Skocz do zawartości

Kurtki na zime

Featured Replies

• Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 33 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

w burtonie chyba cały rok mają

jakby ktoś się miał skusić na snowboard w lipcu nie

Opublikowano

Ciuchy zimowe sa juz od konca sierpnia w sklepach...

Opublikowano

Ciekawe w których. To są ciuchy jesienne. Sam się tak naciąłem rok temu kupując niby zimowy płaszcz w pazdzierniku. Na jesień był okej, ale jak przyszła zima musiałem wrocić do starej kurty z puchem. Teraz już taki głupi nie bede i zakupy zimowe zrobię w grudniu, jak juz w sklepach będą ciuchy na zimę.

A burton to inna troche sprawa. W niektorych sklepach mogą być zimowe rzeczy, nawet przez cały rok. Przecież w wakacje tez można wybrać się na narty za granicę i zimowa kurta na sklepowym wieszaku w lipcu jak znalazł.

Opublikowano

mam do sprzedania kurtke zimowa QUIKSILVER'a- brat kupil i mowi ze jest w niej zimno- no shit sherlock, skoro ubiera ja na krotki rekawek... kurtka byla droga w pizdu i chetnie bym odzyskal za niego pieniazki- powiedzmy 60-70 % ceny rynkowej. nosil ja pewnie ze 20 razy nie wiecej, wiec nie ma mowy o zuzyciu.

jutro cykne fotke/podam model. jacys chetni?

aha, z tego co pamietam to jest cala czarna i ma opcjonalne futerko do kaptura

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

niemalże identyczny jest w h&m za 290zeta i jak go mierzylem to wydawal sie gruby i cieply, tylko był nieco krótszy. Czekam do wyplaty i kupie najpewniej, ale sie jeszcze zastanawiam, bo zauwazylem ze masa ludzi biega w takich plaszczykach/kurtkach po mieście co staje sie wku.rwiające i z drugiej strony 290 zeta to nie malo przeca..

jak dojdize do daj znac co i jak, moze tez bym zamowil :P

Opublikowano

Płaszcz za 140 zł, na zimę? W ogole płaszcza za 140 zł?Cena inteligentnemu nabywcy powinna sugerować, że coś jest nie tak.

Opublikowano

Całkiem fajny ten płaszcz tylko ten gigantyczny kołnierz ala Spawn mi się nie podoba. Wciągnąłbym coś podobnego na jesień.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

3 może być, reszta przeciętna = normalna (?)

Z tym, że to co podałeś na zywo na pewno nie wyglada tak jak na zdjeciu. To tak jakbyś miał zamiar kupować te płaszcze za 99 zł z allegro

Opublikowano

2 byłaby spoko, gdyby nie ten pasek na kołnierzu.

Opublikowano

N9905-MLC-01.JPG

Fajna?

Opublikowano

Taka se

Opublikowano

nie

Opublikowano

A co myślicie o tej?

http://www.sklep.bigstar.pl/store/men/item/131395/1313959970602#

W sumie nie w moim stylu, ale podoba mi się nawet. No i nie bede marł zimą;]

Edytowane przez gekon

Opublikowano

no, imo trochę wygląda jak worek na śmieci.