Skocz do zawartości

Motórhead

Featured Replies

Opublikowano

Nigdy nie byłem fanem tego zespołu, ale z ciekawości ściągnąłem płytę. Żaden kawałek nie wpadł mi w ucho (z poprzedniej płyty dwa czy trzy).

tak se mysle, ze od czasu napisania tego posta zaczales pic alkohol i zaczales ru,chac wiec chyba czas przeprosic sie z lemmym.

• Odpowiedzi 143
  • Wyświetleń 23,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale mnie wkur.wia jak ludzie pieprzą, że Motorhead to jedno i to samo. Blues, punk, hard rock, heavy metal, speed metal, rock 'n' roll, no ale durrrrrrr, to samoooo, bo lemi tak samo śpiewa.   Ogar

• za 3 dni zmartwychwstanie jak oznajmia pismo

• BOMBER NAJLEPSZA   OKOLO POLOWA TO 10/10, RESZTA 9+/10

Opublikowano

może lemmy przeczuwa, że powoli nadchodzi jego kres i chcę wypluć jak najwięcej materiału :(

Opublikowano

Lemmy nie umrze. Szatanowi by wątroba i płuca nie wytrzymały

Opublikowano

może lemmy przeczuwa, że powoli nadchodzi jego kres i chcę wypluć jak najwięcej materiału :(

1. nawet gdyby wybuchla bomba atomowa to lemmy (i karaluchy) przezyje.

2. zawsze wydawali duzo plyt.

3. nie narzekaj.

Opublikowano

Inferno>Kiss of Death>nowa>Motorizer

szalu nie ma

Opublikowano

jak dla mnie to mogą wydawać i ze trzy rocznie

Opublikowano

oficjalnie się jaram.

EDIT: Dobra, pierwsza polowa plyty to przeciętniak, ale końcówka megatlusta. Outlaw i Bye Bye Bitch Bye Bye to prawdziwe kozaki.

Edytowane przez Pelipe

Opublikowano

Inferno>Kiss of Death>nowa>Motorizer

szalu nie ma

poje,balo cie

inferno>nowa>motorizer>kiss of death

plytka jest bardzo dobra i sie rozkreca tzn z kazda piosenka coraz lepsza.

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcami, Motorhead w zaje.bistej formię, z tymże mnie się podoba każdy kawałek na płycie, jest pier.dolni.ęcie, wszystko zgrabnie nagrane, a Lemmy nadal ma najlepszy głos na świecie.

A najlepszy kawałek "Devil in my Hand"

Edytowane przez standby

Opublikowano

plytka jest swietna. idealna do jezdzenia samochodem czy jako tlo do picia.

Opublikowano

ace of spades

inferno

bomber

overkill

motorhead

on parole

Opublikowano

BOMBER NAJLEPSZA

OKOLO POLOWA TO 10/10, RESZTA 9+/10

Edytowane przez Ölschmitz

• 2 lata później...
Opublikowano

Fpyte, nic nie spuszczają z tonu. Właściwie to przykładając nowe dokonania do starych, nie widzę większych różnic ;]

Opublikowano

Z tą różnicą, że po raz 50ty nagrywają to samo.

No ale brawa za wytrwałość.

Opublikowano

a co maja robic, eksperymentowac? dodac ku.rwa skrzypce czy elektronike?

lemmy za dwa lata skonczy 7 dych, to nie czas na kombinowanie ;p

Opublikowano

w przypadku motorheada od dekad sprawdza się formuła "więcej tego samego" i nikt niczego więcej przecież nie oczekuje

Opublikowano

Tak samo jakby "coś innego" mialoby nagrać AC/DC. W niektórych przypadkach po prostu należy, jak wspomnialem, nie spuszczać z tonu. Tu nie chodzi o eksperymentowanie, tylko o to, żeby w pewnym momencie nie zacząć grać samych ballad ;]

Opublikowano

w przypadku motorheada od dekad sprawdza się formuła "więcej tego samego" i nikt niczego więcej przecież nie oczekuje

No spoko, ja o tym wiem i nie napisalem ze maja dac elektronike czy odglosy posepnego lasu/lochu.

Tylko mnie to juz z deka nudzi.

• 2 miesiące temu...