i robi za reklamę. 

aac9aa7d3b9d3002m.jpg

Opublikowano

Fajny youngtimer, ale te nadkola tragiczne. Chyba, że ma się przez to bardziej rzucać w oczy, skoro to reklama ;)

Opublikowano

Fpyte e30, ale nadkoła chyjowe. Szkoda, bo auto w dobrym stanie i można wyrywać dupy

Opublikowano

Ja tam widzę bardziej demo(race?)car niż zwykły du.powóż. Przyjrzyjcie się bliżej, do byle czego nie wrzuca się porządnych kubłów.

Opublikowano

Honda Accord 2.4 VTEC 205KM

SMF8A0.jpg

Edytowane przez Olsen

Opublikowano

E30 widać bardziej do szalenia niż do wyrywania, najs. Pewnie jakieś V10 z E60 pod maską haha  :)

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Mój tatowóz, A4 2,5tdi quattro. Po długich poszukiwaniach a4/a6 z sinikiem 2,4 z dobrym wyposażeniem zdecydowałem się na ten legendarny już silnik :D

1zw2rna.jpg25yxi7b.jpg

Brałem pod uwage nawet takie a4 tyle ze koniecznie srebrne, podobała mi sie. 

Ale zrezygnowałem jak zobaczyłem ile tego jeździ u nas. To prawie tak jak kupić octavie albo passata b5

Opublikowano

Honda Accord 2.4 VTEC 205KM

SMF8A0.jpg

Pjenkny <3

Opublikowano

Skromniej, 3.0 z e46 ale daje radę. Auto to taki ładny driftowóz stąd nadkola bo inaczej koła za(pipi)iście przypałowo wystają i haczą o błotniki.

EDIT: To dorzucę już typowo moją zabawkę, która de facto jest obecnie na sprzedaż.

bda6b946f7cf56f7m.jpg

d286c1e6f62879ccm.jpg

Edytowane przez Wretched

Opublikowano

e46 zostaje, bo zrobilem sobie liste za i przeciw s13 i niestety wiecej bylo minusow po stronie japonczyka. jako drugi samochod do zabawy ok, jako daily - niekoniecznie.

Słyszałem, że jednak Cię s13 nadal męczy :D

Opublikowano

przestanie meczyc dopiero wtedy gdy stanie w moim garazu