Jump to content

Kurtki na zime

Featured Replies

• Replies 168
  • Views 33.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

w burtonie chyba cały rok mają

jakby ktoś się miał skusić na snowboard w lipcu nie

Ciuchy zimowe sa juz od konca sierpnia w sklepach...

Ciekawe w których. To są ciuchy jesienne. Sam się tak naciąłem rok temu kupując niby zimowy płaszcz w pazdzierniku. Na jesień był okej, ale jak przyszła zima musiałem wrocić do starej kurty z puchem. Teraz już taki głupi nie bede i zakupy zimowe zrobię w grudniu, jak juz w sklepach będą ciuchy na zimę.

A burton to inna troche sprawa. W niektorych sklepach mogą być zimowe rzeczy, nawet przez cały rok. Przecież w wakacje tez można wybrać się na narty za granicę i zimowa kurta na sklepowym wieszaku w lipcu jak znalazł.

mam do sprzedania kurtke zimowa QUIKSILVER'a- brat kupil i mowi ze jest w niej zimno- no shit sherlock, skoro ubiera ja na krotki rekawek... kurtka byla droga w pizdu i chetnie bym odzyskal za niego pieniazki- powiedzmy 60-70 % ceny rynkowej. nosil ja pewnie ze 20 razy nie wiecej, wiec nie ma mowy o zuzyciu.

jutro cykne fotke/podam model. jacys chetni?

aha, z tego co pamietam to jest cala czarna i ma opcjonalne futerko do kaptura

Edited by Najtmer

niemalże identyczny jest w h&m za 290zeta i jak go mierzylem to wydawal sie gruby i cieply, tylko był nieco krótszy. Czekam do wyplaty i kupie najpewniej, ale sie jeszcze zastanawiam, bo zauwazylem ze masa ludzi biega w takich plaszczykach/kurtkach po mieście co staje sie wku.rwiające i z drugiej strony 290 zeta to nie malo przeca..

jak dojdize do daj znac co i jak, moze tez bym zamowil :P

Płaszcz za 140 zł, na zimę? W ogole płaszcza za 140 zł?Cena inteligentnemu nabywcy powinna sugerować, że coś jest nie tak.

Całkiem fajny ten płaszcz tylko ten gigantyczny kołnierz ala Spawn mi się nie podoba. Wciągnąłbym coś podobnego na jesień.

• 2 weeks later...

3 może być, reszta przeciętna = normalna (?)

Z tym, że to co podałeś na zywo na pewno nie wyglada tak jak na zdjeciu. To tak jakbyś miał zamiar kupować te płaszcze za 99 zł z allegro

2 byłaby spoko, gdyby nie ten pasek na kołnierzu.

N9905-MLC-01.JPG

Fajna?

Taka se

nie

A co myślicie o tej?

http://www.sklep.bigstar.pl/store/men/item/131395/1313959970602#

W sumie nie w moim stylu, ale podoba mi się nawet. No i nie bede marł zimą;]

Edited by gekon

no, imo trochę wygląda jak worek na śmieci.