ziemia1 685 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 (edited) uaktualnienie jest do ściagniecia - 255mb przynajmniej mnie to jakoś zmobilizuje http://www.ps3fanboy.com/2008/07/02/trophi...er-stardust-hd/ The popular PSN arcade shooter now includes trophies. Download the free 4.00 patch and you'll be able to acquire these 17 trophies: Bronze Trophies Hero of Lave - Complete planet Lave Hero of Coventina - Complete planet Coventina Hero of Nemain - Complete planet Nemain Hero of Taranis - Complete planet Taranis Hero of Segomo - Complete planet Segomo The Tokenizer - Collect 5 tokens with a single boost in Arcade Scrooge MacBoom - Get 10 bombs in Arcade Extra Ships Optional - Survive 7 minutes without dying in Endless* Close Encounters - Survive 45 seconds without shooting or using bombs in Survival* Silver Trophies Token Hoarder - Collect 15 tokens with a single boost in Arcade Well Prepared - Get 20 bombs in Arcade Shield Blaster - Collect 5 shield tokens while already having a shield Scenic Route - Complete a planet without using boost Late Boomer - Get 15 bombs in Bomber* Shock and Awe - Destroy 10 nukes in Endless* Gold Trophies Multiplier Hero - Get 10x multiplier Split screen Co-op - Get 3 minutes of continuous Co-Op weapon boost on Segomo* Edited January 20, 2009 by Old_Kyo Quote Link to comment
Daffy 10512 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 trochę się pobawiłem i trochę szkoda,że Trophys są źle pomyślane i 12 z 17 trofeów można zdobyć na easy choć z drugiej strony to dobrze bo na hardzie ta gra jest ostra Quote Link to comment
wendiego 11 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 (edited) Jak można uzyskać 10x multiplier ? Maksymalnie miałem jedynie 6x I czy wam też nie zalicza Close Encouters? Latam sobie po pierwszej planszy nie strzelając ponad 1 minute i nic. Edited July 2, 2008 by wendiego Quote Link to comment
ziemia1 685 Posted July 2, 2008 Author Share Posted July 2, 2008 I czy wam też nie zalicza Close Encouters? Latam sobie po pierwszej planszy nie strzelając ponad 1 minute i nic. Close Encounters - Survive 45 seconds without shooting or using bombs in Survival - tylko w tym trybie mozesz to zaliczyć Quote Link to comment
konrado0905 7 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 udalo sie komus w demie zdobyc jakies trofea? Quote Link to comment
karmaster 359 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Póki co 11 trofeów Może ma ktoś jakiś sposób na zdobycie * Late Boomer - Get 15 bombs in Bomber*, bo nie grałem wcześniej w ten tryb i nie bardzo mi to idzie. Quote Link to comment
karol885 0 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 (edited) Póki co 11 trofeów Może ma ktoś jakiś sposób na zdobycie * Late Boomer - Get 15 bombs in Bomber*, bo nie grałem wcześniej w ten tryb i nie bardzo mi to idzie. o co chodzi tutaj? Token Hoarder - Collect 15 tokens with a single boost in Arcade i gdzie sie wlacza survival- u mnie jest tylko arcade i planet mode mimo ze mam dodatek Edited July 2, 2008 by karol885 Quote Link to comment
Musiol 188 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Póki co 11 trofeów Może ma ktoś jakiś sposób na zdobycie * Late Boomer - Get 15 bombs in Bomber*, bo nie grałem wcześniej w ten tryb i nie bardzo mi to idzie. o co chodzi tutaj? Token Hoarder - Collect 15 tokens with a single boost in Arcade i gdzie sie wlacza survival- u mnie jest tylko arcade i planet mode mimo ze mam dodatek 1. Musisz za pomocą boosta zebrać 15 power-upów (punkty lub bronie), jednocześnie. 2. Solo Pack musisz mieć. Quote Link to comment
karol885 0 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Póki co 11 trofeów Może ma ktoś jakiś sposób na zdobycie * Late Boomer - Get 15 bombs in Bomber*, bo nie grałem wcześniej w ten tryb i nie bardzo mi to idzie. o co chodzi tutaj? Token Hoarder - Collect 15 tokens with a single boost in Arcade i gdzie sie wlacza survival- u mnie jest tylko arcade i planet mode mimo ze mam dodatek 1. Musisz za pomocą boosta zebrać 15 power-upów (punkty lub bronie), jednocześnie. 2. Solo Pack musisz mieć. mam solo pack, 14 zl kosztowal tylko nie wiem skad mam SS HD -czy z polski czy z jakichs innych pss Quote Link to comment
Musiol 188 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Póki co 11 trofeów Może ma ktoś jakiś sposób na zdobycie * Late Boomer - Get 15 bombs in Bomber*, bo nie grałem wcześniej w ten tryb i nie bardzo mi to idzie. o co chodzi tutaj? Token Hoarder - Collect 15 tokens with a single boost in Arcade i gdzie sie wlacza survival- u mnie jest tylko arcade i planet mode mimo ze mam dodatek 1. Musisz za pomocą boosta zebrać 15 power-upów (punkty lub bronie), jednocześnie. 2. Solo Pack musisz mieć. mam solo pack, 14 zl kosztowal tylko nie wiem skad mam SS HD -czy z polski czy z jakichs innych pss Dodatek musi być w takiej samej wersji nak podstawowa gra, ja mam z USA, to w USA kupuje dodatki. Quote Link to comment
