Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Bardzo chuyowe ale chociaż nie kosztują tyle co to góvno od murzyna.

Opublikowano

tragiczne są te yeezy, mistrzostwo marketingu osiągnięte.

co do ceny to norma, buty ortopedyczne tyle kosztują ;/ a refundacji brak, moze pcpr albo pfron poratuje

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Mylicie się to jest szczyt dobrego smaku ludzi pracujących na pustego murzyna na dowód tego zerom zaprezentuje nam jeden ze swoich sławnych rymów które pisze dla beki do szuflady na kolanie w piętnaście minut

Opublikowano

tylko Siara w tych butach noga ci sie  w lecie ugotuje, no chyba ze to na jesien to wtedy lux

Opublikowano

Siara jak już to pierwsze. W wersji bialej i możesz wtedy być Bay Area Thrashem.

Opublikowano

Potrzebuję coś masywniejszego, bo jadę na Hellfest i będą moshpity. Taki but to kompromis pomiędzy "jakąśtam" wentylacją, a "jakąśtam" ochroną. 

Szejdj - te, co dałes to jakby się te moje poruchały i miały dziecko. Jednak wolałbym wybierać między tymi ode mnie.

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

Ok, AF1 zakupione. Żeby tylko rozmiar się zgadzał, bo Zalando ma jakiś podział na ich i na rozmiar producenta i cały ten system jest mocno mylący :/

Opublikowano

NIKE akurat ma ujednoliconą rozmiarówkę, mam kilka rodzajów obuwia i wszystkie jednym numerze.

Opublikowano

Tyle, że na metce na języku są trzy rozmiarówki: amerykańska, brytyjska i europejska. Teraz która jest oficjalna producenta..? Założyłem, że amerykańska i wedle tej dobrałem taki sam rozmiar jaki mam w Airmaxach.

Opublikowano

ja mówię o europejskiej, miałem 44,5 w 6 różnych parach butów, fajnie, bo można brać w ciemno, bo reebok i adidas tak nie mają

Opublikowano

W nike US rozmiarówka jest oficjalna. A ja mam na odwrót bo w Nike mam parę par w których musiałem zjechać pół rozmiaru w dół, a trafiłem też na taki model co biorąc swój size wypadł cały rozmiar w górę. Od adidasa wszystko za to mam 44 2/3 i pasuje elegancko, i taki tip jak ktoś ma 45 w nike to adidasy 44 2/3 mu siądą, 45 1/3 to kajak, naciąłem się tak kiedyś. 

Opublikowano

Ja mam z najkami tak, że airmaxy noszę 46, ale już w przypadku AF1 muszę zjechać pół rozmiaru w dół (jedne chyba nawet 45 mam) bo są zdecydowanie luźniejsze w środku.

Opublikowano

Nie wiem które

3.jpg

1.jpg

Edytowane przez Sig

Opublikowano

tak jak mowi kustra

Opublikowano

FIRST LOOK AT THE ADIDAS YEEZY BOOST 650

yeezy-boost-650.jpg

Designerzy swoją inspirację często czerpią z natury, tutaj dostrzegam fascynację glonojadem.

Opublikowano

Sig pierwsze najlepsze , ale wstrzymałbym sie z zakupem do opinii forumowego duetu kreatur mody.

Opublikowano

Zalezy jak sie na codzien najczesciej ubiera, dopasowalbym do swojego stylu, bo to dwa calkiem inne stylowo buty, a nie pytal na forum.

Opublikowano

dobra wezmę chyba te reeboki  w lato mi się noga chyba nie ugotuję w tym a nie mogę w sandałach do pracy chodzić.

Opublikowano

reeboki super lekkie i nie grzeja w noge, mam takie tylko ze zielone goty buty