Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Bayern gra jak karłowaci amatorzy salcesonu, ale chociaż próbują strzałów z dystansu

centry raczej bez sensu, bo obrona Manchesteru góruje warunkami fizycznymi

beka z Welbecka

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Bayern... oni są (pipi)a nudniejsi od Barcelony.

Opublikowano

ręka już tam była, ostatnie 10 min pierwszej połowy dla atletico

bez komentarza welbecka, tyle czasu tyle możliwości i  ....

piłka w grze , czas na 2 połowy

Edytowane przez polaki899

Opublikowano

Fantastyczne mecze, aż żal że naraz. Świetne tempo, emocje, mimo że bez goli.

United gra dobrze i z pomysłem. Na początku zaskoczyli Bayern ustawieniem. Od ok. 10. minuty już w sumie tylko murowanie, tak żeby Bayern musiał cały czas kombinować, jak tu zrobić okazję... a United, jak Chelsea niegdyś, szuka okazji do kolejnego zaskoczenia. I się udało - i powinien być gol. To już nie wina Moyesa, że Welbeck zmarnował SETKĘ, taką prawdziwie zasługującą na to słowo.

Nie ma co mówić o sędziach, dajcie spokój. Noga uniesiona na wysokość głowy, gdy inny zawodnik walczy o piłkę głową. Podręcznikowy przykład gry niebezpiecznej. Oczywiście zawsze można się czepić, że Bayern "gra nudno", bo przecież w piłce jak rywal jest zainteresowany głównie bronieniem, to powinno mu się oddawać piłkę z litości i to by był ciekawy mecz.

Mecz Barca-Atleti w sumie podobny. Kapitalnie się ogląda, jak Atletico się ustawia, mistrzostwo. Kontuzja Costy może zaboleć. Atleti, jak to ma w zwyczaju, sporo fauluje i zanosi się na czerwoną kartkę niedługo.

Opublikowano

Hahaha no to wszyscy stawiający u buka na nazistów nerwowo przełknęli śline :D O (pipi)a ale bramka Diego dla Atletico O____o

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

W przeciągu 10 sekund gole, teraz się zacznie.

Nie ma dobrej murarki bez gola z rożnego. Ja stawiałem tylko na awanse, więc jeszcze nie pękam.

Gol Diego - coś niesamowitego, gol niemożliwy.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

ale gol ja (pipi)e

Opublikowano

Zawsze miej przy sobie zapasowego Diego, nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać

Opublikowano

xD Właśnie po to się ogląda ekstraklase, wtedy taki mecz smakuje jeszcze lepiej.

Opublikowano

Ekstraklasa to osobna dyscyplina sportowa.

Opublikowano

Kapitalny mecz na Camp Nou, kto nie oglądał ten pała.

Opublikowano

Nie wiem jak 1sza połowa, ale druga połowa na Camp Nou rewelacja.

Opublikowano

Ale będzie walka Atletico - Barca.