Opublikowano 24 listopada 201014 l Nigdy nie byłem fanem tego zespołu, ale z ciekawości ściągnąłem płytę. Żaden kawałek nie wpadł mi w ucho (z poprzedniej płyty dwa czy trzy). tak se mysle, ze od czasu napisania tego posta zaczales pic alkohol i zaczales ru,chac wiec chyba czas przeprosic sie z lemmym.
Opublikowano 24 listopada 201014 l może lemmy przeczuwa, że powoli nadchodzi jego kres i chcę wypluć jak najwięcej materiału
Opublikowano 24 listopada 201014 l może lemmy przeczuwa, że powoli nadchodzi jego kres i chcę wypluć jak najwięcej materiału 1. nawet gdyby wybuchla bomba atomowa to lemmy (i karaluchy) przezyje. 2. zawsze wydawali duzo plyt. 3. nie narzekaj.
Opublikowano 24 listopada 201014 l oficjalnie się jaram. EDIT: Dobra, pierwsza polowa plyty to przeciętniak, ale końcówka megatlusta. Outlaw i Bye Bye Bitch Bye Bye to prawdziwe kozaki. Edytowane 24 listopada 201014 l przez Pelipe
Opublikowano 25 listopada 201014 l Inferno>Kiss of Death>nowa>Motorizer szalu nie ma poje,balo cie inferno>nowa>motorizer>kiss of death plytka jest bardzo dobra i sie rozkreca tzn z kazda piosenka coraz lepsza.
Opublikowano 30 listopada 201014 l Zgadzam się z przedmówcami, Motorhead w zaje.bistej formię, z tymże mnie się podoba każdy kawałek na płycie, jest pier.dolni.ęcie, wszystko zgrabnie nagrane, a Lemmy nadal ma najlepszy głos na świecie. A najlepszy kawałek "Devil in my Hand" Edytowane 30 listopada 201014 l przez standby
Opublikowano 30 listopada 201014 l Inferno>Kiss of Death>nowa>Motorizer szalu nie ma 100% w tej kolejności.
Opublikowano 4 grudnia 201014 l plytka jest swietna. idealna do jezdzenia samochodem czy jako tlo do picia.
Opublikowano 4 grudnia 201014 l BOMBER NAJLEPSZA OKOLO POLOWA TO 10/10, RESZTA 9+/10 Edytowane 4 grudnia 201014 l przez Ölschmitz
Opublikowano 5 grudnia 201014 l Chyba ktoś zapomniał o dwu klasykach: Iron Fist Orgasmatron a także o świetnej 1916
Opublikowano 16 października 201311 l http://www.bild.de/unterhaltung/musik/motoerhead/die-hoelle-kann-warten-32647122.bild.html mozna przesluchac cala nowa plytke. jest swietna, co tu gadac. drugi raz juz leci u mnie.
Opublikowano 16 października 201311 l Fpyte, nic nie spuszczają z tonu. Właściwie to przykładając nowe dokonania do starych, nie widzę większych różnic ;]
Opublikowano 16 października 201311 l Z tą różnicą, że po raz 50ty nagrywają to samo. No ale brawa za wytrwałość.
Opublikowano 17 października 201311 l a co maja robic, eksperymentowac? dodac ku.rwa skrzypce czy elektronike? lemmy za dwa lata skonczy 7 dych, to nie czas na kombinowanie ;p
Opublikowano 17 października 201311 l w przypadku motorheada od dekad sprawdza się formuła "więcej tego samego" i nikt niczego więcej przecież nie oczekuje
Opublikowano 17 października 201311 l Tak samo jakby "coś innego" mialoby nagrać AC/DC. W niektórych przypadkach po prostu należy, jak wspomnialem, nie spuszczać z tonu. Tu nie chodzi o eksperymentowanie, tylko o to, żeby w pewnym momencie nie zacząć grać samych ballad ;]
Opublikowano 17 października 201311 l Siada dobrze nowy album, trzyma motorheadowy fason i o to chodzi, eksperymenty zostawmy innym.
Opublikowano 17 października 201311 l w przypadku motorheada od dekad sprawdza się formuła "więcej tego samego" i nikt niczego więcej przecież nie oczekuje No spoko, ja o tym wiem i nie napisalem ze maja dac elektronike czy odglosy posepnego lasu/lochu. Tylko mnie to juz z deka nudzi.