Opublikowano 23 sierpnia 201014 l No ale jak mówiłem, Przepraszamy ten produkt jest chwilowo niedostępny.
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l http://allegro.pl/buty-meskie-h-m-rozm-41-i1199254451.html Kupiłem sobie te w h&m dzisiaj za stówkę, zaje.biste są, w realu nawet berdziej, do tego biały tee bez wzorków i fajny czarny długi wisior z metalowym kłem, jupi!
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l nudny już jesteś kocie Ja myślę o tych butach: http://moda.allegro.pl/cat-caterpillar-712155-setzer-wysylka-gratis-42-i1197781396.html
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l To to połbuty idealne na polska jesień i tym bardziej polską zimę powodzenia
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l ja mam te, kupiłem kilka lat temu i się trzymają, ale w sumie śrniednio mi się już podobają
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Mi się podobają, ale brak mi odwagi, żeby w takim czymś chodzić props szaden
Opublikowano 1 września 201014 l To to połbuty idealne na polska jesień i tym bardziej polską zimę powodzenia No fakt, złota polska jesień to to nie będzie. Na szczęście mam wojskowe glany.
Opublikowano 1 września 201014 l Szkoda by mi było u(pipi) na jesień buty za 500zł Stac mnie Nie wiem gdzie mieszkasz, ale u mnie na chodnikach nie ma błota po po kolana jesienią.
Opublikowano 2 września 201014 l To to połbuty idealne na polska jesień i tym bardziej polską zimę powodzenia A co jest takiego w polskiej jesieni, że trzeba specjalne buty kupować?
Opublikowano 2 września 201014 l Pewnie to, że jest zimno, pada deszcz, a chodniki pełne są zgniłych liści i błota półbuty są idealne na takie warunki, można poszpanować gołą kostką. Ja w te chłodniejsze dni ubieram nawet kombo - sandały i białe skarpety Edytowane 2 września 201014 l przez gekon
Opublikowano 2 września 201014 l Deszcz to pada też na wiosnę i w lecie, powodzie same z siebie nie powstały, a ludzie w trampkach chodzą. Zimno też na tyle nie jest, żeby jakieś ocieplane buty nosić, to już w grudniu, ale tego nie liczę, bo wtedy już śnieg leży to i tak trzeba zimowe nosić. Nie wiem gdzie Ty mieszkasz, ale błota na chodnikach to raczej nie ma (chyba, że po zimie, bo chodniki posypują piaskiem, ale jesień jest przed nią w kalendarzu). Zostają te zgniłe liście, ale często są tylko na chodniku po jednej stronie ulicy (przynajmniej jak tak mam w mieście), więc wystarczy przejść na drugą stronę. Zresztą w centrach miast i tak jest coraz mniej drzew. <okej>
Opublikowano 2 września 201014 l Dobra, nie chce mi sie tego czytac, bo za długie. Łazcie sobie w połbutach