Opublikowano 7 października 201410 l Kurde, im człowiek starszy tym bardziej mu się bawary podobają. Propsy za czarny lakier, ogarniesz dobrą felę i będzie profi. Co do silnika... każdy orze jak może, ale coś z grupy B25 (M52, albo M54) byłoby tutaj idealne, wiem co mówię Edytowane 7 października 201410 l przez winner
Opublikowano 7 października 201410 l bmw na szczescie nie jest czarne, tylko w lakierze orientblau metallic, ktory czasami (glownie po myciu) sprawia wrazenie czarnego. sam jestem zakochany w tym kolorze, bo w pelnym sloncu prezentuje sie pieknie.
Opublikowano 8 października 201410 l Tylko jak jest umyty. Mój montrealblau mettalic fajnie wygląda po myciu, na słońcu (mieni się nie jaśniejszy granat), ale wystarczy kilkaset metrów drogi i kurzu.... i jest tragiczny. Na szczęście nie kierowałem się przy zakupie kolorem tylko M52B28.
Opublikowano 8 października 201410 l Zazdro silnika w ch,uj Pewnie pali niewiele wiecej od mojego, a przyjemnosc z jazdy milion razy lepsza
Opublikowano 10 października 201410 l Mój tatowóz, A4 2,5tdi quattro. Po długich poszukiwaniach a4/a6 z sinikiem 2,4 z dobrym wyposażeniem zdecydowałem się na ten legendarny już silnik
Opublikowano 10 października 201410 l Niestety, 2.4 same golasy praktycznie . Dziwne, ludzie brali wiekszy silnik,a wyposazenie zostawiali standardowe.
Opublikowano 10 października 201410 l Strasznie nie podobają mi się A4 . Ale silnik robi wrażenie, no i quattro też dobra rzecz.
Opublikowano 10 października 201410 l 2.5TDI V6 to faktycznie legendarny silnik - słynie z tego, że był niewypałem
Opublikowano 11 października 201410 l No ogólnie średnie opinie o 2.5 TDI, ale wiadomo, opinie opiniami, a może się trafić niezawodny egzemplarz. Mi się A4 podobają, w sumie wszystkie modele, od najstarszych po najnowsze, więc jak najbardziej gratuluje:).
Opublikowano 11 października 201410 l Klasyczna linia i auto, mocny silnik, no i jaka poprawnie polityczna rejestracja. Props.
Opublikowano 12 października 201410 l Najbardziej nieudany ropniak z grupy VW w historii... Mam nadzieję, że liczysz się z tym kupując ten samochód
Opublikowano 12 października 201410 l O moim 2.0TS 16V tez krążą negatywne opinie, ale nie pozostaje mi nic innego jak jeździć samochodem i czerpac z tego radosc.
Opublikowano 16 października 201410 l O jak fajnie że odkryłem ten temat na forum To ja na początek zarzucę autem które jest obecnie obklejone w barwy mojej firmy i robi za reklamę.
Opublikowano 16 października 201410 l Fajny youngtimer, ale te nadkola tragiczne. Chyba, że ma się przez to bardziej rzucać w oczy, skoro to reklama
Opublikowano 16 października 201410 l Fpyte e30, ale nadkoła chyjowe. Szkoda, bo auto w dobrym stanie i można wyrywać dupy
Opublikowano 16 października 201410 l Ja tam widzę bardziej demo(race?)car niż zwykły du.powóż. Przyjrzyjcie się bliżej, do byle czego nie wrzuca się porządnych kubłów.
Opublikowano 17 października 201410 l Honda Accord 2.4 VTEC 205KM Edytowane 17 października 201410 l przez Olsen
Opublikowano 17 października 201410 l E30 widać bardziej do szalenia niż do wyrywania, najs. Pewnie jakieś V10 z E60 pod maską haha Edytowane 17 października 201410 l przez Szejdj
Opublikowano 17 października 201410 l Mój tatowóz, A4 2,5tdi quattro. Po długich poszukiwaniach a4/a6 z sinikiem 2,4 z dobrym wyposażeniem zdecydowałem się na ten legendarny już silnik Brałem pod uwage nawet takie a4 tyle ze koniecznie srebrne, podobała mi sie. Ale zrezygnowałem jak zobaczyłem ile tego jeździ u nas. To prawie tak jak kupić octavie albo passata b5
Opublikowano 17 października 201410 l Skromniej, 3.0 z e46 ale daje radę. Auto to taki ładny driftowóz stąd nadkola bo inaczej koła za(pipi)iście przypałowo wystają i haczą o błotniki. EDIT: To dorzucę już typowo moją zabawkę, która de facto jest obecnie na sprzedaż. Edytowane 18 października 201410 l przez Wretched
Opublikowano 18 października 201410 l e46 zostaje, bo zrobilem sobie liste za i przeciw s13 i niestety wiecej bylo minusow po stronie japonczyka. jako drugi samochod do zabawy ok, jako daily - niekoniecznie. Słyszałem, że jednak Cię s13 nadal męczy