Skocz do zawartości

Za czym nie przepadacie


Hubi.

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Ciepla wodka i wszelkie krank dżusy. Woda powinna byc zimna, czysta, w kielonkach. Nie tykam salcesonu, golonek i innych syfow ociekajacych tluszczem. Unikam tluszczow zwierzecych, poza rybnymi, czyli rzadko jadam parowy, kielbasy itd. Po prostu zle sie po nich czuje (po tluszczach) i pojawiaja sie po nich syfy - ochyda. Aha i galki muszkatalowej nie lubie. Poza tym zajadam praktycznie wszystko.

Odnośnik do komentarza

To ładnie z Tobą jak chciałeś kiwi posłodzić.

 

Nie lubię:

wszelkiej maści tłustych, tanich szynek z marketów

większości kiełbas, mięs, wszystko co tłuste i zamiast gryźć mielę jakieś chrzęści i żyłki

śmierdzących serów

Edytowane przez raven_raven
Odnośnik do komentarza
  • 2 tygodnie później...

Zup poza rosołem, a i tak musi być specjalnie podany. Gruby twardy makaron, masa przypraw itp.

Kurczaka. Zjem jak jestem głodny, ale jak mam wybor to wybieram cos innego.

Jedzenia z Mc Donalda i KFC.

Wegeta i Maga, przyprawy, ale nie zjem niczego co zawiera 2 ww skladniki.

Kisiele i galarty.

Ciepłe mleko.

Słodycze.

Napoje NIEGAZOWANE.

 

 

Odnośnik do komentarza
  • 2 miesiące temu...

Nie znoszę ryb (za sprawą ości i smaku, do którego czuję wstręt), a także czerwonego mięsa. Lubię za to drobiowe ale tylko filetowane.

Nie lubię bobu za to (jak ktoś napisał), że śmierdzi.

Nie lubię większości zup (fasolowa, żurek, ogórkowa, krupnik.. etc.. bleee)

Nienawidzę marchwi (już sam zapach i wygląd powoduje u mnie odruch wymiotny)

Sera pleśniowego też nie trawię... ale ogólnie za innymi przepadam.

Lubię śmieciowe żarcie z McDonalda czy KFC lub chipsy, ale ich nie jem bo źle się potem czuję.

No i bym zapomniał o kaszance.. której też nie lubię.

Ogólnie z powyższej listy zaszczytne 1-wsze i zarazem najwstrętniejsze miejsce zajmuje marchew.

Edytowane przez marcin_N
Odnośnik do komentarza

Nie lubię:

- tłustych mięs, produktów i dan pochodnych, typu boczek, słonina, 80% wędlin

- ryb, niebędących filletami- szczególnie karpia- tłusty, ościasty, przereklamowany, nie dziwota, że tylko Polacy i Rumuni go jedzą

- moczki

- rodzynek w jakimkolwiek cieście

- makarony z serem- lata temu zatrułem się takowym i uraz pozostał

- parówek, kiełbas w każdej postaci, krupnioków i żymloków

- dziwnych połączeń dań na ostro z owocami, typu pizza po hawajsku

Odnośnik do komentarza

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...