Opublikowano 23 października 201311 l Ma (pipi)niecie. Edytowane 23 października 201311 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 23 października 201311 l Mimo, że Zlatana nie lubię, bo dla mnie jest zbyt zarozumiały to kurna bramki i ogólnie jako piłkarz po prostu masakrycznie zaje.bisty jest i chylę czoła.
Opublikowano 23 października 201311 l To tylko kilka meczów. Nikt nie powie, że był genialny w meczu z Marsylią czy Tuluzą. Seria kilku meczów to też coś, ale pamiętam, gdy to samo mówiono o... no, tym, Garecie Bale'u.
Opublikowano 23 października 201311 l Bramki Ibry genialne, ale też nie ma co się specjalnie jarać, bo umówmy się Anderlecht potęga nie jest, a Ibra takim lamusom lubi strzelać piękne bramki.
Opublikowano 24 października 201311 l Czerwona z dupy, gra Realu też do dupy, szkoda gadać. A już myślałem, że po meczu z Malagą wszystko wraca do normy. Czy przypadkiem Chiellini nie powinien dostać żółtej kartki za ten faul w polu karnym wcześniej, po którym był karny? Żółta (druga i w efekcie czerwona) byłaby w pełni uzasadniona za faul na Ronaldo. Co nie zmienia faktu, że sędzia trochę namieszał.
Opublikowano 24 października 201311 l Były już dziwniejsze mecze Realu w tym sezonie, w którym chyba podpisali nowy kontrakt nie tylko z Cristiano. Tutaj były momenty farsy, ale ostatecznie wszystko da się jakoś obronić. Szkoda, że Vidal nie wyleciał z boiska za symulowanie po tym, jak, hehe, skosiła go trawa. Edytowane 24 października 201311 l przez ogqozo
Opublikowano 24 października 201311 l ibra ladnie zakosil, ale to standard, psg wyjdzie z grupy i koniec ibry w tej edycji. bajern zgodnie z planem pięć zero. ladnie jada.
Opublikowano 24 października 201311 l na poprawienie humoru, jeśli ktoś jeszcze nie widział xdddddd https://www.youtube.com/watch?v=v0w5Q5h2EBU Edytowane 24 października 201311 l przez MYSZa7
Opublikowano 24 października 201311 l Właśnie zobaczyłem. Filmik obejmuje krótki okres czasu po samym upadku, ale on serio wskazywał palcem na wapno?
Opublikowano 24 października 201311 l A nie przyjmujecie wiadomości, że po prostu myślał, że ktoś mu zablokował tę nogę? Ja na przykład przypuszczam taką możliwość.
Opublikowano 24 października 201311 l tez watpie zeby tak sie ponizal specjalnie, wyglada jakby myslal, ze ten gosc wczesniej mu kose sprzedal. przeciez to sa ulamki sekundy i duze tempo, mogl nie poczuc roznicy.
Opublikowano 24 października 201311 l a graliście kiedyś w pilke ? lol naprawdę myslicie ze zawodnik tej klasy nie czuje ze za(pipi)al w murawe ? Nie czuje ze nie ma zadnego zawodnika przy nim ? Edytowane 24 października 201311 l przez easye
Opublikowano 24 października 201311 l A nie przyjmujecie wiadomości, że po prostu myślał, że ktoś mu zablokował tę nogę? Ja na przykład przypuszczam taką możliwość. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wyjdź. Edytowane 24 października 201311 l przez MYSZa7
Opublikowano 24 października 201311 l a graliście kiedyś w pilke ? lol naprawdę myslicie ze zawodnik tej klasy nie czuje ze za(pipi)al w murawe ? Nie czuje ze nie ma zadnego zawodnika przy nim ? No właśnie widział zawodnika za nim, który robił wślizg i mógł błędnie przypuścić.
Opublikowano 24 października 201311 l Rozi, co myślisz o tym ? http://www.youtube.com/watch?v=TgSFczh8M4E Jak to interpretować ?
