Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

w espadrylach chodzi 3/4 ludzi w krajach pokroju hiszpanii czy portugali po prostu są ponoć wygodne i przewiewne zawsze to lepsze niż sandaly

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Farbował ktoś z was buty? Konkretnie mam czarno-czerwone slipony vansa ale że już jestem poważnym człowiekiem to chciałem je przemalować na czarno. Da sie?

Opublikowano

Farbował ktoś z was buty? Konkretnie mam czarno-czerwone slipony vansa ale że już jestem poważnym człowiekiem to chciałem je przemalować na czarno. Da sie?

jak poważny człowiek to moze inne buty/nowe vansy?

Opublikowano

farbki pewnie nie więcej niż 20 zł, vansy 180zł? Szkoda mi wyrzucać w tak dobrym stanie

Opublikowano

@jaszczoor da się:

ja w weekend odświeżyłem swoje stare airmaxy:

xcJ8nCl.jpg

lsibDqp.jpg

nEk4k2u.jpg

LhD8NrE.jpg

Wizualnie jest spoko, ciekawe czy i kiedy zacznie schodzić ta farba.

Opublikowano

Na moje to tego nie przemalujesz żeby była sama czerń bez przebić i żeby to jeszcze jakoś wyglądało później w trakcie noszenia. Angelus robi farbki do zamszu nubuku i skór, z czego te trampki Twoje?

Opublikowano

• materiał zewnętrzny: włókno 

tyle w internecie się dowiedziałem

Opublikowano

Zobacz Nike Janoski, bo te buty to ich podróbka. Marna w dodatku. 

I Lacoste ssie pałki.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

No perfumy są, to co dziwnego jest w butach? Przynajmniej nie są tak oklepane jak najki, czy adidas.

Opublikowano

Ja mam nadzieję że kolega grzybiarz to troluje w tym temacie z ostatnimi linkami co wrzuca, a jak nie to aż się boje spytać w czym obecnie pomyka. 

Opublikowano

Obecnie buty z CCC, Lasockiego.

A w takich będę chodził:

buty,lacoste-mokara-116-1,345084395-big.

oczywiście w skarpetach, białych!

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano
:yao:
Opublikowano

Obecnie buty z CCC, Lasockiego.

A w takich będę chodził:

buty,lacoste-mokara-116-1,345084395-big.

oczywiście w skarpetach, białych!

jak już je kupisz to koniecznie zrób transmisje na showupie

dam 10 żetonów żeby zobaczyć człowieka w tym szkaradztwie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

12446222_965597496809205_920105966_n.jpg

Co sondzicie

Przymierzałem je dziś, w outlecie adidasa były za 118zł, ale na żywo mi się nie podobają.
Opublikowano

masz (pipi)owy gust i nikogo nie obchodzi twoje zdanie dzerome