OlooS 0 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 witam jak zdobywac te puchary bo sciaglem gre full gram na arcade i nic nie dostaje za przejscie map Quote Link to comment
wendiego 11 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 A zrobił ci się update do wersji 4.0? Quote Link to comment
wendiego 11 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 (edited) No to nie ma się czemu dziwić Na twoim miejscu bym odinstalował i jeszcze raz ściągnął. Edited July 3, 2008 by wendiego Quote Link to comment
Texz 670 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Wszystkie trofea wraz z detalami co do zdobycia: http://www.ps3fanboy.com/2008/07/02/trophy...er-stardust-hd/ Quote Link to comment
Musiol 188 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 4.0 został na razie wycofany, wróci jak fw 2.4 wróci. Quote Link to comment
Shakeawake 5 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Trofea PL - http://www.kikoo.pl/trofea/242/Super-Stardust-HD/ Quote Link to comment
Musiol 188 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Jak można uzyskać 10x multiplier ? Maksymalnie miałem jedynie 6x Wystarczy nie ginąć przez kilka leveli. Ja też kiedyś myślałam,że taki multiplier jest niemożliwy do osiągnięcia. Jak się ma wystarczająco szczęścia, 10x można załapać już na 4 planecie, tak to z reguły 10x wskakuje pod koniec 5 planety. Ma już ktoś 100% trofeów? Mi brakuje tylko tego związanego z bombami ;/ Quote Link to comment
Wolak10 2 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 (edited) Jak sobie łaskawie zakupię w końcu dodatek do Stardusta (nie wiem na co czekam, ale co tam) to ja będę miał(nie ma to jak skromność). Największy problem to dla mnie...złapać 15 tokenów na booście lol. PS. Jestem sępem, więc jak ktoś chce się podzielić dodatkiem to śmiało xD. Edited July 3, 2008 by Wolak10 Quote Link to comment
Musiol 188 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Jak sobie łaskawie zakupię w końcu dodatek do Stardusta (nie wiem na co czekam, ale co tam) to ja będę miał(nie ma to jak skromność). Największy problem to dla mnie...złapać 15 tokenów na booście lol. Wbrew pozorom to jest łatwe, jak niszczymy meteory co jest odliczanie, pojawia się ten zielony gdzie są bonusy, wystarczy idealnie w jego środek trafić boostem. Quote Link to comment
karol885 0 Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 (edited) Jak sobie łaskawie zakupię w końcu dodatek do Stardusta (nie wiem na co czekam, ale co tam) to ja będę miał(nie ma to jak skromność). Największy problem to dla mnie...złapać 15 tokenów na booście lol. Wbrew pozorom to jest łatwe, jak niszczymy meteory co jest odliczanie, pojawia się ten zielony gdzie są bonusy, wystarczy idealnie w jego środek trafić boostem. a zanim dojdziesz do bonusu rozwalasz skalki z liczbami wystarczy nie lapac ich az do pojawienia sie bonusu i przy okazji zgarnac tez je (w srodek trafic ciezko). Najtrudniejsze jest zdecydowanie 15 bomb w bomber Edited July 4, 2008 by karol885 Quote Link to comment
Daffy 10512 Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 ja mam 12 zdań z 17 i na chwilę obecną na poprawę się nie zanosi.3 razy z rzędu padłem przy zdobywaniu mnożnika x10 gdy już miałem x9 i na razie klnąć już mi się nie chce na całe mieszkanie bo rodzinę to nerwuje (a przed Trophy kilka razy mnożnik x10 zdobyłem !@#). Drugiego pada nie mam więc co-op odpada ,a zadania 7minut w endless,15 bomb i zniszczenie 10 nukes są dla mnie za ciężkie Quote Link to comment
Wolak10 2 Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 (edited) Jak sobie łaskawie zakupię w końcu dodatek do Stardusta (nie wiem na co czekam, ale co tam) to ja będę miał(nie ma to jak skromność). Największy problem to dla mnie...złapać 15 tokenów na booście lol. Wbrew pozorom to jest łatwe, jak niszczymy meteory co jest odliczanie, pojawia się ten zielony gdzie są bonusy, wystarczy idealnie w jego środek trafić boostem. Za pierwszym podejściem zdobyłem, dzięki za radę. Teraz tylko dodatek zakupić i 5 trofeów, które są są z nim powiązane. Edited July 4, 2008 by Wolak10 Quote Link to comment
karol885 0 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Jak sobie łaskawie zakupię w końcu dodatek do Stardusta (nie wiem na co czekam, ale co tam) to ja będę miał(nie ma to jak skromność). Największy problem to dla mnie...złapać 15 tokenów na booście lol. Wbrew pozorom to jest łatwe, jak niszczymy meteory co jest odliczanie, pojawia się ten zielony gdzie są bonusy, wystarczy idealnie w jego środek trafić boostem. Za pierwszym podejściem zdobyłem, dzięki za radę. Teraz tylko dodatek zakupić i 5 trofeów, które są są z nim powiązane. mam 14/17 - brak za bomby, 7 minut i co-op(nie mam z kim) Quote Link to comment
Wolak10 2 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Właśnie jeśli chodzi o tego co-opa to widzę, że chodzi o split screen co-op, a taki to chyba w team packu jest, którego nie ma obecnie. Quote Link to comment
Recommended Posts