Opublikowano 27 listopada 20168 l Moze kupie jego buty. Jest nadzieja, ze Kanye sie wychusta i psychofani kupia jego relikwie za kazde pieniadze. O ho ho hoo. Mega dywan z myszą miki. Co ty masz 10 lat..? Beka xD Edytowane 27 listopada 20168 l przez Siara_iwj
Opublikowano 27 listopada 20168 l beka będzie jak to jest dywan zaprojketowany przez Kim, za 12 433 zł
Opublikowano 29 listopada 20168 l beka będzie jak to jest dywan zaprojketowany przez Kim, za 12 433 zł Kocyk
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Te Nike mag z powrotu do przyszlosci mozna normalnie kupic? Podobno tak, ale nie moge info znalezc
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Raczej tylko ebay i jakieś fora/grupy resellerów, trochę minęło jak je puścili.
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Te Nike mag z powrotu do przyszlosci mozna normalnie kupic? Podobno tak, ale nie moge info znalezc Nie można. Było kilka raffle, gdzie można było to wygrać. Goście teraz na grupkach wymieniają je np. za samochody
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Te Nike mag z powrotu do przyszlosci mozna normalnie kupic? Podobno tak, ale nie moge info znalezc Nie można. Było kilka raffle, gdzie można było to wygrać. Goście teraz na grupkach wymieniają je np. za samochody Ostatnio (chyba) ktos sprzedal za 100tys dolarow
Opublikowano 2 grudnia 20168 l gdzie są jakieś dobre sklepy internetowe gdzie są robione buty z dobrego materiału a nie zwykłej gumy wartej 10 zł
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Je.bane buty z zalando rozpier.dalaja mi druga pare sznurowadel.[emoji2]u mnie wczoraj (pipi)nela .
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Też masz z zalando? Hitem w ogóle było to, że po 3 dniach pękły oryginalne, kupiłem jakieś noname i dopiero po ok3miesiącach poszły w diabły
Opublikowano 31 grudnia 20168 l W butach Kajnego Łista pewnie nic nie pęka, źle wybraliśmy. Edytowane 31 grudnia 20168 l przez Plugawy
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Co tam ciekawego u Was szaraczki? Nastepna para butow. Tym razem biale Adidasy Tubular Shadow Knit za 419 zl. Podobne do Yeezys.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Dlaczego nie chodzisz w tych butach ? Na zdjęciu wszystkie 3 pary sa nowe.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Poczekam do wiosny. W bialych bede chodzil czesciej, ale znow w Yeezys 1-2 razy w miesiacu i na specjalne okazje. Nie chcialbym ich dobic, bo sa limitowane i drogie. Jedna pare sprzedalem V2 Beluga, bo byly zbyt ciasnawe. Akurat w nich trzeba bylo pojsc o pol rozmiaru wyzej. Kupilem za 970 zl a sprzedalem za 2400 zl. To i tak byla dobra cena, teraz chodza po 3000 tysiecy zlotych. Edytowane 2 stycznia 20178 l przez Mroku
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Ale w (pipi)u to mam ile one kosztują [emoji2] Babę byś se znalazł bo (pipi)isz jakbyś sie szmat nażarł .
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Co za czubem trzeba być żeby kupować buty a potem w nich nie chodzić bo za drogie i limitowane, nawet mi ciebie nie żal czipsie.