Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

dziwne - mi jak na nowym robilem normalnei zaliczylo po dziesiatym czasie

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 36,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano
Mam pytanie czy to TROPHY (24H in Paradise on a Bike) to trzeba pełne 24 godziny (całą dobę) zostawić konsole wlączoną ?. Ja tak to czy jest jakiś inny sposób na to.

Nie trzeba Jeżu ustaw sobie dobę na 24 min i poprostu graj 24 min :)

Uff też się martwiłem że trzeba bedzie zostawiać sprzęt na na kilka nocy, tak jak było w przypadku MGS4 i dwóch emblematów ;) dzięx

za mną już 50% trofeów, trzeba zrobić jakąś ustawkę odnośnie spotkania się w ośmiu na wildcaste stadium, bo bez wcześniejszego ustawienia się raczej ciężko będzie to łyknąć

Edytowane przez WESKER-DL

Opublikowano

Ja nie wiem, 3/4 z was nie chce robic trofeow z randomami ,a to czemu? Wszystkie swoje zrobilem z nieznajomymi ,a wy jak narzekacie na poziom trudnosci to niech takie trophy przynajmniej was pomeczy ,a nie zeby zrobic im szybciej calaka i gre (pipi)nac na polke.

Opublikowano

Mi osobiście odpowiada poziom trudności w Burnoucie, nie jest wymagający, bardziej dla cierpliwych, wkońcu trofea są po to aby nagradzać nasze zaangażowanie w grę

Opublikowano
za mną już 50% trofeów, trzeba zrobić jakąś ustawkę odnośnie spotkania się w ośmiu na wildcaste stadium, bo bez wcześniejszego ustawienia się raczej ciężko będzie to łyknąć

jestem chętny na spotkanie na stadionie.

XM pojawisz się ?

Opublikowano

XM pojawi sie.

Opublikowano

Co kiedy gdzie, czekajcie na mnie xD.

Wszystkie onlinowe trofea udało się zdobyć po ciężkich bojach, na chama zbierałem 8 osób by na stadion pojechać tj. Hej mistrzu, wspomożesz mnie w tym i tamtym, ale i tak udało się również dzięki randomowym osobom. Grałem dzisiaj chyba z 8 godzin w Burnouta, padam na ryj ^^.

Edytowane przez Wolak10

Opublikowano

to może mała ustawka w niedziele o 18 ? :) zaliczymy trophies, stadion, jazde na motorze z 8 innymi graczami i challange jeśli ktoś ma ochotę... hmm co wy na to?

Opublikowano

Olsen ja na 100% bede - musze oba 8playerowe trophy zrobic w koncu ;p

Opublikowano

też chce zaliczyć te pucharki , dodaj mnie do friendsów będę dziś o 18

Opublikowano

kurde kurde. zrobilem 10 time challenge`ow i mi nie zaliczylo.. nowy sejw, moze to chodzi o to ze zrobilem wszystki te 10 nie dla 2 playerow np tylko z kazdeog po kilka, co?

Opublikowano

bede na 100%, dodajcie mnie do friendsów :D

Opublikowano
ding ding ding 100% trophy ;p

kto Ci zrobił "mug shot'a" ?

edit: właśnie widzę kto Ci pomógł :)

Edytowane przez Olsen

Opublikowano

Przed chwilą zaliczyłem wszystkie trofea, 100% + wszystkie z motorów ^_^

Opublikowano

Też mam 100% w Burnoucie ^^ ale jak ktoś chce pozaliczać jakieś challenge lub inne multiplayerowe trofea to mogę pomóc moje PSN ID obok

Opublikowano

w jaki sposob mozna znalezc wszystkie eventy? mam ich 112, trofea wszystkie procz teog i oczywisice platynowego. gram wyscigi i reszte i caly czas mam te 112/120... o co chodzi?