Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Też rozważałem te adidasy,ale na innych zdjęciach w necie już tak fajnie się nie prezentują i zalatywały mi typowymi "adidaskami" ze stadionu x lecia.

Kupiłem te koby co Qvstra wrzucał(w życiu tyle za buty nie dałem,ale te mają to "coś") i są mega na żywo.Jedyny minus na chwilę obecną to tylko to,że są za ciepłe na lato  :sweat:

Opublikowano

ostatnie mega kosior

dobrze, ze nie maja mojego rozmiaru, bo moj portfel juz nienawidzi tego sklepu... :D

Opublikowano

Miałem napisać jakąś śmieszno głupią ripostę, ale nic nie przychodzi mi do głowy.

Na tym atafie robią takie zdjęcia tym butom, że większość wygląda bardzo fajnie.

Opublikowano

Nie wiem, jak dobry musiałby być fotograf, z jak zaje.bistymi umiejętnościami w photoshopie, żeby te twoje buty wyglądały choć trochę fajnie. Chyba nie ma takich ludzi na świecie.

Opublikowano

To samo można powiedzieć o twojej twarzy.

Opublikowano

To samo można powiedzieć o twojej twarzy.

smiechłęm

Opublikowano

z ciekawosci zapytam sie jak bardzo niemodny jest mój dzisiejszy zakup

caterpillar-council-coal-717169-no-43.jp

Opublikowano

Jak na buty korekcyjne to widziałem gorsze, ortopeda okazał się spoko przepisując ten model.

Opublikowano

na nodze wygladaja o wiele lepiej.

Opublikowano

pokazałbym, ale mam włosy na nogach, to mogłoby was zabić.

Opublikowano

Takie "inzynierki" na budowe, do tego polówka i bialy kask.

Opublikowano

no widzisz, ter żółte Caty byłyby idealne

00-640c.jpg

Opublikowano

CAT-y sa świetne. Mam nadzieje, ze bedzie nam dane deptac po jednej inwestycji, obnoszac sie tytulem inzyniera i wysmiewajac klase robotnicza.

Opublikowano

pajda póki nie jestes magistrem to jednak wolałbym byś sie tak  ze mną nie spoufalał, nawet w  temacie  o butach.

Opublikowano

Ten jak gardzi ludźmi, yebaniutki. Miałem na wykładzie o takim typie inżynierka. Przypadkowo mu kiedyś coś na łeb spadło na budowie i dziś kieruje i zarządza rurką w kubku z płynnym pokarmem.