Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Prodigy

Featured Replies

Opublikowano

Keith wiele razy powtarzał że jak już zrobi wszystko co ma zaplanowane to się rzuci pod autobus.

• Odpowiedzi 462
  • Wyświetleń 138,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowy singiel i nowy album  

• !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Pisałem odnośnie "powera" a nie oceny Jak się mam czepiać to dla mnie wokal pojawia się za często i ten arcade synth faktycznie łagodzi całość.      edit      BOOM     

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

To jest ta hala wystawowa gdzie wszystkie Pyrkony i PGA Areny się odbywają? :notlikethis:

Trochę to smutne, że nie znalazła się żadna arena z trybunami z prawdziwego zdarzenia.

Opublikowano

Chyba organizatorzy uznali, że Keith = Prodigy i bez niego nie będzie zainteresowania żeby zapełnić pełnoprawną halę :gayos: Patrzę na zdjęcia z tej salki i jest tam nisko zawieszony sufit, więc przy mocnym nabiciu będzie sauna. 

Oczywiście live tfuuuu nation musi robić wiochę i doliczać 20 zł za damski chuj w trakcie transakcji, jakby od razu nie mogli dać końcowej ceny. Boją się, że ktoś zrezygnuje przez te 20 zł w tą czy w tamtą? Tym bardziej, że już w cenie bazowej jest wliczone 25 zł za obsługę. Najchętniej bym przelał tą jałmużnę przekazem pocztowym w jednogroszówkach z adnotacją "nie przepierdolcie na głupoty". Boże co za śmieciuchy pierdolone żebrackie. 

Opublikowano

no livenation/ticketmaster to najwiekszy swiatowy rak eventowy. Oni te "oplaty" doliczaja i kamufluja z prostej przyczyny - jesli koncert sie nie odbedzie to zwracaja tylko cene biletu, a reszta oplat im zostaje w kiermanie. Niesty s(pipi)ysyny maja praktycznie monopol na organizowanie koncertow tych najwiekszych gwiazd u nas w kraju. W wawie sa podpisani z narodowym przez co nie ma koncertow na fajnie naglosnionym lotnisku bemowo jak przed wybudowaniem stadionu tylko wszystko w tej studni.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Fajnie było, ale jak grają niecałe 1,5 h, to mogliby się skupić na największych hiciorach, a nie ucinać je po 1,5 minuty żeby wcisnąć do seta 20 kawałków, w tym 2 denne, zupełnie niepotrzebne z No Tourists. Jaki był sens grania Climbatize w takiej formie to też nie wiem. Za to hołmydż dla Flinta bardzo fajny.

No i było widać, że to końcówka trasy, bo Maxim już raczej w trybie oszczędzania energii i nie skakał jak królik na speedzie jak widać na filmach z brytyjskiej części touru. Chłopaki zagrali swoje i szybka spierdolka, ale zrozumiałe, bo dzisiaj o tej samej porze meldują się w Pradze. 

IMG-20231206-214035.jpg

IMG-20231206-212558.jpg

IMG-20231206-215553.jpg

IMG-20231206-223324.jpg

Opublikowano

@Tokar zazdroszczę koncertu, niestety praca pokrzyżowała plany. Prodiż na żywo to mega przeżycie.

Opublikowano

Zazdro, byłem na nich w 2010 na Torwarze i był rozpierdol. Chłopaki na żywo to bestie, ale mają za dużo bangerów żeby wszystko pomieścić w 1,5h secie. A z drugiej strony nie wiem czy  fanom wystarczyłoby tchu na dłuższy koncert, bo jest naprawdę intensywnie.

• 4 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

2 nowe utwory które The Prodigy grają na koncertach. Czyżby nowy album w 2025? 🐜