Opublikowano 12 października 201212 l No cholera nie ma mojego rozmaru :| poleci mi ktoś inne buty w tym stylu ? ;p
Opublikowano 21 października 201212 l Gruby Jordan Fly Wade 2 EV Siara a nawet jezeli to i tak mniejszy wstyd niz buty obite blacha w ktorych zapierdzielasz na plaze ;f
Opublikowano 21 października 201212 l Ja też chodzę w butach koszykarskich po ulicy i wszyscy chwalą!
Opublikowano 21 października 201212 l Jak widzę jakiegoś "maciusia" na wózku to też staram się nie śmiać.
Opublikowano 21 października 201212 l Za 55 dolcow kupilem beda w sam raz do grania w kosza i tak wiemy że będziesz w nich popi.erdalał do roboty
Opublikowano 26 października 201212 l ziomy zimno się zbliża nieuchronnie, więc jakiego buta na zime proponujecie? W miare rozsądnych cenach oczywiście
Opublikowano 28 października 201212 l takie se dzisiaj kupilem, byla okazja bo dostalem bon od znajomego na -40%. Kosztowaly mnie ~325zl