Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 497 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
no ja zrezygnowalem z tych butow adidasa i mam odlozone w sklepie trampki converse ;] takie zwykle, wysokie.

http://www.obuwie.pl/wp-content/uploads/2009/01/all-star.jpg

oprocz tego mam zamiar kupic sobie marynare sportowa, jakas koszule no i oszczedzam na polo lacoste bo mi sie mega podoba ;p

bo ma krokodyla? podobno polowki co ma lacoste (kolor/kroj) te bez zadnych paskow jedno kolorowe sa w sprinfieldach za 1/4 ceny z krokodyla.

Opublikowano
no ja zrezygnowalem z tych butow adidasa i mam odlozone w sklepie trampki converse ;] takie zwykle, wysokie.

http://www.obuwie.pl/wp-content/uploads/2009/01/all-star.jpg

oprocz tego mam zamiar kupic sobie marynare sportowa, jakas koszule no i oszczedzam na polo lacoste bo mi sie mega podoba ;p

bo ma krokodyla? podobno polowki co ma lacoste (kolor/kroj) te bez zadnych paskow jedno kolorowe sa w sprinfieldach za 1/4 ceny z krokodyla.

To idź sobie kup w sprinfieldzie i później tłumacz każdemu na ulicy, że to jest to samo co lacoste tylko, że nie ma krokodyla.

Opublikowano

lacoste zaje.biscie lezy, jest wykonana z doskonalego materialu i super wyglada. tak, rowniez chodzi o krokodylka. uwielbiam koszulki polo, a lacoste robi jedne z najlepszych. chcialbym sobie poodkladac z kilku wyplat i kiedys sie porwac na taka koszulke.

nie widze w tym nic dziwnego, szczerze mowiac. nie stac mnie, zeby miec pelna szafe tego typu ciuchow, ale jedna moge miec.

Opublikowano

Trampki+marynarka=nowoczesny bibliotekarz/ wojewódzki.

Opublikowano

no wlasnie taki nowoczesny, niezalezny bibliotekarz xD

a pod marynare albo t-shirt albo koszula niedopieta do konca.

Opublikowano

Nie dałbym 30zł. Zwykły biały t-shirt z logiem Quiksilver. No ale liczy się firma.

Opublikowano
Kupiłem se koszulke Trasha

http://i277.photobucket.com/albums/kk46/tr...r/smieciarz.gif

Zamierzam kupić jakąś rozpinaną bluzę ale nie umiem znaleźć nic co mi się podoba.

Powiedz jaka jakość bo chciałem sobie dżizusa od nich zamówić.

Dzisiaj doszła, zamówiłem XLke a jest za duża (188 wzrostu i wisi jak wór), po za tym jakoś nie za dobra, koszulka produkcji w hondurasie, nawet swojej metki trasha. Dokładnie taką samą koszulkę kupiłem w szmateksie za 2zł, tej samej produkcji i jakości :). Napisałem do nich czy wymienią na mniejszą.

Opublikowano

Doszły niedawno wszystkie 3 pary spodni, z jednych jestem za(pipi)iscie zadowolony, pozostale srednio troche.

Kiedys zrobię zdjecie :)

a marzy mi się ta kurteczka hehe :)

nike_windrunner_parra01.jpg

Mordook, oddawaj :D

Edytowane przez banny

Opublikowano
http://img.nopaste.pl/upload/bt_49c3a08399943.jpg

tom białom se wziąłem <ok>

chiałem żółto-czarną, ale tylko S'ki i M'ki były :<.

Nastepna koszulka na wixe ;/

Opublikowano

co to ?

zdjecie ze studniowki ? :D

Opublikowano

nic ciekawego jak za ta cene.

Opublikowano

1 wyglada z tymi tribalami jak na wixe co ja pokazal alienator a 2 slaba i za ta cene?

Opublikowano

212a07q.jpg

Bluza, ciepla i dobrze lezy, kaptur taki, ze czapke mozna zalozyc pod spod i jest w ci.pe "na 5".

1152707940_1.jpg

1152707940_2.jpg

Do tego spodni MASSa, IMO nie do zajechania.

Na to biala poloweczka z skejtszopa, nie pamietam jakiej firmy. Na dol zwykle biale wysokie adidasy. Taki outfit mniej wiecej na jutrzejszy skacowany dzien w szkole. Na sobie nie pokazuje bo sie wstydze, a Kania powie, ze brzydko wygladam a cios od kobiety boli najbardziej. ;/

Opublikowano
212a07q.jpg

Bluza, ciepla i dobrze lezy, kaptur taki, ze czapke mozna zalozyc pod spod i jest w ci.pe "na 5".

1152707940_1.jpg

1152707940_2.jpg

Do tego spodni MASSa, IMO nie do zajechania.

Na to biala poloweczka z skejtszopa, nie pamietam jakiej firmy. Na dol zwykle biale wysokie adidasy. Taki outfit mniej wiecej na jutrzejszy skacowany dzien w szkole. Na sobie nie pokazuje bo sie wstydze, a Kania powie, ze brzydko wygladam a cios od kobiety boli najbardziej. ;/

Fcale, że tak nie powiem:/

Fajna bluza, spodnie również.