Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Wygladaja super, jedyny problem jest taki, ze szybko by sie brudzily dlatego wole wczesniejsze 350's

Opublikowano

Wygladaja super, jedyny problem jest taki, ze szybko by sie brudzily dlatego wole wczesniejsze 350's

Zwlaszcza przy ucieczce ze szpitala podczas deszczu albo roztopów.

Opublikowano

dokladnie, jak chcesz uciekac z wariatkowa to poczekaj do wiosny mroku

Opublikowano

Te drugie podobne sa do gumniakow, ktore dziadek zakladal jak szedl do obory krowy karmic.

Opublikowano

Dokładnie. Tyle lat do obory dziadek chodził i nie wiedział co zakłada.

Opublikowano

jakie to szkaradne, godne osiedlowego dresika.

Opublikowano

Mroku i Jerome, wy tak serio z tymi butami czy to trolling?

Opublikowano

Typie, ale guwna to Ty nie rozgrzebuj. Świeżak jesteś to wiedz, że ich się tutaj ignoruje.

Opublikowano

Rozumiem xD

Opublikowano

Nie sluchaj sie tego Pana z avatarem jumpman'a bo go pupa boli

Opublikowano

Ich się wszędzie ignoruje, nie tylko tutaj.

Opublikowano

Kolejny drop "filcoków" kanyego bedzie w piątek. Juz dzisiaj ludzie zaczeli ustawiac sie w kolejke pod WSS, co jest w sumie opłacalne bo po wyjsciu ze sklepu z palcem w du.pie sprzedasz parę z najbidniej 1500 zł przebitki. Szkoda ze nie mieszkam w Warszawie :/

Opublikowano

Smuci mnie fascynacja białego człowieka czarnymi i ich wytworami.

Ja bym tu doprecyzował: kanye west jego muzyka, buty i osobowość to największa spier.dolina jak tylko może być.

Opublikowano

To ty jesteś od Iron Maiden i TUPAK NAJLEPRZY? Jeszcze masz czelność wypowiadać się o muzyce?

Opublikowano

To ty jesteś od Iron Maiden i TUPAK NAJLEPRZY? Jeszcze masz czelność wypowiadać się o muzyce?

Grubson to ty jesteś ten od aj aj aj aj nigga i miałeś w avatarze Bowiego bo ten właśnie zmarł i była na niego moda? Jak zaczniesz kupować płyty za WŁASNE zarobione pieniądze to pogadamy, a na razie pomada na brode i na dyskotekę do zawiercia.

https://www.youtube.com/watch?v=nwN6dPNXklg

bcc1ef390e84.jpg

Edytowane przez mars75

Opublikowano

tumblr_nt1zssaTfe1s02vreo1_400.gif

Nie odróżniać coveru od tribute może tylko użytkownik(pipi)57.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Tribjut nie trybjut, takiej spyerdolyny się nie broni.