Opublikowano 11 października 200915 l Akurat Multi to duza zaleta FM3....a dluga kariera w niczym nie przeszkadza...ot dla kazdego cos dobrego
Opublikowano 11 października 200915 l dostajemy singla na ponad 100h w dzisiejszych czasach to jeszcze niektórzy marudzą że za długi, no nie mogę Preferuje offlineowe granie więc dla mnie bomba + online = sylwester hmm no nie wiem to może lepiej żeby fm3 miała singla na 5h jak dzisiejsze standardy a reszta to online ? heh @jarken - świetna recka z twojego linku, w pełni profesjonalna gdzie oprawa a/v spada na drugi plan. Widać że nie ma co się martwi o model jazdy/fizyke itd
Opublikowano 11 października 200915 l Człowieku, nie porównuj gier akcji, gdzie cały czas coś się dzieje do samochodówki, gdzie jeździsz w kółko na tych samych trasach...
Opublikowano 11 października 200915 l Człowieku, nie porównuj gier akcji, gdzie cały czas coś się dzieje do samochodówki, gdzie jeździsz w kółko na tych samych trasach... no tyle, ze w forzy tez caly czas "cos sie dzieje"
Opublikowano 11 października 200915 l Nie wiem, ja np nie lubie grac po sieci i mi w zupelnosci styka w forzy single - a to ze jest dlugi i ciekawy to przeciez tylko in plus. +1 Właśnie tego mi brakowało - długaśnej kariery, przecież jest tyle fur do kupienia, tyle torów do wymasterowania, więc nie mieli wyboru - musieli dać "długi" tryb SP. Nie mam nic to multi ale dla mnie singiel to rdzeń całej gry na którym opiera się cała reszta.
Opublikowano 11 października 200915 l Człowieku, nie porównuj gier akcji, gdzie cały czas coś się dzieje do samochodówki, gdzie jeździsz w kółko na tych samych trasach... a gdzie ty widzisz porównanie do gier akcji ?? nie jasno się wyraziłem może, dzisiejsze standardy gier to ok. 5h a i dirt2/shift do przejścia są w raptem kilka godzin są jeździsz w kółko na tych samych trasach hmm ale tak samo mogę powiedzieć o halo odst - połowę gry biegam Rookie w kółko po tym samym mieście
Opublikowano 11 października 200915 l dostajemy singla na ponad 100h w dzisiejszych czasach to jeszcze niektórzy marudzą że za długi, no nie mogę Hehe. Chodzi o to, że powiedzmy po rozegraniu 20 wyścigów online z żywym przeciwnikiem powrót do botów może być dość bolesny . Nic nie zastapi żywego przeciwnika, wtedy jest największy dynamizm, napięcie podczas wyścigu, największa walka o podium itd. Po czymś takim mi by się chyba nie chciało znów z komputerem ścigać.
Opublikowano 11 października 200915 l dostajemy singla na ponad 100h w dzisiejszych czasach to jeszcze niektórzy marudzą że za długi, no nie mogę Hehe. Chodzi o to, że powiedzmy po rozegraniu 20 wyścigów online z żywym przeciwnikiem powrót do botów może być dość bolesny . Nic nie zastapi żywego przeciwnika, wtedy jest największy dynamizm, napięcie podczas wyścigu, największa walka o podium itd. Po czymś takim mi by się chyba nie chciało znów z komputerem ścigać. rozumiem ale są gracze którzy wolą grać z a.i. (w tym ja) np: w cod mw czy kz2 raptem kilka minut spędziłem online. Do tego nie jestem jakimś mistrzem 4 kółek więc dostawał bym baty od innych często i gęsto. No i wydaje mi się że zdobywanie kasy/furek znacznie szybviej pójdzie w karierze niż online Edytowane 11 października 200915 l przez bigdaddy
Opublikowano 11 października 200915 l Od niemal zawsze narzeka się na słabe AI przeciwników w wyścigach prawda? A żywy gracz jest idealnie myślącym przeciwnikiem, w wielu grach do tego dąży sztuczna inteligencja. Dlatego nie obraził bym się gdyby kariera była online - a że kase i nowe fury zdobywało by się dłużej? Tym lepiej
Opublikowano 12 października 200915 l Gdyby gra miala naprawde duzo ROZNORODNYCH tras to te 100h bym lyknal a tak masz chyba 40 + waracje z czego na Lagunie jedziesz Minicooperem, Lancerem, A8, Mustangem, Porszakiem, itp. To jakby ktos w innej gierce ciagle na ten samej mapce dawal inna bron do skonczenia misji. Mi sie dlugosc PGR4 podobala zas MC LA znudzil gdy uslyszalem ze w grze jest 300 wyscigow a ja zrobilem ze 30 + granie z cziterskim AI . Jak widac niektorzy luba jezdzic w kolko tyle ze innym autem .
