Opublikowano 25 czerwca 201113 l Chłopaki, bez obrazy, ale przeglądając temat wymiękłem po 10 stronach. Jak Wy się (pipi)a ubieracie? Jacykowy się chowają. Szczytem szczytów były damskie torebki dla mężczyzn. Czekam na szpilki for men i mini dla prawdziwych facetów. Gość to ma się (pipi)a jego pierrdolona mać ubierać jak gość: spodnie nie za ciasne, nie za luźne, koszulka (opcjonalnie delikatny wzorek lub logo, nie fikuśne tęczowe plamki na całym materiale), a z biżuterii zegarek, obrączka ślubna i ewentualnie łańcuszek z krzyżykiem. To co zobaczyłem w tym temacie sprawiło, że straciłem wiarę w mężczyznę. Połowie polecam zerknąć w gacie i poszukać fyuta...
Opublikowano 25 czerwca 201113 l A ja proponuje Ci wrocic do tematow o grach wideo. Edytowane 25 czerwca 201113 l przez Yaxa
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Chłopaki, bez obrazy, ale przeglądając temat wymiękłem po 10 stronach. Jak Wy się (pipi)a ubieracie? Jacykowy się chowają. Szczytem szczytów były damskie torebki dla mężczyzn. Czekam na szpilki for men i mini dla prawdziwych facetów. Gość to ma się (pipi)a jego pierrdolona mać ubierać jak gość: spodnie nie za ciasne, nie za luźne, koszulka (opcjonalnie delikatny wzorek lub logo, nie fikuśne tęczowe plamki na całym materiale), a z biżuterii zegarek, obrączka ślubna i ewentualnie łańcuszek z krzyżykiem. To co zobaczyłem w tym temacie sprawiło, że straciłem wiarę w mężczyznę. Połowie polecam zerknąć w gacie i poszukać fyuta... Wygrał, je.bany! Edytowane 25 czerwca 201113 l przez Rozi
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Chłopaki, bez obrazy, ale przeglądając temat wymiękłem po 10 stronach. Jak Wy się (pipi)a ubieracie? Jacykowy się chowają. Szczytem szczytów były damskie torebki dla mężczyzn. Czekam na szpilki for men i mini dla prawdziwych facetów. Gość to ma się (pipi)a jego pierrdolona mać ubierać jak gość: spodnie nie za ciasne, nie za luźne, koszulka (opcjonalnie delikatny wzorek lub logo, nie fikuśne tęczowe plamki na całym materiale), a z biżuterii zegarek, obrączka ślubna i ewentualnie łańcuszek z krzyżykiem. To co zobaczyłem w tym temacie sprawiło, że straciłem wiarę w mężczyznę. Połowie polecam zerknąć w gacie i poszukać fyuta... Wygrał, je.bany! mówisz tak bo masz za duzy brzuch żeby zobaczyć wlasnego fyuta Rozetto Edytowane 25 czerwca 201113 l przez Plugawy
Opublikowano 29 czerwca 201113 l http://www.luksusowaszafa.com/index.php?route=product/product&path=68_75&product_id=101
Opublikowano 9 lipca 201113 l Nie dosc, że jesteś gruby to jeszcze do tego wyjątkowo nieśmieszny i przewidywalny . Edytowane 9 lipca 201113 l przez maciucha
Opublikowano 9 lipca 201113 l Maciucha, zamknij ryj bo nudzisz już. A koszula to ch.uj wie, jak do marynarki na koniec roku szkolnego w gimnazjum to myślę, że ok. BTW, trzeba było zamazać metkę i napisać, że to Armani, a nawet Zara :teehee: , to by każdy powiedział, że jest zaje bista Edytowane 9 lipca 201113 l przez TheKolumb
Opublikowano 11 lipca 201113 l ewentualnie łańcuszek z krzyżykiem a co jak nie wierze w bozie? ...musiałem to mieć. O CH'UJ Edytowane 11 lipca 201113 l przez _Be_
Opublikowano 12 lipca 201113 l poczta dostarczyła 2 koszulki, ci co oglądali Chuck i Bing Bang Theory wiedza o co chodzi
Opublikowano 17 lipca 201113 l A i ja się pochwalę zakupem. Kupiłem identyczne spodnie tylko że czarne
Opublikowano 19 lipca 201113 l . http://www.distance.com.pl/produkt/1831/Buty-Reebok-NPC-STRIPPED-JACQUARD.html Mogę Ci sprzedać takie, w Twoim stylu. W idealnym stanie, raz noszone, ale dostałem a nie podobają mi się, rozmiar 42 za 80zł