Opublikowano 18 marca 201312 l Mega są ale z ceną 349zł to ich zdrowo po(pipi)iło :confused:. Edytowane 18 marca 201312 l przez maciucha
Opublikowano 18 marca 201312 l Mega są ale z ceną 349zł to ich zdrowo po(pipi)iło :confused:. Po 299 są przecież. Tylko te czarne z brązową podeszwą (najlepsze) są za tyle.
Opublikowano 18 marca 201312 l Tak czy siak 299zł to dla mnie za dużo za takie buty. Moja maksymalna granica ceny obuwia kończy się na 220zł i ani grosza więcej .
Opublikowano 18 marca 201312 l Co innego jak masz pensję, a co innego jak tylko dorabiasz. Wydanie 3 stówek na buty boli wtedy dużo bardziej .
Opublikowano 19 marca 201312 l Vansy robią z poprzednich ich użytkowników, którzy już dostali swoją porcję wpierdylu za hipsterstwo.
Opublikowano 20 marca 201312 l Te raczej brane. Jesli bawisz sie w deskorolke to je docenisz jeszcze bardziej..jedne z wygodniejszych butow do tego sportu
Opublikowano 20 marca 201312 l Vansy robią z poprzednich ich użytkowników, którzy już dostali swoją porcję wpierdylu za hipsterstwo. Vansy hipsterskie? Buty robione od ponad 50 lat są hipsterskie?
Opublikowano 21 marca 201312 l Vansy hipsterskie? Buty robione od ponad 50 lat są hipsterskie?Wintydż przecież sprawia, że hipsterom rosną kuśki (zapewne z podkręconym wąsem).
Opublikowano 21 marca 201312 l Vansy hipsterskie? Buty robione od ponad 50 lat są hipsterskie?Wintydż przecież sprawia, że hipsterom rosną kuśki (zapewne z podkręconym wąsem). to ch'uj jestem hipsterem
Opublikowano 21 marca 201312 l Kupione ^_^ http://globalsportsus.com/global-sports-us/nike-air-force-1-grey-suede-in-stock-now/ Uwielbiam AF1
Opublikowano 21 marca 201312 l Siara skoro sprawdzales dwa razy to musiales miec podejrzeniam, ze to damskie ej to serio nie jest damskie? haha to pewnie troling Edytowane 21 marca 201312 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 21 marca 201312 l Siara, super wdzianko, żonie/dziewczynie będzie bardzo miło, że kupiłeś jej nowy ciuszek. Jeśli chodzi o ubrania dla mężczyzn to takie buciki wysuwają się na pierwsze miejsce w wyścigu 'buty na ciepłe dni'. Kosmiczne, na nodze z tego co widziałem wyglądają jeszcze lepiej. Ma ktoś? Poleca? Martwi mnie ta siatka tylko, jak deszcz popada to będę miał mokrą skarpetę?
Opublikowano 21 marca 201312 l A takiego ! Kupiony z działu dla facetów. Dwa razy sprawdzałem :> Nie wiem czy to jakiś argument, skoro tam w dziale dla facetów leży coś takiego. xD