Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Białe, zielone, złote oraz pomarańczowe.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 774,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

4 koleżanki powiedziały mi, iż mam ładne nowe pantofle, a nosząc skejtowe buty nigdy nie dowiedziałem się o niczym takim, więc wszyscy, którym moje buty się podobają, się znają, a chłopaki, którzy uważają iż są niegustowne nie mają gustu.

nie, naprawdę, mi się te trzewiki kure'wnie podobają, śliczne są :) pasują do moich dresiarskich dżinsów i dresiarskiej kurtki akademiks. ale fruźki nie narzekają, to jest w pyciorkę.

a banny, ustawic sie moge, ale np. na piwo, bo na zakupach chyba byśmy się pozabijali :D

Opublikowano
4 koleżanki powiedziały mi, iż mam ładne nowe pantofle, a nosząc skejtowe buty nigdy nie dowiedziałem się o niczym takim, więc wszyscy, którym moje buty się podobają, się znają, a chłopaki, którzy uważają iż są niegustowne nie mają gustu.

Dam se uciac moje bezcenne wlosy, ze Twoje kolezanki smigaja w zestawieniu rurki + baleriny + bialy/zloty pasek, jakas tunika w jaskrawym kolorze.

Opublikowano

Kamaz mnie też się wydaje, że koleżanki Legiona nie wzbijają się na wyżyny inteligencji.

Opublikowano

Kamaz, raczej nie, wyglądają inaczej - przecież mewkom podobają się nie tylko er forsy i slam danky, lubią też zwykłe buty dla ulicznych je'baków :)

Opublikowano

Właśnie to miałem napisać, ale sam Legion mnie uprzedził :D Wy tu narzekacie jakie to te jego buty nie są, ale laskom się podobają i to się liczy :potter: O to Legionkowi chodzi.

Btw. mi też się podobają i może pójdę w ślady Legiona i kupię te dresiarski buty, przynajmniej od drechów spod bloku nie dostanę wpie.rdolu :>

Opublikowano

Kompletnie nie leża mi te buty

air-max-90-vivid-blue-1.jpg

Opublikowano

Akurat w tej kolorystyce to i tak by raczej nie dostali, Vivid Blue sa zadkie:)

Ja air maxow tez ogolnie nie trawie, wyjatek:

air-max-1-safari-tech-pack.jpg

Opublikowano
Akurat w tej kolorystyce to i tak by raczej nie dostali, Vivid Blue sa zadkie:)

Ja air maxow tez ogolnie nie trawie, wyjatek:

air-max-1-safari-tech-pack.jpg

Kolorystyka całkiem za(pipi)ista :D

Dobre blazery (2 i 3):

nike_sb_blazer_2_banner.jpgblazer_hi_obs_wht_uni.jpg

Edytowane przez Wojtusior

Opublikowano

Mi tylko pierwsze sie podobają.

te sa fajne ale dlatego ze kocham motywy karciane

nike_vandal_hi_valentine_05.jpg

nike-vandal-low-black-white-anthracite-chrome-1.jpg

ale i tak nic nie pobije Nike SB od Rodrigueza (i to nie dlatego że to mój ulubiony skater).

Opublikowano

Motyw karciany ssie, a ten vandale(?) nizej tez srednie, kolory slabe.

Z blazerow, to Azure mi sie podobaja, znajomy mial 3 pary na sprzedaz, tylko ze nie moj rozmiar :(

nike-sb-blazer-azure-august-2008-nike-sb-preview.jpg

Opublikowano

Pedalskie ;] Kamaz jaram się psychobilly i podobaja mi się takie motywy karciane, piki zwłaszcza. W diversie dorwalem fajną białą koszulke z pikiem. Ogólnie to podobają mi się najki ale centralnie nie mam na nie kasy wole jakieś skejtowe obuwie kupić typu tamte Circy. Szkoda że nie ma jakiegoś dobre sklepu najka u mnie, znaczy jest ale z butami jak te Legionowe.

Opublikowano

Karciane Vandale ssą. Za to te drugie naprawdę niezłe, dobrze połączone elementy czarne z białymi + ciekawy motyw.

Azure'y - jedne z najlepszych SB Blazer'ów. Szkoda, że w polsce malutka szansa, by je dostać. Chętnie bym sobie takie sprawił :D

Opublikowano
Pedalskie ;] Kamaz jaram się psychobilly i podobaja mi się takie motywy karciane, piki zwłaszcza. W diversie dorwalem fajną białą koszulke z pikiem.

Taki ace of spades z ciebie.

Opublikowano

W obuwniczym, zapytaj Olszmana.

Opublikowano

polećcie gdzie mozna kupić dobre chinczyki na zime, timberland ?

Opublikowano

chodzi o buty ala amerykanski robotnik?

kup cos normalnego.

Opublikowano

Moje ostatnie zakupy, okazja była to brałem. Za obie pary dałem łącznie z wysyłką 180zł :D

Es Inlet (Black/White/Gum)

EsInletBlk.jpg

Etnies Brunswick

Brunswick_WELTGY1.jpg