Opublikowano 12 października 200915 l Gdyby gra miala naprawde duzo ROZNORODNYCH tras to te 100h bym lyknal a tak masz chyba 40 + waracje Czyli te ponad 100 tras to była ściema czy jak?
Opublikowano 12 października 200915 l Zamaskowana By wzbudzic zazdrosc jeszcze wieksza w was http://live.xbox.com/en-US/profile/profile.aspx?pp=0&GamerTag=Hoobertoo+PL Edytowane 12 października 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 12 października 200915 l By wzbudzic zazdrosc jeszcze wieksza w was http://live.xbox.com/en-US/profile/profile.aspx?pp=0&GamerTag=Hoobertoo+PL to Hubert z MS
Opublikowano 12 października 200915 l Wiem wiem, o dziwo gra online, kupuje MSP choc u nas to illegal
Opublikowano 12 października 200915 l A żywy gracz jest idealnie myślącym przeciwnikiem,y Kłóciłbym się. Czasami głupota gracz online mnie przeraża. Kariera Forzy 3 mogłaby trwać w nieskończoność. Lubię kolekcjonowanie samochodów i bawienie się ustawieniami. Im dłużej tym lepiej w tego typu grach.
Opublikowano 12 października 200915 l Gdyby gra miala naprawde duzo ROZNORODNYCH tras to te 100h bym lyknal a tak masz chyba 40 + waracje Czyli te ponad 100 tras to była ściema czy jak? zależy jak kto liczy unikalnych tras będzie ok. 35-40 zaś ich cała liczba na obu dvd z wariacjami i odbiciami lustrzanymi to chyba 147. Przy czym odbicia lustrzane to ok. 1/4 czy 1/3 tras. a słynne over 100tracks to chyba liczba tras + wariacje bez odbić lustrzanych albo wszytkie trasy z wariacjami i odbiciami z pierwszego dvd W fm 2 też było mówione 40tras a tak naprawdę było 15unikatowych to samo w pgr4 gdzie jest 11 unikatowych.
Opublikowano 12 października 200915 l A żywy gracz jest idealnie myślącym przeciwnikiem,y Kłóciłbym się. Czasami głupota gracz online mnie przeraża. Kariera Forzy 3 mogłaby trwać w nieskończoność. Lubię kolekcjonowanie samochodów i bawienie się ustawieniami. Im dłużej tym lepiej w tego typu grach. Dokładnie, mam tak samo kolekcjonowanie, testowanie, pobijanie czasów. ocean grania
Opublikowano 12 października 200915 l Ciekawe ile bedzie banow dla botow grajacych przed premiera w Review Copy
Opublikowano 12 października 200915 l Przed chwilą się dowiedziałem, że u mnie w sklepie w mieście będą mieć na premierę. Nie muszę zamawiać
Opublikowano 12 października 200915 l No jak MS zobaczy w kilkudziesieciu tysiacach gamercardow Forze 11 dni przed premiera to nie wiem czy mozna ;D
Opublikowano 12 października 200915 l Forza 3 już wyciekła do sieci. http://www.vg247.com/2009/10/12/forza-motorsport-3-leaks-onto-p2p-sites/ Więc bany się posypią.
Opublikowano 12 października 200915 l Forza 3 już wyciekła do sieci. http://www.vg247.com/2009/10/12/forza-motorsport-3-leaks-onto-p2p-sites/ Więc bany się posypią. 13 GB? Trochę dużo. ;P Co to za sens ściągać tą grę? Nie zagrasz online, nie pobierzesz update bądź DLC, nie skorzystasz z funkcji społecznościowych. Te rzeczy akurat w przypadku Forzy są ważne.
Opublikowano 12 października 200915 l 2 plyty A kto sciagnie ? Pewnie sporo ludzi, ktorzy nie uzywaja Live'a, albo tych co maja druga konsole na takie okazje Edytowane 12 października 200915 l przez Bartg