Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano
tylko KFC  Dobre jedzonko, smaczne i bardziej różnorodne

100% menu = kurczak w panierce, gdzie tu różnorodność? XD

nie mówie że kfc jest złe, ale różnorodność? :P

Edytowane przez Yano

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 576 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Różnorodność w sensie smaku. Dla mnie każdy burger z Mc'a jest idealnie taki sam, a przede wszystkim po jego zjedzeniu czuję się jakbym wypił szklankę tłuszczu.

Opublikowano

Chyba chodzimy do innych lokali. W KFC dla mnie wszystko smakuje tak samo. Może oprócz frytek.

Opublikowano

Zawsze jadlem w KFC lub czasami McDonalds. Akurat sie spieszylem, patrze na kolejki - KFC ogromna, McDonald tez, patrze na Burger King, nikogo lol :D No to ryzyk fizyk. Zamowilem tortille z kurczakiem jako substytut Twistera i...z krzesla spadlem. CZTERY razy tyle mieska co w Twisterze, co gryz to kupa miecha (mysllaem ze dla jaj wlozyli na poczatek tyle a na koniec bedzie sama salata z sosem jak to bywa zwykle). Milo sie zaskoczylem, bylo smaczne i bylo duzo.

Opublikowano

Jak chce sie najesc to dla mnie Big King XXL najlepsza kanapka, tylko zawsze dobieram dodatkowego ogorka i pomidora bo bez tego jest za suchy.

Opublikowano

Jadł ktoś w Berliner Kebab? Warto wydać kaskę czy nie bardzo?

Opublikowano

Ja jadłem z 4-5 lat temu. Jeżeli nic od tamtego czasu się nie zmieniło to omijać szerokim łukiem!!!!

Opublikowano

doplacilbys 4 zl i mialbys burgera z moa ;_;

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Do moa musialbym jechac do centrum a chce cos wszamac po robocie. Calkiem niezle 1000kcal.

No i wszedl caly. Sycacy, tlusty, dobry. Jak nie z macdonalda.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Przestańcie bo zaraz wsiade w samochod i sam pojade do maka:p zresztą od rana o tym myślałem ale po pracy byłem zbyt leniwy i wolalem pojechać odrazu do domu. Ale teraz troche glodny sie robie xD

Z drugiej strony wiem ze drwal i tak bedzie slabszy od domowych a nawet od big kinga xxl i pewnie bede troche zawiedziony .. ale i tak mnie kusi:p

Opublikowano

Przeciez wiesz, ze go chcesz. Wolowina, smazony panierowany ser, bulka ze skwarkami...

Opublikowano

niech was szlag, skonczy sie pewnie tym ze i ja jutro pojde do Maca po figurki Mario i zjem tego drwala 

Opublikowano

Serio, kiedyś po dwóch bigmacach było mi autentycznie nieprzyjemnie. Słodko-obleśny posmak bułki, majonezu, generalnie czuć było wszystko od nowa przy każdym beknięciu.

Po drwalu jest spoko, nie ma tego wrażenia, że zjadłeś po prostu złączone w jedno 4 cheesburgery.

Opublikowano

2 hamburgery. Tam nie ma sera ani 4 kotletow

Właśnie wyszedlem z maka. Dobre bylo ale na wstępnie mialem wielki zawod. Wrzuce foty to zobaczycie... mieso i ser o jakies 3 cm mniejsze od bułki. Kiedys chyba tak nie bylo

Opublikowano

Odnosiłem się proporcjami do drwala vs liczba cheesburgerów potrzebnych by z nich ulepić drwala;) A jeśli chodziło Ci o bigmaca, to jak to nie ma w nim sera?

Opublikowano

A moze jest na dole...

Wlasnie zamowilem drugą nowosc - kanapke górską

Zobaczymy co i jak

Opublikowano

I zjadasz drugą pod rząd? Moja dzienna dawka kaloryczna...

Też się wahałem - 1zł w kieszeni i do tego szynka szwarcwaldzka <3. Ale wolałem tego camemberta w panierze.

Opublikowano

Ta. Zjadlem dwa w odstępie 15min (mak jest w realu. Skoczylem na szybkie zakipy)

I teraz nie wiem (pipi) czy rzygac? :P
Takie uczucie przejedzenia gruzem. Inne niz przy zwyklym jedzeniu

Tak czy siak obie kanapki byly dobre
Drwal to wiadomo

A ta gorska miala ciekawy smak (czasami sa kompletnie mdłe i bez smaku)
Jednak zamiast rukoli mogli dac zwykla salate. A szynka szwarcwaldzka byla smakowita ale nie byla smażona wiec byla dosyc trudna do przegryzienia i za jednym zamachem polowa jej sie wyciągnęła z bulki:p
I dwa kotleciki byly tak cienkie jak w zwyklym burgerze. Moze troche wieksze ale cieniutkie

W smaku moge polecic obie ale jesli chodzi o wielkosc to zdjecia promicyjne sa bardzo przeklamane. W rzeczywistości bylo malo wkładu

zzobaczcie co to ma byc

nxric4.jpg

1zlrhb6.jpg

a tu kanapka górska

2a0ch3o.jpg

4sxxys.jpg

ale daje makowi jednego plusa - dokładają do tych wiekszych kanapek oprócz pudełka jeszcze papierek, kiedyś można sie było upierdzielić po łokcie

edit - aha no i ejszcze oparzyłem sie serem z kanapki drwala :P xD

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Mało apetycznie to wygląda, szczerze mówiąc.

Opublikowano

bylem w macu 0.5h temu po 2 kolejne figurki z mario (mario w rurze i yoshi) i kupilem tego drwala, wlasnie jem. Bardzo dobre, chyba najlepsza bula jaka jadlem w macu :sorcerer: ale i tak Moa >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> KFC >>>>>>> McD

Ok, po zjedzeniu, stwierdzam ze kanapka naprawde swietna. Chyba nawet lepsza niz ten BOSS z KFC. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

drwal powinien wejsc na stale do menu, tak samo jqak cheese kanapka w BK

Opublikowano

W smaku moge polecic obie ale jesli chodzi o wielkosc to zdjecia promicyjne sa bardzo przeklamane.

NO SHIT

oczywiste jest że fotki reklamowe są upiększone i przekłamane, to wie każdy, ale wielkość tego przekłamania jest różna, i w tym wypadku jest ogromna o wiele większa niż np przy mcroyalu

porownaj sobie moje foty do tego

zimowa-promocja1260x460.jpg

nie zawsze róznica jest taka wielka

tu jeszcze fota z jakiegoś bloga, praktycznie identyczna jak moja - na obu mieso i ser sa o wiele mniejsze od bułki\

z13253723Q,Kanapka-Drwala-i-Serki-Camemb

Edytowane przez Yano