Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Przypałowe.

Opublikowano
wolałbym z turtlesami. albo z dajmosem.

a to skorpion zły ;) ?

Opublikowano

A tak z innej beczki.

To jak Wy dbacie o białe buty ? Z tego co pamiętam zawsze nosiłem ciemne, ale teraz podkusiło mnie na białe, żeby być szczerym to też dlatego, że nie miałem 3 stów na cichobiegi. No i ładne to były przez pierwsze dwa tygodnie. Może są jakieś magiczne sposoby ? Ogólnie to dużo chodzę, praktycznie wszędzie. W sklepie też dorzucili niby jakąś pastę do nich za free w promocji, ale chyba choya to daje.

f228-662241.JPG

Choy, że nie mają jakiś chińskich bajek na sobie czy innych świecidełek. Jakoś lubiłem zawsze te prostsze.

Opublikowano

Niektórzy takie buty piorą w pralce. Jak się oczywiście odważysz :wiking: .

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Kupiłem wczoraj w Bacie - białe ze skórki, lekkie jak piórko - pokazałbym ale w ofercie na stronce ich nie ma. 170 zikos plus gumka do ścierania brudu, rys i kurzu. Działa. Gumujesz jak po narysowaniu ołówkiem na kartce. Dobra rzecz.

Mam już 3 pary białych butów i jest w porządku. Jedna z par, kupiona w Danija wytrzymała zimę, sól, piasek i resztę syfu a chodzę wszędzie, nawet po gównach jak da bozia szczęścia.

btw. kiedyś tylko czarne albo ciemne obuwie, ale zmienił się gust - czemu, nie wiem.

Edytowane przez il capitano

Opublikowano
kup sobie jakis impregnat

Nie specjalnie dużo dają takie specyfiki, oprócz zapachu lakieru jak ktoś lubi

Opublikowano

ja do mycia butów korzystam z chusteczek nawilżanych takich dla dzieci, zmywają brud, nawilżają i fajne w ogóle są do tego

Opublikowano

haha

te 'dwójki' wisiały na allegro za 130 zł chyba, kolo miał pojedyncza sztuke (zły rozmiar) zastanawiałem się, ale olałem.

Bierz je, fajne są.Legity :)