Opublikowano 6 listopada 200816 l Hmm, bo szukam czegos stricte na zime, czasem jakas reklame sie w terenie montuje, i troche pizga jak sie stoi na mrozie w adidasach
Opublikowano 7 listopada 200816 l No wlasnie sie zdziwilem, bo sa lekkie No i cena tez przystepna. Sa tez troche nizsze od tych o podobnym kroju, Barrs
Opublikowano 7 listopada 200816 l W sklepie byly 299, ale stargowalem na 229, bo za tyle mieli na allegro
Opublikowano 7 listopada 200816 l Znajomy smiga w takich, niezniszczalne. Tylko to sa buty trekkingowe, i kosztuja 500zl :<
Opublikowano 7 listopada 200816 l se kupiłem http://www.citysport.com.pl/index.php?page...productID=11496
Opublikowano 8 listopada 200816 l Kupiłem se takie niby skórzane trampki czarne z białymi brzegami spodu. Za grosze hihi
Opublikowano 8 listopada 200816 l Kupiłem se takie niby skórzane trampki czarne z białymi brzegami spodu. Za grosze hihi Foto plx.
Opublikowano 10 listopada 200816 l kupiłem se takie buty. według mnie one wykwintne som. ale co sondzi o nich brać forumowa?
Opublikowano 10 listopada 200816 l kupiłem se takie buty. według mnie one wykwintne som. ale co sondzi o nich brać forumowa? Nono, dresiarskie, nieladne, brzydkie, i w ogole Legionku chyba pijany byles, jak wybierales : (
Opublikowano 10 listopada 200816 l Legionu juz ci mówiłem jak tylko cię w nich zobaczyłem d-r-e-s-i-a-r-s-k-i-e, do tego twoja łysa główa plus ta kurtałka no abs jak się patrzy.
Opublikowano 10 listopada 200816 l ...nawet fajne, masywniejsze trochu, gdyby nie ta lyzwa, bylyby ok...
Opublikowano 10 listopada 200816 l kupiłem se takie buty. według mnie one wykwintne som. ale co sondzi o nich brać forumowa? Nono, dresiarskie, nieladne, brzydkie, i w ogole Legionku chyba pijany byles, jak wybierales : ( podpisuje sie Legion ,kuzwa, jak jzu musisz, to mozemy sie zgadac i Ci pomoge wybrac jakies porzadne, a nei :lol2:
Opublikowano 10 listopada 200816 l Siara, takie budy noszone sa przez lysych ludzi wazacych po 120 kilo, ktorzy lubia polowac z bejsbolami czy maczetami po przystankach PKS....a ty takich nie lubisz przeciez? Edytowane 10 listopada 200816 l przez komar737
Opublikowano 12 listopada 200816 l ...są ciekawsze od tych wszystkich bezpłciowców z płaską podeszwą...nie żebym to zaraz kupował. A skiniory noszą czasem glany, do których nic, a nic nie mam ...
Opublikowano 12 listopada 200816 l Ja tam nie wiem ale dla te są bezpłciowe, i do tego ta płaska podeszwa w moim przypadku jest konieczna.
Opublikowano 12 listopada 200816 l Dokładnie, bez charakteru sa, takie ni w chuj, ni w oko;] No i brzydkie;]
Opublikowano 13 listopada 200816 l http://www.allegro.pl/item479459053_buty_a...ale_41_1_3.html takie sobie zapodalem co Wy na to?
Opublikowano 13 listopada 200816 l za ta cene moglbys cos lepszego wyrwac. albo jakies adidaski pro confy albo nike sweet classic leather