Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

szkoda :]

Port to mój idol w sumie, jeśli chodzi o ubiorowanie się.

Muze tez przednia robi, nie wiem czy trafia do Ciebie :P

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

znalazłem chyba szczyt chujni

1999008284_58e4a90d31.jpg

Edytowane przez Qra

Opublikowano
szkoda :]

Port to mój idol w sumie, jeśli chodzi o ubiorowanie się.

Muze tez przednia robi, nie wiem czy trafia do Ciebie :P

Nie słyszałem.

Fakt - ubiera się za(pipi)iście. I wkłada w to równie dużo forsy.

Co oczywiście nie znaczy ,że aby dobrze się ubrać trzeba włożyć w to sporo forsy czego doskonałym przykładem może być Cheep z Hypecrew :)

Opublikowano

a juz wiem kto to, wczesniej mial dluie wlosy, zarost i w jordanach 5 byl

spoko, chociaz nie widzialem ejszcze go w innej niz 'letnio-wiosenej' stylizacji hehe.

Opublikowano

Temat o butach, ale na tych 2 fotach to spodnie mi sie podobaja tylko:)

Opublikowano

@Yasio - Tam skąd mam te zdjęcia jest wręcz przeciwnie. I ja uważam ,że jest na plus jak najbardziej.

Edytowane przez mord00k

Opublikowano
Tak, ale buty nie je.bia tylko od potu(...)

Nie?

Napisalem chyba wyraznie od czego jeszcze?

Butow oczywiscie sie nie pierze. Co najwyzej mozna je delikatnie plukac w umywalce.

Opublikowano

Moja kochane AF1 + moje kochane Lee Coopery

dsc00367hm3.jpg

Opublikowano

przeciez ten koles na fotach jest ubrany jak milion ludzi dookola -,-

Opublikowano

taka jakby przyciasna.

Opublikowano

Takie butki kupiłem i są siuuuper ^_^

1.jpg

Opublikowano

maja jakas siersc na sobie

Opublikowano

Cześć, co myślicie o tych bucikach? 1.jpg Poszukuje czegoś w tym stylu, możecie mi doradzić?[

Opublikowano

No są fajne. If you're ten.

Edytowane przez komar737

Opublikowano

Urzyk - polecam, polecam, polecam! Circa robi świetne buty. Mam obecnie Circa Tre i są bardzo świetnie się prezentują, są wygodne, no i wytrzymałe. A używam ich bardziej extremalnie niż casuale bo śmigam na desce. IMHO Circa ma najlepiej wyglądające "skejty". Te wszystkie Etniesy, Emericy itp. są przebajerowane. Więcej obuwia tego typu szukaj na supersklep.pl.

Opublikowano

Wyglądają jak trampki. Ale racja na desce c1rca to znakomite buty, ale nie białe bo szybko od gripa się robią czarne krechy.

NikeSB na deske są świetne.

@tori już sie nie będę lansował, przepraszam. Nie umiem jeździć tylko chcialem wrażenia na konsolomaniakach wywrzeć.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

obUw? Bartek, Ty tak się tą jazdą na desce lansujesz, to może chociaż jakąś fotkę wrzucisz to ocenimy jaki z Ciebie skejt.

Circa to tak samo przereklamowana firma jak Etnies, buty rozlatują się po 10 miesiącach, pękają po bokach i na wszelkich zagięciach.

Opublikowano

mi konwersy się rozpadły po pół roku ;/

teraz w etniesach chodzę. Zobaczę jak z wytrzymałością chociaż już zaczynają tragicznie wyglądać.

Opublikowano

im wiecej par butów masz, tym dluzej kazda wytrzyma.

ja chodze na zmiane w 4-5 i tylko jedne pumy są dobite, zreszta one przeżyły juz 2 lata i najbardziej je katuje ;]

Opublikowano

IMHO Circa nie jest przereklamowana. Ceny butów niższe od takich Etniesów czy DC, a jakość wydaje mi się dużo lepsza. Biorąc pod uwagę czynnik jakość/cena nie kupiłbym innych butów. Tak jestem Circa Whore.