Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Juz nie chodzi o to, ze te ubrania sa okropne, ale nie sadze zeby byly z meskiego dzialu.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 470,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

no przynajmniej pierwsza na bank

Opublikowano

3 nawet spoko tylko, ze zalatuje modnym gimbusem.

Opublikowano
Jak ja mam 185cm to nie mów Cegla, że mam Mkę brać? O_O

dunno. Doszedł dzisiaj do mnie szfetr i w sumie jestem zadowolony - na moje 190cm wziąłem XL. Pasuje na mnie. Przynajmniej na mój gust - nie jest taki workowaty jak się bałem (chudy jestem - 75kg ) i ma rękawy dobrej długości (długie łapy mam).

jest git.

Jakby nie było, sklepy netowe powinny podawać w rozmiarówkach oprócz wzrostu/klaty, długość/szerokość szmaty i długość rękawów - to było by dośc wymierne porównanie.

Opublikowano
a i jeszcze choruje na to:

2072503380.jpg

Turbokolor 159 zł

ale tylko XXL została :[

Banny oficjalnie przyznaję Ci oskara za najbardziej paskudną bluzę, jaką kiedykolwiek moje oczy widziały w tym topicu i na tym świecie.

i nobla w dziedzinie "uchowaj panie"

1680511960.jpg
Opublikowano

dzis tak myslalem ,wzialbym w sumie ta czarna z miśkiem.

reszte, jakbym byl bananowym dzieckiem :lol:

a i ciesze sie, ze tyle szumu narobilem, na prawde ;D

Opublikowano

obie pary chu.jowe, oczywiście banny musiał doradzić tą chu.jowszą ;]

i coście się tak uparli na te wysokie buty

Opublikowano

No to wedlug tego co mowi Dark, wez sobie Tori lepiej eLke.

Opublikowano

Maciek wysokie są fajne.

Opublikowano
obie pary chu.jowe, oczywiście banny musiał doradzić tą chu.jowszą ;]

i coście się tak uparli na te wysokie buty

To pokaż jakieś dobre, Maćku <_<

Opublikowano

+1 ale czarne lepsze.

Opublikowano

chce sobie walnac na koszulke taki motyw:

taraa, widzialem na allegro że są aukcje gdzie wystarczy tylko plik wyslac z grafiką i zrobią co trzeba, tylko że nie powiem te ich koszulki lipnie wyglądają, tzn. podobnie jak te od ruskich, a niby mają gramature wysoką. Własnie koszulka o jakiej gramaturze jest na przyzwoitym poziomie?

Opublikowano

holahola ma cos 180-185 i sa spoko.

Opublikowano

wlasnie mi sie rozje,bal na rekawie nasz forumowy sweterek, takze polecam wszystkim nabywcom na niego uwazac, bo jakosciowo jest kutasa warty.

Opublikowano
  • Autor
wlasnie mi sie rozje,bal na rekawie nasz forumowy sweterek, takze polecam wszystkim nabywcom na niego uwazac, bo jakosciowo jest kutasa warty.

Cierpliwość popłaca ^^

Opublikowano

bo kupiles xxs to sie nie dziw :P

Opublikowano
  • Autor

Cegła na dyskotece tak miksował sidiromy, że mu bary wyjebało i rozerwał sweterek, o!

Opublikowano

nie przepadam za wranglerami, ale dzisiaj szukalem dla siebie dzinsow i znalazlem super model ;] takie jakby czarne, metaliczne. swietne.

Opublikowano

poprostu go na siebie zakladalem :]