Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Woodstock

Featured Replies

Opublikowano

Wróciłem ,było wy(pipi)iście. I mam teraz 2 nowych forumowych kolegów- Puszkina i Keymakera :*

Z koncertów zdecydowanie najlepszy był Jelonek, potem Life of Agony, Titus Tommy Gun i na końcu Papa Rołcz.

Może potem coś więcej napiszę bo jestem megazyebany.

\m/

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 75,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

no też wróciłem.

Pawła poznać było zaszczyt, słodziak!

muza chu,jowa z małymi wyjątkami (Jelonek spoko i 'last resort' na zywo) pełno brudasów, w miare tanie piwo, spoko żarcie i dobra pogoda.

zajelismy drugie miejsce w pilke kopana i odbieralismy puchar na glownej scenie od jurasa, jestem zaje.bisty.

Opublikowano

no i jeszcze wkur.wiająca muzyka lecąca 24h na dobe z tej scany pod piwiarnią, masakra.,

Opublikowano

No dokładnie- jakieś (pipi)a Riki Martiny i inne Czambałamby wkoorwiały okrutnie.

A my byliśmy tuz za sceną przystanka jezus, gdzie nadragowany ksionc robił coś w stylu 'chrześcijanin tańczy' i tylko do 2 kawałków- Szakiry ' Łaka Łaka' i Macareny.

Opublikowano

was też bylo super miło poznać :*:*:*

Jelonek, chyba najlepszy, orpcz tego nie za wiele sluchalem, ten tonic jakiś to tragedia. Ogólnie tak jak sie spodziewałem czyli mega zaje.biscie, peace & love, troche irytujące są dolewki, człowiek kupi piwo i od razu sie brudasy zbiegają, co by dolac łyczka.

Opublikowano

Jelonek, chyba najlepszy, orpcz tego nie za wiele sluchalem, ten tonic jakiś to tragedia. Ogólnie tak jak sie spodziewałem czyli mega zaje.biscie, peace & love, troche irytujące są dolewki, człowiek kupi piwo i od razu sie brudasy zbiegają, co by dolac łyczka.

To działa rowniez w drugą stronę. Mi sie udało przepic, przejesc i przepalic 40 zł w 4 dni, z czego na moj wlasny alkohol wydałem 5 złotych.

Jelonek był najlepszy, Lao Che nie lubie, Papa Roach i Lost of Agony mnie minął, bo pierwsze przespalem, a na drugich czekałem we wiosce kryszny. Szkoda, z enie udalo sie jakos spiknac z ludzmi z forum, ale jak zescie pisali, że macie zamiar jechac to ja juz bylem w poaciagu.

Opublikowano

Też gadzam się Jelonek dał czadu (człowiek myślał że to już koniec, a tu nie ! znowu skubany grał xd - rok temu chyba z kwadrans pograł z 4 kawałki i koniec, ogromna poprawa).

Poza tym spotkałem gościówę zakopaną pod ziemią i miała tak wytrzymać do poniedziałku, czy kolesia który ciągnął arbuza twierdząc że to jego pies - standard woodstockowy.

Opublikowano

To działa rowniez w drugą stronę. Mi sie udało przepic, przejesc i przepalic 40 zł w 4 dni, z czego na moj wlasny alkohol wydałem 5 złotych.

Jelonek był najlepszy, Lao Che nie lubie, Papa Roach i Lost of Agony mnie minął, bo pierwsze przespalem, a na drugich czekałem we wiosce kryszny. Szkoda, z enie udalo sie jakos spiknac z ludzmi z forum, ale jak zescie pisali, że macie zamiar jechac to ja juz bylem w poaciagu.

Ty i woodstock?

to tak jak ja i krata na brzuchu :S

<zdziwiony>

Opublikowano

papa roach swietnie zagrali.. przypadkiem znalazlem sie tez na girl in coma i life of agony...gil in coma wygraly dzieki wokalistce(choc bylem juz naje.bany) a na life of agony poszlem pic dalej po 1 piosence :sweat:

Opublikowano

Ty i woodstock?

to tak jak ja i krata na brzuchu :S

<zdziwiony>

Ale ze mnie kiedyś był 100% brudas, a na woodstocku byłem już 7 razy;]

Swoją drogą, w tym roku po raz pierwszy w życiu spotkałem niemiłych ludzi na tej imprezie. Najpierw jakieś obrażone kindrmetalówy, które były pewnie pierwszy raz, nie spodobało się to musiały drzeć jape i psuć zabawę innym. No i jakiś debil, który na moję "siema, wypijesz ze mną winko" odepchął mnie krzycząc s*p*i*e*r*d*a*l*a*j, ale to ewidentnie jakiś technopedał z Korzystna. Ogolnie byłem lekko zdziwiony zachowaniem niektorych i wyszło na to, że najlepiej dogadywałem sie z obcokarojowacami

A powrót był smieszny:) Tyle bluzgania na pkp, ale żadnemu brudasowi nie przyszło do głowy iść 3 metry obok na pks. Pewnie wszystkie obrzygane punki myslały, że drogi bilet. Sam sie zdziwiłem jak sie okazało, że zapłaciłem mniej za wygodne siedzenie w pustym autobusie niż za obrzygane miejsce na podołodzie pociągu, z ktorego 3 razy wypadłem jak sie drzwi otwierały.

Aha, wam też wali z mordy już 2 dzien jakbyście brali do papy ?

Edytowane przez gekon

Opublikowano
technopedał z Korzystna

pewnie kempa

Opublikowano

Też byłem, kurna!

Jelonek mnie zmiażdżył, pogo na jego koncercie prawie zmiażdżyło mi nogi, ale żyję XD Z koncertów podobało mi się jeszcze Life of Agony, Girl in a Coma, Papa Roach. Fajny klimat zrobiły reggeje na Morgan's Heritage.

Jak Wam się podobało ASP? Ja uczęszczałem na warsztaty improwizacji kabaretowej w małym namiocie, było zacnie, nawet weszliśmy na chwilę na scenę folkową. Do tego Kondrat też był zaje.bisty

Ergo- jak na pierwszy raz było awesome i mam zamiar za rok jechać znowu.

Opublikowano
technopedał z Korzystna

pewnie kempa

lol

dobry woodstock. fajnie sie gralo we friszbi.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

no to chyba przejadę się na te brudasowo :]

Opublikowano

no na szczęście ze Szczecina mam rzut beretem.

czyli wnioskuje że szykujemy forumową naje,bkę 8)

Opublikowano

No nie inaczej.

Tylko chciałbym tak trafić, aby w momencie koncertu The Prodigy być w miarę trzeźwym :]

Opublikowano

BEDE TEŻ !!! najprawdopodobniej w spodenkach moro, klapkach i bez koszulki bo gorąc wiec jak ktos mnie rozpona niech śmiało zagaduje <ok>

Opublikowano

Pawełku musimy koniecznie jechać znowu jednym pociągiem i się kunkretnie nadupcymy :)