Opublikowano 14 listopada 200816 l Wygoda dla mnie to najwazniejsza cecha zaraz po prostocie. Ale bzdura. Przy kupnie ubrania zwraca się uwagę na jego wygląd, a to, czy jest wygodna, okazuje się już w trakcie użytkowania nie? Edytowane 14 listopada 200816 l przez Qra
Opublikowano 14 listopada 200816 l wizyta w szadółkach : levi's redlook slim jeans :D:D koszulencje Edytowane 14 listopada 200816 l przez banny
Opublikowano 14 listopada 200816 l Autor Banny, kolejna niespodzienka, zacząłeś kupować damskie spodnie?
Opublikowano 15 listopada 200816 l Wygoda dla mnie to najwazniejsza cecha zaraz po prostocie. Ale bzdura. Przy kupnie ubrania zwraca się uwagę na jego wygląd, a to, czy jest wygodna, okazuje się już w trakcie użytkowania nie? W sumie wszystkie trzy ważne, ale w słowie prostota zawiera się mniej więcej opis wyglądu c'nie?
Opublikowano 15 listopada 200816 l Banny, kolejna niespodzienka, zacząłeś kupować damskie spodnie? nie ? kiedys tam cyknę jak całość wygląda ;] zayebisty QRA
Opublikowano 15 listopada 200816 l http://www.allegro.pl/item483351181_branso...uk_for_men.html Co sądzicie o takim czymś??
Opublikowano 15 listopada 200816 l Szalik niestety damski, a szkoda, bo fajny. Bransoletka - dziwny dodatek dla faceta. Ja osobiście bym czegoś takiego nie założył
Opublikowano 15 listopada 200816 l kupilem sobie gacie Iron Mana, w H&M. Zauroczyly mnie, sadze ze w takich chodzil Stark. 12,5 zl.
Opublikowano 15 listopada 200816 l Qra czarna bierz, do wiekszej ilosci rzeczy pasuje, lepszy kolor, niz jakis lososiowy roz ;] Qra czarna bierz, do wiekszej ilosci rzeczy pasuje, lepszy kolor, niz jakis lososiowy roz ;]
Opublikowano 15 listopada 200816 l Qra czarna bierz, do wiekszej ilosci rzeczy pasuje, lepszy kolor, niz jakis lososiowy roz ;] Qra czarna bierz, do wiekszej ilosci rzeczy pasuje, lepszy kolor, niz jakis lososiowy roz ;] banny przerazasz mnie, skad ty znasz takie kolory?
Opublikowano 16 listopada 200816 l TAKĄ sobie kupiłem ostatnio KOCHAM JASONA nie patrzcie na tych niggasów i podpisy o raperach
Opublikowano 16 listopada 200816 l http://www.holahola.pl/?pid=650&gr=2&sm=7 sorry za double post ale musialem sie przylansowac moim nowym outfitem na treningi pozdro
Opublikowano 16 listopada 200816 l Mj, jak juz ja bedziesz mial, to foto zapodaj jak lezy na Tobie. Co trenujesz?:>