Opublikowano 7 czerwca 20168 l w espadrylach chodzi 3/4 ludzi w krajach pokroju hiszpanii czy portugali po prostu są ponoć wygodne i przewiewne zawsze to lepsze niż sandaly
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Farbował ktoś z was buty? Konkretnie mam czarno-czerwone slipony vansa ale że już jestem poważnym człowiekiem to chciałem je przemalować na czarno. Da sie?
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Farbował ktoś z was buty? Konkretnie mam czarno-czerwone slipony vansa ale że już jestem poważnym człowiekiem to chciałem je przemalować na czarno. Da sie? jak poważny człowiek to moze inne buty/nowe vansy?
Opublikowano 7 czerwca 20168 l farbki pewnie nie więcej niż 20 zł, vansy 180zł? Szkoda mi wyrzucać w tak dobrym stanie
Opublikowano 7 czerwca 20168 l @jaszczoor da się: ja w weekend odświeżyłem swoje stare airmaxy: Wizualnie jest spoko, ciekawe czy i kiedy zacznie schodzić ta farba.
Opublikowano 7 czerwca 20168 l problemem potencjalnym jest to, że buty są w kratkę a nie chciałbym, zeby czerwony kolor przebijał. Czym robiłeś te najeczki? Te farby angelus z tego co widze są przeznaczone do zamszu. Nadaje się to do butów z materiału? http://img.szafa.pl/ubrania/1/007005663/1314620898/vans-slip-on-buty-trampki-szachownica.jpg o takie
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Na moje to tego nie przemalujesz żeby była sama czerń bez przebić i żeby to jeszcze jakoś wyglądało później w trakcie noszenia. Angelus robi farbki do zamszu nubuku i skór, z czego te trampki Twoje?
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Szybciej chyba będzie jak sobie kupisz takie nowe pepegi i po problemie.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Te spoko? Rozi? https://www.zalando.pl/lacoste-bayliss-vulc-tenisowki-i-trampki-la212a0at-q11.html Logo nie wygląda wsiursko, bo jest prawie niewidoczne. Tyle że... akurat nie ma w magazynie Edytowane 8 czerwca 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Zobacz Nike Janoski, bo te buty to ich podróbka. Marna w dodatku. I Lacoste ssie pałki. Edytowane 8 czerwca 20168 l przez Rozi
Opublikowano 9 czerwca 20168 l No perfumy są, to co dziwnego jest w butach? Przynajmniej nie są tak oklepane jak najki, czy adidas.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Ja mam nadzieję że kolega grzybiarz to troluje w tym temacie z ostatnimi linkami co wrzuca, a jak nie to aż się boje spytać w czym obecnie pomyka.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Obecnie buty z CCC, Lasockiego. A w takich będę chodził: oczywiście w skarpetach, białych! Edytowane 9 czerwca 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Obecnie buty z CCC, Lasockiego. A w takich będę chodził: oczywiście w skarpetach, białych! jak już je kupisz to koniecznie zrób transmisje na showupie dam 10 żetonów żeby zobaczyć człowieka w tym szkaradztwie
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Co sondzicie Przymierzałem je dziś, w outlecie adidasa były za 118zł, ale na żywo mi się nie podobają.