Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

dziwne - mi jak na nowym robilem normalnei zaliczylo po dziesiatym czasie

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 33,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano
Mam pytanie czy to TROPHY (24H in Paradise on a Bike) to trzeba pełne 24 godziny (całą dobę) zostawić konsole wlączoną ?. Ja tak to czy jest jakiś inny sposób na to.

Nie trzeba Jeżu ustaw sobie dobę na 24 min i poprostu graj 24 min :)

Uff też się martwiłem że trzeba bedzie zostawiać sprzęt na na kilka nocy, tak jak było w przypadku MGS4 i dwóch emblematów ;) dzięx

za mną już 50% trofeów, trzeba zrobić jakąś ustawkę odnośnie spotkania się w ośmiu na wildcaste stadium, bo bez wcześniejszego ustawienia się raczej ciężko będzie to łyknąć

Edytowane przez WESKER-DL

Opublikowano

Ja nie wiem, 3/4 z was nie chce robic trofeow z randomami ,a to czemu? Wszystkie swoje zrobilem z nieznajomymi ,a wy jak narzekacie na poziom trudnosci to niech takie trophy przynajmniej was pomeczy ,a nie zeby zrobic im szybciej calaka i gre (pipi)nac na polke.

Opublikowano

Mi osobiście odpowiada poziom trudności w Burnoucie, nie jest wymagający, bardziej dla cierpliwych, wkońcu trofea są po to aby nagradzać nasze zaangażowanie w grę

Opublikowano
za mną już 50% trofeów, trzeba zrobić jakąś ustawkę odnośnie spotkania się w ośmiu na wildcaste stadium, bo bez wcześniejszego ustawienia się raczej ciężko będzie to łyknąć

jestem chętny na spotkanie na stadionie.

XM pojawisz się ?

Opublikowano

XM pojawi sie.

Opublikowano

Co kiedy gdzie, czekajcie na mnie xD.

Wszystkie onlinowe trofea udało się zdobyć po ciężkich bojach, na chama zbierałem 8 osób by na stadion pojechać tj. Hej mistrzu, wspomożesz mnie w tym i tamtym, ale i tak udało się również dzięki randomowym osobom. Grałem dzisiaj chyba z 8 godzin w Burnouta, padam na ryj ^^.

Edytowane przez Wolak10

Opublikowano

to może mała ustawka w niedziele o 18 ? :) zaliczymy trophies, stadion, jazde na motorze z 8 innymi graczami i challange jeśli ktoś ma ochotę... hmm co wy na to?

Opublikowano

Olsen ja na 100% bede - musze oba 8playerowe trophy zrobic w koncu ;p

Opublikowano

też chce zaliczyć te pucharki , dodaj mnie do friendsów będę dziś o 18

Opublikowano

kurde kurde. zrobilem 10 time challenge`ow i mi nie zaliczylo.. nowy sejw, moze to chodzi o to ze zrobilem wszystki te 10 nie dla 2 playerow np tylko z kazdeog po kilka, co?

Opublikowano

bede na 100%, dodajcie mnie do friendsów :D

Opublikowano
ding ding ding 100% trophy ;p

kto Ci zrobił "mug shot'a" ?

edit: właśnie widzę kto Ci pomógł :)

Edytowane przez Olsen

Opublikowano

Przed chwilą zaliczyłem wszystkie trofea, 100% + wszystkie z motorów ^_^

Opublikowano

Też mam 100% w Burnoucie ^^ ale jak ktoś chce pozaliczać jakieś challenge lub inne multiplayerowe trofea to mogę pomóc moje PSN ID obok

Opublikowano

w jaki sposob mozna znalezc wszystkie eventy? mam ich 112, trofea wszystkie procz teog i oczywisice platynowego. gram wyscigi i reszte i caly czas mam te 112/120... o co chodzi?