Opublikowano 24 października 201311 l Myślę, że ludzie zapominają o ogromnych emocjach, które kierują ludźmi w takich momentach. Całym celem ich pracy jest wynik w takim meczu i w przypadku decyzji sędziego to stoi na włosku w jednej sekundzie. Ja tam rozumiem, też mam tendencję do wykłócania się, a nie gram o żadną stawkę, co dopiero LM. Myślę, że Vidal nie myślał w ogóle o tym w kategoriach, czy oszukać sędziego, że się nie wywalił tylko go kopnięto itp., tylko zareagował impulsywnie i tyle. Wypadło dość żenująco, ale tak to bywa w emocjonalnych momentach. Powiedziałbym, że zostaje wstyd, ale w sumie kto wie, może on się nie wstydzi takich reakcji, bo fakt jest taki, że on nadal jest czołowym piłkarzem, a prześmiewczy komentatorzy robią za tysiąc euro w markecie. ibra ladnie zakosil, ale to standard, psg wyjdzie z grupy i koniec ibry w tej edycji. bajern zgodnie z planem pięć zero. ladnie jada. Rok temu zwalił z Valencią, ale przeciwko Barcelonie wypadł dobrze, potwierdzając to też golem i dwiema asystami w dwumeczu. W sumie wypadł w tym dwumeczu dużo lepiej niż Messi! PSG robi wszystko, co może, by potwierdzić, że jest europejską czołówką, jedyne, co im na razie nie wyszło, to odpadnięcie z Barcą, ale ledwo co. Ale teraz nie trenuje ich Ancelotti, więc można założyć, że powinni być jeszcze lepsi.
Opublikowano 5 listopada 201311 l Już dziś wraca Liga Mistrzów, dając nam rewanże za ostatnią kolejkę. Ciekawie chyba powinno być w Turynie, gdzie Juventus mający na razie dwa punkty musi coś w końcu pokazać. Jeśli przegra, może tracić 5 pkt. do Galatasarayu, czyli generalnie będzie blisko sporej niespodzianki, jakie rzadko chodzą w LM... ale dalej stawiałbym na Juve. Real ostatnio poprawił skuteczność, rozstrzelał się w lidze, na tyle, że przy wysokim prowadzeniu zaczyna się totalnie rozprężać i tracić masowo gole. Dzisiaj tak chyba nie będzie, powinna zostać sama poprawiona skuteczność i dlatego wydają się faworytem meczu. Na co może liczyć Juve - Real ma 9 pkt. i nie opłaca mu się przemęczać na LM, bo i tak zajmie pierwsze miejsce. O pierwsze punkty powalczy Sociedad, które tradycyjnie ma szanse coś ukraść United, ale zobaczymy, jak z tym będzie. Podopieczni Moyesa może nie powalają stylem, ale dzięki dobrej postawie Ronneya, RvP i Januzaja zaczęli strzelać sporo goli. W Doniecku dokończyć dzieła musi Leverkusen, które nadal ma wahania formy, ale dopóki zagra jak zazwyczaj, powinni wygrać i być też o krok od awansu. Ciekawy mecz w grupie C, bo starcie Olympiakos-Benfica może przesądzić o awansie. Na razie obie drużyny na równi, dla mnie faworytem jest Olympiakos, który gra naprawdę dobrze i nawet w meczu z PSG grali znacznie lepiej, niż by sugerował wynik. Benfica zaś rozczarowuje swoją postawą w Europie. W grupie D tradycyjnie trzeba współczuć rywalom Bayernu, którzy pewnie już chcieliby być po meczu i dostać chociażby 0-3, niż musić znosić tę bezradność. Grupa będzie zupełnie przesądzona, jeśli City pokona CSKA u siebie, co wydaje się całkiem możliwe, nawet jeśli w ostatnich paru spotkaniach mistrzowie Rosji zaczęli znowu coś grać, ale też bez szału. W świetnej formie jest głównie Toszić, mogący na prawej flance wykorzystać łatwiej swoje świetne kopnięcie z dystansu lewą nogą. Jego przygoda w Manchesterze (pamiętacie?) była kompletnym niewypałem, więc, no nie wiem, może się zepnie i coś strzeli i CSKA wysępi remis. Edytowane 5 listopada 201311 l przez ogqozo
Opublikowano 5 listopada 201311 l Young znowu nurkował, ale RVP nie wykorzystał karnego. Ogólnie spory pech, łącznie z tym karnym spieprzyli 3 rewelacyjne okazje na gola.