Opublikowano 2 kwietnia 201114 l Mi bardzo podoba się połączenie brązowy pasek+ białe spodnie, to są kreacje na wiosne/lato od Loro Piana. Niestety ceny ich ubrań nie są dla zwykłych śmiertelników... Chociaż można dostać podobne rzeczy w Massimo Dutti
Opublikowano 19 kwietnia 201114 l uporczywe noszenie szaliczków jest trochę zniewieściałe. Ilekroć gdy widzę jakiegoś typa z szaliczkiem rozpoznaję go jako studenta nauk humanistycznych lubiącego popić w towarzystwie,słuchający muzyki indie,electro,synth-pop pogadać na poziomie(mniejsza o to jaki to by był poziom), kartkujący tylko poczytne książki jak chociażby Palahniuk,Bukowski czy Terakowska delektując się i egzaltując filmy z ostatniej dekady. Do tego nie lubi przejmować się politykę bo wybór zazwyczaj jest zgodny z opinią ludzi dobrze wykształconych. Ogólnie mam takich ludzi dość,no ale ja odgórnie nie lubię identyfikować się z żadną opcją/organizacją/sektą niepotrzebne skreślić.
Opublikowano 19 kwietnia 201114 l Czy wkasywanie w spodnie zapinanej koszuli z krótkim rękawem, w momencie , kiedy ma się na sobie jeszcze wiosenną kurtałę jest wiejskie ? Nie pytam czy nie stylowe i modne tylko czy wiejskie ??
Opublikowano 19 kwietnia 201114 l Zależy jakie się ma spodnie i buty. Jeśli jeansy lub dresy i adidaski to jest wiejskie. Zresztą sama koszula z krótkim rekawem jest juz wiejska.
Opublikowano 19 kwietnia 201114 l Autor wszytsko zalezy od rzeczy jakie posiadasz... ale dlugi rekaw zawsze lepszy
Opublikowano 20 kwietnia 201114 l Jak masz fajny pasek, spodnie nie podciągnięte za wysoko i koszulę z długim rękawem ew. podwiniętym to ok. Tylko, że spodnie nie powinny być hip hopowe i mają opinać pitola.
Opublikowano 21 kwietnia 201114 l Macie jakieś pomysły na fajne, niedrogie laczki na lato? Celowałbym w kolory piaskowe, żółte, beż i bez jakichś paskudztw typu łyżwa na 50% buta. Jutro będę w H&m, bershk'ce, Zarze to też luknę.
Opublikowano 21 kwietnia 201114 l Macie jakieś pomysły na fajne, niedrogie laczki na lato? Celowałbym w kolory piaskowe, żółte, beż i bez jakichś paskudztw typu łyżwa na 50% buta. Jutro będę w H&m, bershk'ce, Zarze to też luknę. Looknij do House'a są fajne buciki w stylu casual/sport, ładne, wygodne, bez zbędnych bajerów i wodotrysków, z prawdziwej skóry, kolor jasny brąz/piasek/podpalany rudy, miejscami lekko poprzecierane, cena też miła 139zł.
Opublikowano 21 kwietnia 201114 l Macie jakieś pomysły na fajne, niedrogie laczki na lato? Celowałbym w kolory piaskowe, żółte, beż i bez jakichś paskudztw typu łyżwa na 50% buta. Jutro będę w H&m, bershk'ce, Zarze to też luknę. Jak cos znajdziesz dbrego to daj znać. Będę wdzięczny
Opublikowano 23 kwietnia 201114 l Byłem i ogólnie polecam kolekcje na wiosnę/lato H&M. Duużo fajnych szmat za małe pieniądze i była jakaś akcja promocyjna, że za zakupy powyżej 80zł karta upominkowa o wartości 30zł gratis. Kupiłem fpisdu ciuchów ale słabo z butami, tylko jakieś paputki przedszkolne przygarnąłem... Espadryle na to mówią na stronie.
Opublikowano 5 sierpnia 201113 l http://www.complex.com/style/2011/07/50-mens-fashion-trends-that-never-should-have-happened#1
Opublikowano 21 października 201113 l czemu jak widzę jakiegoś hipstera w ray banach ( oczywiście podróby z allegro od chińczyków za 10 zł ) to czuję po prostu że ten koleś jest żenujący ? Te okulary są już tak popularne że to wstyd nosić . Oczywiście fryzurka ala bieber included http://1.bp.blogspot.com/_ynMSU4qto9g/TQxOmLtqNEI/AAAAAAAAACA/xk2oOxqEn7E/s1600/hipster-guy-hair-131.jpg
Opublikowano 22 października 201113 l Autor versace dla h&m tutaj calosc http://hypebeast.com/2011/10/versace-for-hampm-mens-2011-fallwinter-collection-afurther-look/ ogolnie nie lubie versace.. jedynie kurtalka jest ciekawa.
Opublikowano 22 października 201113 l Autor na impreze tak.. ale na ulice mysle, ze tez. tylko,ze pewnie koszt kurtki bedzie ok 400 zl, a to duzo.
Opublikowano 22 października 201113 l Trochę taka w stylu Mielno '90. Ale ogólnie to chu.jowa jak chu.j. Edytowane 22 października 201113 l przez Rozi
Opublikowano 22 października 201113 l Autor troche tak. pelno podobnych w lumpach. zreszta watpliwe, by w Torunskim h&m by mieli cos takiego.
Opublikowano 22 października 201113 l Trochę taka w stylu Mielno '90. Ale ogólnie to chu.jowa jak chu.j. o zaje.bał Miałem podobne spostrzeżenie, ale nie potrafiłem wyrazić kiedy pierwszy raz spojrzałem na obrazek, natomiast Twój komentarz wybornie przedstawił moją reakcję. Co najmniej nie ogarniam, (pipi)a: Edytowane 22 października 201113 l przez famas_kg
Opublikowano 22 października 201113 l Autor to sa skrajnosci, wiadomo. nikt powaznie nie bedzie tak sie nosil.
Opublikowano 23 października 201113 l Z tej po prawej, gdyby nie ta broda to może jeszcze coś by było. Ale tak to nie, nie mój typ