Opublikowano 27 października 201410 l Te kremowe Balcenciagi nawet fajne, ale pewnie kosztują miliard złotych. Ja zostaję raczej przy tych Vansach, które pokazywałem wcześniej:
Opublikowano 27 października 201410 l jerome typie podobne buty widziałem w Rayu kilka dni temu, kosztowały jakieś 50/60 złota. poważnie piszę drugie i ostatnie to (pipi)a chyba żart xd
Opublikowano 27 października 201410 l Te ostatnie to chyba na pierwszych zajeciach w szkole szewców ktoś odje,bał.
Opublikowano 27 października 201410 l Wydze, ze z podrobek replik przerzuciles sie na marke Dolce & Chujoza.
Opublikowano 27 października 201410 l Dobra. Obadalem temat i dwie pary w finale. Co mnie zaskoczylo to, ze ceny spoko. VS
Opublikowano 27 października 201410 l Te ostatnie są najbardziej spoko. Kupuj i wrzucaj fita na forum!
Opublikowano 27 października 201410 l jedne i drugie piękne i cena dobra, http://www.spence.it/store/uomo/Martin-margiela-scarpe-sneakers-alte-con-dettagli-scamosciati-e-in-vernice-art31481.html śmiało kupuj człowieku bez gustu
Opublikowano 27 października 201410 l Biore te pierwsze. Chociaz obie pary mi sie podobaja. Nie wiem czemu bez gustu. Lepiej smieciowe Nike czy Adidas - buty sportowe do jeansow, right? Takie mi sie najlepiej podobaja i wiem jak sie do takich ubierac. Nic wielkiego, staram sie miec tam jakis swoj styl. Jedym podobaja sie takie, a innym nie
Opublikowano 27 października 201410 l Czemu czuje, ze kazdy przytrolowal z tymi ''drugie fajniejsze'' Ale i tak postanowione
Opublikowano 28 października 201410 l te drugie jak dla mnie fajniejsze Haha, mersi jaki janusz, już sobie awatar ustawił.
Opublikowano 28 października 201410 l Wbrew pozorom nie trzeba specjalnie się bawić z opcją sznurowanie. Całkiem wygodnie się mi w nich chodzi, choć prowadząc samochód można się czuć nieco mniej komfortowo.
Opublikowano 2 listopada 201410 l Nie trolling, tylko wrzucilem jako ciekawostke, bo juz mozna kupic. Cena okolo 1000 funi.
Opublikowano 2 listopada 201410 l 1000 szterlingów za buty, które bym się wstydził ubrać na Volda w edytorze postaci w Soul Caliburze. Grubo.