Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Moze kupie jego buty. Jest nadzieja, ze Kanye sie wychusta i psychofani kupia jego relikwie za kazde pieniadze.

O ho ho hoo.

Mega dywan z myszą miki. Co ty masz 10 lat..? Beka xD

Edytowane przez Siara_iwj

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

beka będzie jak to jest dywan zaprojketowany przez Kim, za 12 433 zł

Opublikowano

Przez Mausa, za 2 zlote w Biedronce.

Opublikowano

beka będzie jak to jest dywan zaprojketowany przez Kim, za 12 433 zł

Kocyk  :sleep:

Opublikowano

Te Nike mag z powrotu do przyszlosci mozna normalnie kupic? Podobno tak, ale nie moge info znalezc

Nie można. Było kilka raffle, gdzie można było to wygrać. Goście teraz na grupkach wymieniają je np. za samochody  :pawel:

Opublikowano

Te Nike mag z powrotu do przyszlosci mozna normalnie kupic? Podobno tak, ale nie moge info znalezc

Nie można. Było kilka raffle, gdzie można było to wygrać. Goście teraz na grupkach wymieniają je np. za samochody  :pawel:

Ostatnio (chyba) ktos sprzedal za 100tys dolarow 

Opublikowano

gdzie są jakieś dobre sklepy internetowe gdzie są robione buty z dobrego materiału a nie zwykłej gumy wartej 10 zł

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Je.bane buty z zalando rozpier.dalaja mi druga pare sznurowadel.

[emoji2]u mnie wczoraj (pipi)nela .
Opublikowano

Też masz z zalando? Hitem w ogóle było to, że po 3 dniach pękły oryginalne, kupiłem jakieś noname i dopiero po ok3miesiącach poszły w diabły

Opublikowano

W butach Kajnego Łista pewnie nic nie pęka, źle wybraliśmy.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Co tam ciekawego u Was szaraczki? 

Nastepna para butow. Tym razem biale Adidasy Tubular Shadow Knit za 419 zl. Podobne do Yeezys.

smvuv6.jpg

Opublikowano

Poczekam do wiosny. W bialych bede chodzil czesciej, ale znow w Yeezys 1-2 razy w miesiacu i na specjalne okazje. Nie chcialbym ich dobic, bo sa limitowane i drogie. 

Jedna pare sprzedalem V2 Beluga, bo byly zbyt ciasnawe. Akurat w nich trzeba bylo pojsc o pol rozmiaru wyzej. Kupilem za 970 zl a sprzedalem za 2400 zl. To i tak byla dobra cena, teraz chodza po 3000 tysiecy zlotych. 

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

Ale w (pipi)u to mam ile one kosztują [emoji2] Babę byś se znalazł bo (pipi)isz jakbyś sie szmat nażarł .

Opublikowano

Co za czubem trzeba być żeby kupować buty a potem w nich nie chodzić bo za drogie i limitowane, nawet mi ciebie nie żal czipsie.