Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 79,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

Mi bardzo podoba się połączenie brązowy pasek+ białe spodnie, to są kreacje na wiosne/lato od Loro Piana. Niestety ceny ich ubrań nie są dla zwykłych śmiertelników... Chociaż można dostać podobne rzeczy w Massimo Dutti

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

uporczywe noszenie szaliczków jest trochę zniewieściałe. Ilekroć gdy widzę jakiegoś typa z szaliczkiem rozpoznaję go jako studenta nauk humanistycznych lubiącego popić w towarzystwie,słuchający muzyki indie,electro,synth-pop pogadać na poziomie(mniejsza o to jaki to by był poziom), kartkujący tylko poczytne książki jak chociażby Palahniuk,Bukowski czy Terakowska delektując się i egzaltując filmy z ostatniej dekady. Do tego nie lubi przejmować się politykę bo wybór zazwyczaj jest zgodny z opinią ludzi dobrze wykształconych. Ogólnie mam takich ludzi dość,no ale ja odgórnie nie lubię identyfikować się z żadną opcją/organizacją/sektą niepotrzebne skreślić.

Opublikowano

Czy wkasywanie w spodnie zapinanej koszuli z krótkim rękawem, w momencie , kiedy ma się na sobie jeszcze wiosenną kurtałę jest wiejskie ? Nie pytam czy nie stylowe i modne tylko czy wiejskie ??

Opublikowano

Zależy jakie się ma spodnie i buty. Jeśli jeansy lub dresy i adidaski to jest wiejskie. Zresztą sama koszula z krótkim rekawem jest juz wiejska.

Opublikowano

Jak masz fajny pasek, spodnie nie podciągnięte za wysoko i koszulę z długim rękawem ew. podwiniętym to ok. Tylko, że spodnie nie powinny być hip hopowe i mają opinać pitola.

Opublikowano

Macie jakieś pomysły na fajne, niedrogie laczki na lato? Celowałbym w kolory piaskowe, żółte, beż i bez jakichś paskudztw typu łyżwa na 50% buta. Jutro będę w H&m, bershk'ce, Zarze to też luknę.

Opublikowano

Macie jakieś pomysły na fajne, niedrogie laczki na lato? Celowałbym w kolory piaskowe, żółte, beż i bez jakichś paskudztw typu łyżwa na 50% buta. Jutro będę w H&m, bershk'ce, Zarze to też luknę.

Looknij do House'a są fajne buciki w stylu casual/sport, ładne, wygodne, bez zbędnych bajerów i wodotrysków, z prawdziwej skóry, kolor jasny brąz/piasek/podpalany rudy, miejscami lekko poprzecierane, cena też miła 139zł.

Opublikowano

Jak cos znajdziesz dbrego to daj znać. Będę wdzięczny ;)

Opublikowano

Byłem i ogólnie polecam kolekcje na wiosnę/lato H&M. Duużo fajnych szmat za małe pieniądze i była jakaś akcja promocyjna, że za zakupy powyżej 80zł karta upominkowa o wartości 30zł gratis. Kupiłem fpisdu ciuchów ale słabo z butami, tylko jakieś paputki przedszkolne przygarnąłem... Espadryle na to mówią na stronie.

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

czemu jak widzę jakiegoś hipstera w ray banach ( oczywiście podróby z allegro od chińczyków za 10 zł ) to czuję po prostu że ten koleś jest żenujący ? Te okulary są już tak popularne że to wstyd nosić . Oczywiście fryzurka ala bieber included http://1.bp.blogspot.com/_ynMSU4qto9g/TQxOmLtqNEI/AAAAAAAAACA/xk2oOxqEn7E/s1600/hipster-guy-hair-131.jpg

Opublikowano

Strzelam, ze jego kolezankom gimnazjalistkom sie to podoba.

Opublikowano
  • Autor

na impreze tak.. ale na ulice mysle, ze tez.

tylko,ze pewnie koszt kurtki bedzie ok 400 zl, a to duzo.

Opublikowano

Trochę taka w stylu Mielno '90. Ale ogólnie to

chu.jowa jak chu.j.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
  • Autor

troche tak. pelno podobnych w lumpach.

zreszta watpliwe, by w Torunskim h&m by mieli cos takiego.

Opublikowano

Trochę taka w stylu Mielno '90. Ale ogólnie to

chu.jowa jak chu.j.

o zaje.bał :flag_of_truce: Miałem podobne spostrzeżenie, ale nie potrafiłem wyrazić kiedy pierwszy raz spojrzałem na obrazek, natomiast Twój komentarz wybornie przedstawił moją reakcję.

Co najmniej nie ogarniam, (pipi)a:

37girlsjeans.jpg

Edytowane przez famas_kg

Opublikowano

Posiedz kwadrans w centrum Warszawy to zmienisz zdanie :F

Opublikowano

Z tej po prawej, gdyby nie ta broda to może jeszcze coś by było. Ale tak to nie, nie mój typ