Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Pogo pod guano apes w towarzystwie kolesia w t-shircie massemord'a i ludzi z pacyfkami w kolo - priceless.
Opublikowano 25 lipca 201014 l Jadę z niewielką ekipą. Będę pierwszy raz jechał autostradą :potter: Edytowane 25 lipca 201014 l przez Keymaker
Opublikowano 25 lipca 201014 l Ja jadę z ok 40 osobową ekipą ;p. Podoba mi się że praktycznie każdego dnia mam co fajnego posłuchać.
Opublikowano 25 lipca 201014 l dzisiaj wchodzę na gg, standardowa obcinka po opisach i patrzę kolega ma "noga w gipsie na dwa tygodnie, z woodstocku nici" to się pytam "jest coś ciekawego w tym roku?", a on na to "papa roach i lao che". moja reakcja: chociaż jak tak się głębiej zastanowić to na takich patologicznych zbieraninach to można i ludzi na wózkach inwalidzkich spotkać więc w sumie nie widzę przeciwskazań. Edytowane 25 lipca 201014 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 25 lipca 201014 l Nie bedzie takich zdzierskich zespołów brudasowych Life of agony wydaje sie dosc znosne w sumie. Z resztą nie od dzis wiadomo, że na woodstock nie jezdzi sie dla muzyki, tylko po to zeby poruchać http://www.dailymotion.pl/video/xfv1i_life-of-agony-through-and-through Widać tu lekką inspirację Alice in Chains xDD Edytowane 25 lipca 201014 l przez gekon
Opublikowano 25 lipca 201014 l jade sie naje.bac na brudstok w tym roku ['] Edytowane 25 lipca 201014 l przez alienator
Opublikowano 25 lipca 201014 l Ja byłem rok temu, w sumie muzyka totalnie nie w moich klimatach ale ekipa była niezła. W tym roku już nie jadę, bo jadą same hardkorowe pancury i żaden normalny człowiek.
Opublikowano 25 lipca 201014 l Ja oczywiście jadę, razem z moimi brudasami z mojego zacnego forum. A Life Of Agony jest wy(pipi)iste, poza tym, może Volbeat wygra bączka, rok temu zniszczyli. Jak mnie ktoś rozpozna, to śmiało podchodzić, przywitać się Jadę brustokowym pociągiem z Kaczogrodu w czwartek o 23:24.
Opublikowano 26 lipca 201014 l nie byłem nigdy i mam zamiar jechać teraz tylko, że wszyscy moi znajomkowie jada z wawy, tak więc jedzie może ktos z krakowa ? nie chce mi sie samemu tułać.. tak wiem, ze w pociagu od razu sie pozna ludzi, a jak wyjme flaszke z plecaka to juz w ogole, no ale jestem zdesperowany i szukam towarzyszy na forum ;(;(;(;(
Opublikowano 26 lipca 201014 l No ja wyżej napisałem, że jadę z Krk. Jak chcesz się dołączyć do naszej skromnej ekipy, to dawaj nr fona na pw. To się zgadamy.
Opublikowano 26 lipca 201014 l Ja jadę na Woodstock i zareklamuję tu marsz Wydziału Bombownictwa i Fazy Ogólnej. Szukajcie tego transparentu i będzie o Nas głośno :f
Opublikowano 30 lipca 201014 l Kto sie zna na nagrywaniu z internetu???? Jak nagrać jutrzejszą transmisję koncertu life of Agony???
Opublikowano 31 lipca 201014 l Owsiak tv ? co to jest jego tv? Jak tak to na jakiej platformie jest dostępna? Oświeć mnie:)