Opublikowano 1 września 200816 l szkoda :] Port to mój idol w sumie, jeśli chodzi o ubiorowanie się. Muze tez przednia robi, nie wiem czy trafia do Ciebie
Opublikowano 1 września 200816 l znalazłem chyba szczyt chujni Edytowane 1 września 200816 l przez Qra
Opublikowano 1 września 200816 l szkoda :] Port to mój idol w sumie, jeśli chodzi o ubiorowanie się. Muze tez przednia robi, nie wiem czy trafia do Ciebie Nie słyszałem. Fakt - ubiera się za(pipi)iście. I wkłada w to równie dużo forsy. Co oczywiście nie znaczy ,że aby dobrze się ubrać trzeba włożyć w to sporo forsy czego doskonałym przykładem może być Cheep z Hypecrew
Opublikowano 1 września 200816 l a juz wiem kto to, wczesniej mial dluie wlosy, zarost i w jordanach 5 byl spoko, chociaz nie widzialem ejszcze go w innej niz 'letnio-wiosenej' stylizacji hehe.
Opublikowano 1 września 200816 l Bez obrazy chlopaki, ale gejosko troche. A ten kolo jest ubrany zwyczajnie i ma brzydkie buty, na forumie by go zje.bali jak nic za taki stroj
Opublikowano 1 września 200816 l Temat o butach, ale na tych 2 fotach to spodnie mi sie podobaja tylko:)
Opublikowano 1 września 200816 l @Yasio - Tam skąd mam te zdjęcia jest wręcz przeciwnie. I ja uważam ,że jest na plus jak najbardziej. Edytowane 1 września 200816 l przez mord00k
Opublikowano 1 września 200816 l Tak, ale buty nie je.bia tylko od potu(...) Nie? Napisalem chyba wyraznie od czego jeszcze? Butow oczywiscie sie nie pierze. Co najwyzej mozna je delikatnie plukac w umywalce.
Opublikowano 4 września 200816 l przeciez ten koles na fotach jest ubrany jak milion ludzi dookola -,-
Opublikowano 6 września 200816 l Cześć, co myślicie o tych bucikach? Poszukuje czegoś w tym stylu, możecie mi doradzić?[
Opublikowano 6 września 200816 l No są fajne. If you're ten. Edytowane 6 września 200816 l przez komar737
Opublikowano 6 września 200816 l Urzyk - polecam, polecam, polecam! Circa robi świetne buty. Mam obecnie Circa Tre i są bardzo świetnie się prezentują, są wygodne, no i wytrzymałe. A używam ich bardziej extremalnie niż casuale bo śmigam na desce. IMHO Circa ma najlepiej wyglądające "skejty". Te wszystkie Etniesy, Emericy itp. są przebajerowane. Więcej obuwia tego typu szukaj na supersklep.pl.
Opublikowano 7 września 200816 l Wyglądają jak trampki. Ale racja na desce c1rca to znakomite buty, ale nie białe bo szybko od gripa się robią czarne krechy. NikeSB na deske są świetne. @tori już sie nie będę lansował, przepraszam. Nie umiem jeździć tylko chcialem wrażenia na konsolomaniakach wywrzeć. Edytowane 7 września 200816 l przez _Be_
Opublikowano 7 września 200816 l obUw? Bartek, Ty tak się tą jazdą na desce lansujesz, to może chociaż jakąś fotkę wrzucisz to ocenimy jaki z Ciebie skejt. Circa to tak samo przereklamowana firma jak Etnies, buty rozlatują się po 10 miesiącach, pękają po bokach i na wszelkich zagięciach.
Opublikowano 7 września 200816 l mi konwersy się rozpadły po pół roku ;/ teraz w etniesach chodzę. Zobaczę jak z wytrzymałością chociaż już zaczynają tragicznie wyglądać.
Opublikowano 7 września 200816 l im wiecej par butów masz, tym dluzej kazda wytrzyma. ja chodze na zmiane w 4-5 i tylko jedne pumy są dobite, zreszta one przeżyły juz 2 lata i najbardziej je katuje ;]
Opublikowano 7 września 200816 l IMHO Circa nie jest przereklamowana. Ceny butów niższe od takich Etniesów czy DC, a jakość wydaje mi się dużo lepsza. Biorąc pod uwagę czynnik jakość/cena nie kupiłbym innych butów. Tak jestem Circa Whore.