Opublikowano 6 kwietnia 201015 l NA OSTRĄ POZWALA, ALE NIECH LEPIEJ SPALONYCH PILNUJE No pilnuje, (tip, sędzie jest Niemcem, czego chcecie od niego)
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l No i co z tego, że jest. masz coś? nie no, zartuje... ale sie wku,rwiam jak takie coś widzę Edytowane 6 kwietnia 201015 l przez banny
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Czemu nikt nie dyskutuje o Interze? Bo wygrał, więc co tu komentować?
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l No właśnie, ciekawe gdzie byli fani Barcelony, kiedy ta ratowała się przed spadkiem do drugiej ligi chyba w 2002 roku. Ja byłem, tylko neta nie miałem:). Nie jest źle, a messi jest... 67 minuta i nic sie nie dzieje:/ Edytowane 6 kwietnia 201015 l przez Gość
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Inter zagrał spoko. W obronie nie do przejścia, w ataku Sneijder jak zwykle załatwił im zwycięstwo. Barca-Inter to będzie przedwczesny finał.
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Jak Moratti kupi Messiego to Inter będzie na piedestale, będzie się o nim mówiło! Dużo i często. Edytowane 6 kwietnia 201015 l przez ciwa22
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Mam silnie przeczucie, ze Barca wygra dzisiejszy mecz. Naprawde. Tak cos czuje.
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Pedały z nki oje.bałyby lache messiemu jak by mogli. Lache nie, ale... może Messi obiecał im co innego?:
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Z 30 osób przeglądających temat została połowa. Ten atak na Dumę Katalonii to było dla niektórych zbyt wiele...
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Kto tu dzis pie.rdolil za przeproszeniem, ze Barca bronila sie niby przed spadkiem ? Od 20 lat nie spadla ponizej 6 miejsca, dalej nie chcialo mi sie szukac.
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Vermaelen miał problem. Jak zatrzymać Messiego w polu karnym? I wymyślił: złapie za rękę i będzie trzymał, aż drugi obrońca zabierze piłkę. So much for the referee's help.
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Komentarz przed chwilą: "My też jesteśmy wściekli, bo Xavi powinien zagrać do Alvesa" <_<
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Messi - Arsenal 4:1 faktycznie tylko on tam grał, Bartq- w sezonie o którym wspomniał kolega w pewnym momencie wyglądało, że Barca będzie walczyć o utrzymanie Edytowane 6 kwietnia 201015 l przez Gość