Olsen 60 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 w jaki sposob mozna znalezc wszystkie eventy? mam ich 112, trofea wszystkie procz teog i oczywisice platynowego. gram wyscigi i reszte i caly czas mam te 112/120... o co chodzi? wjedz na kazde skrzyżowanie w grze na małej prędkości http://faqsmedia.ign.com/faqs/image/articl...e_2008jan30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) I uważaj niektóre są na autostradach, więc jedź powoli i patrz czy Ci wyskoczyła propozycja wyścigu, bo ja na początku ominąłem te na autostradzie bo jechałem pod nią i nie wiedziałem czemu nie mam wszystkich. Edytowane 10 Października 2008 przez kaczor_kg_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Mam taki walek. Zrobilem lacznie juz 17 Timed Challange a w tym 10/10 dla 2 graczy i nie mam pucharku. Potem moj brat na swojej konsoli (na moim koncie) zrobil mi pucharek za kamerke (zostawilem u niego kamere jak bylem w odwiedzinach) i wyskoczyl mu puchar i odrazu platynka za calaka. A gdy wchodze na swoja konsole caly czas mam 82% ( brakuje pucharow za 10 time challange oraz za kamerke) mimo ze wszystko mam juz zrobione. WTF?? mam wersje z pss Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 wrzuc swojego save'a na pendrive jakis - zrob nowy save i sproboj 10 timed zrobic trofea z bike packa nei sa wymagane do platyny - dlatego masz platyne i tylko 80% trophy Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 wrzuc swojego save'a na pendrive jakis - zrob nowy save i sproboj 10 timed zrobic trofea z bike packa nei sa wymagane do platyny - dlatego masz platyne i tylko 80% trophy Mam trophy z bika wszystkie, Brak tylko kamerki i 10 timed challange mimo ze mam zrobione. No nic zobacze zaraaz z tym savem Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 tzn brat Ci zrobil kamere ale jak sie u siebie zalogowales to nie bylo trophy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 tzn brat Ci zrobil kamere ale jak sie u siebie zalogowales to nie bylo trophy tak? bylo tak, robilem wszystko normalnie bo zaczalem gre od poczatku. mialem juz ponad 10 Timed challange i nie dostalem trophy. Potem powiedziano mi ze musze miec 10/10 Timed challange dla 2 playerow. Wiec zrobilem to z kumplem ale trophy jak nie bylo tak nie ma. Potem powiedzialem bratu zeby wszedl mi na konto i zrobil trophy z kamera. (dziala takie zagrania bo juz kilku moich znajomych tak zrobilo) On wszedl zrobil trophy z kamera (w tym czasie wszystko inne trophy byly juz zrobione . inc motorki) i Wyswietlila sie Platyna za CALAKA. Gdy wlaaczylem swoja konsole w domu nadal mialem 82% trophy. Brak za calaka, 10 timed challange i kamerke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shadow864 4 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 tzn brat Ci zrobil kamere ale jak sie u siebie zalogowales to nie bylo trophy tak? bylo tak, robilem wszystko normalnie bo zaczalem gre od poczatku. mialem juz ponad 10 Timed challange i nie dostalem trophy. Potem powiedziano mi ze musze miec 10/10 Timed challange dla 2 playerow. Wiec zrobilem to z kumplem ale trophy jak nie bylo tak nie ma. Potem powiedzialem bratu zeby wszedl mi na konto i zrobil trophy z kamera. (dziala takie zagrania bo juz kilku moich znajomych tak zrobilo) On wszedl zrobil trophy z kamera (w tym czasie wszystko inne trophy byly juz zrobione . inc motorki) i Wyswietlila sie Platyna za CALAKA. Gdy wlaaczylem swoja konsole w domu nadal mialem 82% trophy. Brak za calaka, 10 timed challange i kamerke. To moze powiedz bratu zeby puchary zsynchronizowal. On je ma na konsoli ale nie wysal na server. Musi wejsc w XMB w zakladke trophy bedac zalogowany na twoim koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 co do tych 10 timed to nie wiem czemu nei zaliczylo - tak jak pisalem: sproboj nowy save zrobic co do trophyu z kamera - po tym jak brat u siebie zrobil trophy powinien synchronizacje zrobic trofeow (beda zalogowanym wejsc w zakladke Trophy) i wtedy jak to zrobi Ty logujac sie bedziesz mial to co on "zsynchronizowal" ;p - z drugiej stroyn nei wiem czemu platyne brat wylapal skoro nie masz zaliczonego 10 timed Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 jest calak, włącznie z bikes trophy kamerke se kupiłem :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Shadow864 4 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 jest calak, włącznie z bikes trophy kamerke se kupiłem :] W rzeczywistosci wygladasz jednak inaczej niz na awatarze. Gratuluje calaka. Gramy dzisiaj wieczorkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 jest calak, włącznie z bikes trophy kamerke se kupiłem :] W rzeczywistosci wygladasz jednak inaczej niz na awatarze. Gratuluje calaka. Gramy dzisiaj wieczorkiem ? ty tez do kogo polecial mugshot z piwem dupa i fakami? mozna pograc Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ja z checia pogram, wczoraj odlączyli mi prad jak gralem z paroma osobami z Forum, sorry za rozwalenie Time Challange . Olsen, zrobiłbyś mi trofeum z kamerką? Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 (edytowane) ja z checia pogram, wczoraj odlączyli mi prad jak gralem z paroma osobami z Forum, sorry za rozwalenie Time Challange . Olsen, zrobiłbyś mi trofeum z kamerką? niema problemu. odezwij sie przez poczte w XMB. i zaraz zrobie edit. done! Edytowane 12 Października 2008 przez Olsen Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 też się chętnie dołączę do gry moje ID macie obok piszcie jak będziecie rozgrywać jakąś partyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Jak zaliczyć trophy ''Set 10 time road rules''? Wydaje mi się, że mam to zaliczone ale trophy jak nie było tak nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Musisz pobić rekordy tras ale w trybie offline, czyli rekordy ustalone przez twórców Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 No to dupa. Jakiś błąd chyba mam bo mi trophy nie wskakuje... Mam ponad 20 pobitych czasów i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 miałem dokładnie taki sam problem jak ty jedyne wyjście to zgranie save na jakiś pendrive i usunięcie go z konsoli, po czym robisz nowy save i na nim pobijasz 10 czasów ulic w offline wtedy trophie wskakuje , jak je zdobędziesz skasuj save i wgraj ten stary z pendrive i wszystko będzie git właściwie nie masz innego wyjścia pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Ja mam pytanko. Nie mam kamerki, mam wersję z psstore Us. do calaka potrzebuję 2 trofeów- 8 soób na stadionie i Wysłanie mugshota komuś. O ile to pierwsze jest do "utawienia" to jak si.ę ma sprawa z tym trofeum z kamerką. Save nie jest potrzebny prawda? Wstarczy że ktoś z kamerką włączy grę prześle komukolwiek zdjęcie, zsynchronizuje trofeum i będe je miał. Tak czy nie? Jak tak to potrzebuję jednego chętnego do trofeum z kamerką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Poproś Olsena. Mi zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 ktoś chętny dzisiaj po 20.00 na uswtakę w celu zaliczenia pucharku za spotkanie 8 osób na wildcat stadium?tylko te zadanie brakuje mi do platynki Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 ja moge pojezdzic rekreacyjnie ;p jak cos to wolajcie na gg 3993212 Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 ja też mogę jak co to dajcie znać na psn Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 ja rowniez moge dodam cie do kumpli ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi