Skocz do zawartości

Twoja ulubiona marka

Featured Replies

Opublikowano

Nie, AF1 to nie podległa marka ale model ;]

Jordan jest marką podlegającą Nike co wyszło w historii jego rozwoju ;] To zupełnie inna sprawa.

Edytowane przez mord00k

• Odpowiedzi 198
  • Wyświetleń 31,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak spodnie to Wrangler, Levi's, Lee, ewentualnie Mustang. T-shirty etc. Abercrombie, Levi's, Aeropostale. Buty to Nike lub jakies fajne Adasie Nic mi wiecej do szcześcia nie trzeba

Opublikowano

Nike, Emporio, Hugo Boss, Armani, Zara, Reserved (przyznaje się że te szmaty są fajne :(), Lacoste z tym że ostatnio ssie i nie ma żadnych nowych rzeczy, wpadła mnie też w oko kolekcja koszulek Prady, fajne są też dodatki od D&G jednak odnoszę wrażenie że robi się z tego coraz bardziej pedalska firma. Dobrze czuję się również nosząc ubrania firmy Polo, mają wytrzymały materiał który nie umywa się do jakości np. produktów z Zary

Opublikowano
Nike, Emporio, Hugo Boss, Armani, Zara, Reserved (przyznaje się że te szmaty są fajne :(), Lacoste z tym że ostatnio ssie i nie ma żadnych nowych rzeczy, wpadła mnie też w oko kolekcja koszulek Prady, fajne są też dodatki od D&G jednak odnoszę wrażenie że robi się z tego coraz bardziej pedalska firma. Dobrze czuję się również nosząc ubrania firmy Polo, mają wytrzymały materiał który nie umywa się do jakości np. produktów z Zary

xD Soniak wrócił.

Opublikowano

Lacoste zakładane na wiadomoco

C&C to przereklamowana marka, mam 2 lata koszulę, którą kupiłem za fortunę, jak leży w szafie miesiąc nieużywana, to żółknie O_O trza prać.

Opublikowano

Przeczytal wszystko co tu bylo napisane i wyciagnal srednia :D

Opublikowano

Heloł, powróciłem :D, byłem na wyprawie, po drodze wpadło parę fragów na dresiarzach. Mniejsza z tym.

Modą się akurat interesuję, i mam jakieś rozeznanie, a nie przepisuje to co piszą inni :), po prostu lubię ciuchy chodź (podobno) nie jestem pedałem

Pozdro :)

Opublikowano

Zebrał parę fragów...

to może jednak zamkniemy tego grupowca, co? ;)

Opublikowano
Heloł, powróciłem :D, byłem na wyprawie, po drodze wpadło parę fragów na dresiarzach. Mniejsza z tym.

Modą się akurat interesuję, i mam jakieś rozeznanie, a nie przepisuje to co piszą inni :), po prostu lubię ciuchy chodź (podobno) nie jestem pedałem

Pozdro :)

chyba "choć" <_<

Soniak , kogo Ty chcesz nabrać na bajeczki o Dolce Gabbana i Prada ? Bo chyba nie brać forumową. Powklejaj zdjęcia swoich fitów to może i uwierze...

Opublikowano

Z tym choć to błąd popełniłem, ale Ty źle stawiasz przecinki i znaki interpunkcyjne :). Co by nie robić offtopu przejdę do sedna.

Mam wkleić zdjęcia mojego ubioru? lol, po jakiego kija? a nawt jeśli to co? mam robić zdjęcia znaczków które są na koszulkach? Tak jak pisałem interesuje się tematem ubioru i nie ma dla mnie nic dziwnego w koszulkach Prady lub Emporio. To tylko w Polsce ukształtował się stereotyp, że nikt nie może mieć ubrań uznawanych za "ekskluzywne" bo to za drogie albo inne bajki, a jeśli pisze że ma to wymyśla, bo w Polsce króluje Reserved, Smyk i 5, 10, 15. Nie chce też dyskutować na temat MOJEGO ubioru, bo to czy ja będę mieć na sobie bluzkę z Cherooki za 15 zł, czy koszulkę D&G za 100zł to moja sprawa. Trzymam się tematu, piszę co lubię a co nie. Ale dla niektórych nie ma różnicy pomiędzy tym że ktoś napisze że lubi i ceni sobie, a tym że ma.

Polska, PiS, Emo i Skate jednym słowem

Pozdrawiam

Opublikowano

Wogole soniak ogarnij jezyk polski apropos. Napisales, ze material firmy Polo jakosciowo nie umywa sie do produktow np. Zary, a o pier.dolniecie takiego czegos nawet ciebie bym nie podejrzewal. Jak sie cos do czegos nie umywa to jest o wiele, wiele bardziej chu.jowe, a nie o wiele lepsze.

Opublikowano
  • Autor

To nie jest stereotyp, i nie tylko w polsce prada jest droga.

Opublikowano
Z tym choć to błąd popełniłem, ale Ty źle stawiasz przecinki i znaki interpunkcyjne :). Co by nie robić offtopu przejdę do sedna.

Mam wkleić zdjęcia mojego ubioru? lol, po jakiego kija? a nawt jeśli to co? mam robić zdjęcia znaczków które są na koszulkach? Tak jak pisałem interesuje się tematem ubioru i nie ma dla mnie nic dziwnego w koszulkach Prady lub Emporio. To tylko w Polsce ukształtował się stereotyp, że nikt nie może mieć ubrań uznawanych za "ekskluzywne" bo to za drogie albo inne bajki, a jeśli pisze że ma to wymyśla, bo w Polsce króluje Reserved, Smyk i 5, 10, 15. Nie chce też dyskutować na temat MOJEGO ubioru, bo to czy ja będę mieć na sobie bluzkę z Cherooki za 15 zł, czy koszulkę D&G za 100zł to moja sprawa. Trzymam się tematu, piszę co lubię a co nie. Ale dla niektórych nie ma różnicy pomiędzy tym że ktoś napisze że lubi i ceni sobie, a tym że ma.

Polska, PiS, Emo i Skate jednym słowem

Pozdrawiam

Po pierwsze, ja przecinki i znaki interpunkcyjne dobrze stawiam a Ty nie odróżniasz choć od chodź , więc nawet nie śmiej innym uwagi zwracać. Po drugie, nie kłam ,że chodzisz w D&G ,bo zdradziłeś się tekstem o koszulkach tej marki za 100zł. Soniak za 100zł to możesz poszaleć w H&M a nie mieć koszulkę z takiej marki jaką jest Dolce Gabbana. Znany jesteś też z farmazonu jak ten ,że pobiłeś iluś tam typów co jeszcze bardziej stawia pod znakiem zapytania twoją autentyczność. Oczywiście możesz mnie zaskoczyć i z głupia frant wkleić tutaj swój outfit , ale powoli zaczyna do ciebie docierać jak to czytasz ,że coś tutaj śmierdzi i ,że wcale to nie jest przepocana prada na twoim wieszaku ;]

Opublikowano
Wogole soniak ogarnij jezyk polski apropos. Napisales, ze material firmy Polo jakosciowo nie umywa sie do produktow np. Zary, a o pier.dolniecie takiego czegos nawet ciebie bym nie podejrzewal. Jak sie cos do czegos nie umywa to jest o wiele, wiele bardziej chu.jowe, a nie o wiele lepsze.

Tutaj rzeczywiście popełniłem błąd, ale spowodowane to było iż pisałem to na szybko bo nie było mnie w domu. Lukasz - najinteligentniejsza istota z tutaj zebranych hehe. Wklejanie zdjęć uważam za głupie, jednak spróbuję udowodnić Ci że niektóre produkty (oryginalne) można kupić w cenie do 100 zł :)

Opublikowano

Nie, są oryginały na Allegro co prawda stare modele, od 120zł, ale są i to nowe. Ja np. zaopatruje się w takie rzeczy w sklepach wolnocłowych.

Opublikowano
Nie, są oryginały na Allegro co prawda stare modele, od 120zł, ale są i to nowe. Ja np. zaopatruje się w takie rzeczy w sklepach wolnocłowych.

Trzeba było od razu mówić ,że masz Dolce Gabbana z Allegro :)

Opublikowano

Dolce & Gabanna to jest jedyny z tego co wiem w Warszawie więc musiałbym jeździć :). U mnie w mieście jest Lacoste i parę innych sklepów, jednak D&G nie ma,

Opublikowano
  • Autor

Na Twoim miejscu Soniak bym sobie odpuscil konwersacje z lukaszem bo zle na tym wychodzisz.

W ogole smiesznie wyszlo, najpierw napisales co nosisz prada, srada, potem lukasz Cie fachowo zgasil, nastepnie napisales ze postarasz sie udowodnic ze masz racje, rozpoczales sledztwo na google, i kilkanascie minut pozniej napisales o tym co znalazles.

Jakos nie wyobrazam sobie zeby ktos robil taka teatralna pauze (wszyscy zbieraja mysli, ogarniaja fabule do tego momentu) a potem wielkie rozwiazanie po dwoch postach.

Opublikowano
Dolce & Gabanna to jest jedyny z tego co wiem w Warszawie więc musiałbym jeździć :). U mnie w mieście jest Lacoste i parę innych sklepów, jednak D&G nie ma,

nie zrozumiales o co chodzilo lukaszowi z allegro, geniuszu -,-

Opublikowano

dolce gabbana z allegro to pewnie ten sam poziom co lacoste z allegro. pelno bydla sie teraz wozi w koszulkach z napisem DOLCE & GABBANA wiekszym niz sama koszulka, zakupionych na allegro za cene kilka(nascie) razy mniejsza xD

Opublikowano

nie zrozumiales o co chodzilo lukaszowi z allegro, geniuszu -,-

Geniuszu, wiem o co mu chodziło. Pomyślmy razem... hmm o podróby? brawo! z tym że nie kpuję podróbek D&G :(

Opublikowano

Jak kupujesz D&G na allegro to kupujesz podróbkę chociaż w twoim języku to może być tzw. stary model. Powiedz mi gdzie jeszcze te rzeczy prady kupujesz ,bo nie mogę wytrzymać z ciekawości. Jakiś sukienek od Diora czy Channel przypadkiem nie masz?

Swoją drogą niezły saigon tu jest od kiedy Soniak sieje rozp.ierdol. Najpierw ewidentnie nie zajarzył o co chodziło z tym allegro a później próbuje z Lucka głupiego zrobić xD