Opublikowano 8 stycznia 201510 l Ale to 700 zł płacą jak ktoś chce je nosić, tak? Kobiety tego nie rozumieją. One uważają, że są takie ciepłe, och i ach i ojejejejejej. I w ogóle.
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Typów w takich butach nie widziałem, ale laski spoko wyglądają IMO, jak dobrze się ubiorą pod to. Zresztą, wkleję komentarz ziomka z FB: otóż (pipi)owe buty nie oszpecą fajnej laski, za to (pipi)owa laska oszpeci fajne buty
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Zawszę na zimę można kupić te oto obuwie wyższych klas społecznych za bagatela 700 zł (oryg.)
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Gejsztor Musiał w takich śmigał. Na uczelni też typa w tym widzialem.
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Tragedia, widziałem laski w takich i najgorzej to wygląda jak się but ubrudzi i rozejdzie na boki jak ktoś krzywo chodzi albo dziwnie nogi stawia.
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Często nawet nie na podeszwie, tylko na cholewie już łażą, ale moda taka ważna. Poza tym to buty w zamyśle do chodzenia po domu jako bardzo ciepłe kapcie. A z tych pumek to te drugie. Pierwsze odpustowe, trzecie...no czarnuchu, proszę...
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Dzięki, sprawdzę je, jak będą wyglądały na nodze jak boomboxy/dmuchawce to je odeślę. Bo chyba to nie są buty pod szeroką nogawkę?
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Raczej nie, ale so se walnij pinrolla i będzie młodzieżowo i elegancko, chyba, że masz takie nogawki, że cały but Ci zakryją, to wtedy do innych spodni je ubieraj. Edytowane 9 stycznia 201510 l przez Ferris71
Opublikowano 10 stycznia 201510 l Zawszę na zimę można kupić te oto obuwie wyższych klas społecznych za bagatela 700 zł (oryg.) Wczoraj w sklepie widzialem dupeczke w identycznych i wygladaly na dziewczynie bardzo spoko.
Opublikowano 10 stycznia 201510 l Ja? To nie ja je chcialem kupic. Poczytaj temat. Ale dla dziewczyn na zime spoko.
Opublikowano 13 stycznia 201510 l Czy mi sie wydaje, czy wrzuciles jaki filtr do tego zdjecia i te buty tak naprawde nie wygladaja?
Opublikowano 13 stycznia 201510 l http://images.footlocker.com/pi/88298206/zoom/nike-air-force-1-low-mens
Opublikowano 14 stycznia 201510 l No i masz, z fajnego obuwia zrobiły się nagle ortopedyczne buciki dla dzieci
Opublikowano 14 stycznia 201510 l AF1 to buciwo, które mi towarzyszy od czasów liceum. Szkoda, że moje białe, już były w takim stanie, że nawet trawy w nich nie dało się kosić
Opublikowano 14 stycznia 201510 l No ja zawsze mowię, ze w jednych zrobiłem dwa remonty i gdyby nie to, ze są uyebane farbą to nic im nie jest.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Szkoda ze biale sa tak bardzo popularne, bo sam bym je kupil. No ale odpadaja przez to, ze ma je masa ludzi.